Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejroztomilejší a nejhodnější duch, jakého jste kdy mohli vidět, je zase tady! Tentokrát musí Casper hodně rychle kličkovat, aby utekl zlému Kiboshovi, jeho pomocníku Snivelovi a trojici vypečených nadpozemských kreatur. Naštěstí v říši obyčejných smrtelníků objeví Casper kamaráda s nadpřirozenými schopnostmi. Ve dvou se to sice lépe táhne, ale jak zabránit strašlivému duchařskému bálu, který chtějí všechna ta průsvitná strašidla uspořádat v jednom malém městě? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (17)

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Utrpení. Kdyby si alespoň ten malej kluk nehrál na drsňáka, jenže on si myslí, že když mluví s duchem, že je něco víc. ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Dejme tomu, že dětem se film líbí. Ani o tom nepochybuju, jelikož je jim určen. Problém bude v tom, že jsem tento snímek viděl v dospělosti, a proto jsem z něj tolik nadšený nebyl. Ono je to vlastně strašně hezký, milý, roztomilý a bůhví co ještě. Jenže já jsem se nebavil, což přičítám mému věku (pro upřesnění jsem Caspera viděl v 18-19 letech). Hodnocení: 40% ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Béčkové fantasy, které jsem jako kluk docela žral, když mi to jednou maminka koupila na dvd.Ovšem dnes už se na to koukám trošku jinýma očima (bohužel).67% ()

rsimonyi 

všechny recenze uživatele

Jelikož se mi první Casper moc líbil, tento byl pro mě zklamáním. Ne že by byl zas tak špatný, ale úplně ignoruje první film. Takže to vlastně ani pokračování není. A oblíbený komediant Steve Guttenberg tu působí už dost toporně a unaveně. ŠKODA ()

IvonaK 

všechny recenze uživatele

Až na ten začátek je to nádherná pohádka, kde Casper dělá pro lidi to co je správné a nakonec i chlapcův táta a jeho spolužačka poznají že duchové můžou být i hodní. Což se bohužel nedalo říct o Casperových třech strýcích, kteří trochu rozmrvili ten začátek. ()

AdrianaLarman 

všechny recenze uživatele

K původnímu Casperovi s Billem Pulmanem a Christinou Ricci má tento film hodně daleko. Film nemá čím zaujmout a po první čtvrtině začně jaksi nudit. Ani ty 2* nemůžu dát. ()

Wlashack 

všechny recenze uživatele

Typická snaha vařit z páry slávy původního Caspera. Trikově slabé, skoro bez vtipu. Jako film na nedělní odpoledne pro děti to jde. ()

Reklama

Reklama