Reklama

Reklama

Can't Stop the Music

  • Česko Zkus ty vály utnout (festivalový název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Film inspirovaný příběhem slavné kapely Village People, která na konci 70. let patřila ke hvězdám populární hudby. Ctižádostivý hudební skladatel by rád ze svých songů udělal hity, potřebuje ale dobrou kapelu, která by je prosadila. S pomocí své krásné spolubydlící Samanthy a několika kamarádů ze sousedství sestaví skupinu, která se vydává na cestu za slávou... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (11)

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Nic proti proslavené vokální kapele - ta zde hrála sama sebe a vcelku přirozeně. Ale vše ostatní je špatně - scénář je děsný a výkony ostatních herců také...zvláště u Guttenberga mě to mrzí, tuhle roli si při bilancování své kariéry (i přes spoustu dalších béčkových rolí) za rámeček určitě nedá. A nominace titulní písně na Zlatou malinu je plně oprávněná... ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Když jsem si přečetl hodnocení na netu (Zlatá malina, odsuzující názory), připravil jsem se na to. Ale jaksi jsem stále čekal, že to bude ještě horší ... a nebylo, alespoň pro mě. Hudební film nebude nikdy úplně odpovídat skutečnosti a když přehlédnu chybičky, tak naopak mohu ocenit z mých úhlů pohledu především hudební stránku filmu, dobu vzniku (rok propuknutí pandemie AIDS), konec "sedmdesátek" v oblečení (pánské kraťásky tak krátké, že málem lulánek lezl ven, knírky, uplé džíny) a tehdy mladinkého (22 let) seržanta Mahoney-ho (ehm ... tedy Steva Guttenberga v roli Jacka Morella), když film začíná a Steve tam bruslí po NY ulicích v těch srandovních kolečkových bruslích (tehdy zřejmě ještě neznali in-line brusle), tak ten svěží pocit u mě zůstal po celý film ... 3575 ()

Reklama

baruss

všechny recenze uživatele

Raspberry Award (Maliny) : 1981 : VÍŤAZ (2) : Najhorší film, Najhorší scenár - Bronte Woodard, Allan Carr NOMINÁCIE (+5) : Najhorší herec - Bruce Jenner, Najhoršia herečka - Valerie Perrine, Najhoršia herečka VR - Marilyn Sokol, Najhoršia réžia - Nancy Walker, Najhoršia pieseň - "(You) Can't Stop The Music". ()

Odpadlik 

všechny recenze uživatele

Na tomto filmu je a) vidět, že se na jeho vzniku podílela sama skupina Village People (hlavní herecké party), b) že vznikl na vzestupu jejich slávy. Polodokumentární snímek z časovým i tvůrčím odstupem, kde by bylo vidět kam se jejich kariéra ubírala a kde skončila by byl lepší. Takhle je to jeden velký glam-videoklip, s přehrávanými hereckými výkony, kde všechno je happy a nejlepší, kde se na ulicích New Yorku jen tancuje, zkrátka pohádka "jak hloupí Honzové ke štěstí přišli". Nicméně doba o které pojednává, mám celkem rád, a na asi největší hit YMCA jsem se rád podíval. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Bronte Woodart a Allan Carr si tímto snímkem vysloužili v roce 1981 historicky první Zlatou malinu v kategorii nejhorší scénář. (Terva)
  • Snímek byl v historicky prvním ročníku soutěže oceněn Zlatou malinou pro nejhorší film roku. (Terva)

Reklama

Reklama