Reklama

Reklama

Policejní akademie 2

  • Česko Policejní akademie 2: Jejich první nasazení (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Asociální magor a parta jeho recesistických kamarádíčků navlečených v kůži se vydala do ulic, aby pomocí sprejů dodala městu trochu barvy a vyprázdnila kapsy každému, koho potká. Tahle vlna zločinu vás možná dovede k zamyšlení nad tím, kde selhal vzdělávací systém. Ale na druhé straně – vzpomeňte si na Policejní akademii. Když se v Policejní akademii 2: Jejich prvním nasazení s těmihle pitomými punkery střetnou naši čerstvě dostudovaní smolaři v modrém, výsledkem bude nekomplikovaný případ nepřetržité zábavy. Steve Guttenberg, George Gaynes a další postavičky z Policejní akademie nastupují v plném počtu, aby se postavili impozantnímu Bobcatu Goldthwaitovi, kterému byla role šíleného vůdce gangu šitá přímo na míru. Jsou to bouře – bouře smíchu – v ulicích! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

mcamino 

všechny recenze uživatele

Pro mě je Policejní akademie odmala jedním z nejlepších kousků, a to celá série, vždycky když se jeden z dílů objevil v TV programu, měl jsem obrovskou radost, takže pro mě to není jen tak nějaký film a tak je moje hodnocení možná zaujaté. za plným počtem si však stojím, protože plný počet uděluji filmům, které mě nadchly a na které mužu koukat pořád dokola. A to tenhle kousek je. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Tupí ale zároveň sympatičtí policisté z akademie se poprvé vydali do ulic bojovat se zločinem a musím říct, že tenhle film se mi líbil více než jednička, více jsem se u něj smála. Ne jen usmívala, ale opravdu až smála, a to je velké plus. O hereckých výkonech jako strhujících se bavit nedá, ono tu o to zas až tak moc nejde, tady jde o pobavení lidí a to se u mě podařilo. ()

Reklama

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Za mě o fous lepší než jednička. S novejma rekrutama je v ulicích větší sranda a objeví se pár skvělejch gagů (čínská restaurace). Ale zase docela chybí Harris, kterej byl určitě lepší než Mauser a bylo by taky fajn víc angažovat velitele akademie Lassarda, tři silnější hvězdy. ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Zřejmě byl můj smysl pro humor napaden nějakým virem, že jsem u toho zíval a nebo kroutil palicí. První díl nebyl nijak převratný a tady už to stojí fakt za hovno. Uřvaný prase Bobcat Goldthwait je snad nejhorší herec v dějinách amerického filmu a jeho postavu vymyslel někdo, kdo by měl pár týdnů strávit někde na klidném místě s bylinnými odvary. Jediný, kdo to tak nějak drží nad vodou je opět Michael Winslow, jehož všelijaké zvukové imitace zaručeně pobaví. Jinak ale nehorázná vymetenost. Projekce dalších dílů se pochopitelně nekonají. Rád bych zůstal duševně v pořádku. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Policejní akademie 2: Jejich první nasazení už samozřejmě není tak dobrá jako její starší sestřička. Hlavně proto, že originalita postav už zkrátka zmizela aneb opakovaný vtip není vtipem. Na druhé straně, jako diváci jsme měli možnost vidět je v akademii se učit. Zažít postavy i v praxi je věc další. Například Larvell Jones v podání Michaela Winslowa je ale vtipný pořád. Chybí citelně G.W. Bailey jako kapitán Harris, ale toho nahradil Mauser čili Art Metrano. Ale první je vždycky to první. Marné. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (14)

  • G. W. Bailey (kapitán Harris z prvního dílu) se objeví na svatbě jako jeden z hostů, i když ho uvidíme jen zezadu. Je to host, kterého fotí fotograf. (HellFire)
  • Bill Paxton si mal zahrať Proctora, musel však ponuku odmietnuť, pretože ho kontrakt zaväzoval aj k natočeniu pokračovaní. Namiesto toho natočil film Votrelci (1986). (beso74)

Reklama

Reklama