Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Parta nezkušených, nešikovných a hloupých civilů, kteří vystudovali, aby se stali nezkušenými, nešikovnými a hloupými policajty, přichází ve svém třetím bujarém vystoupení se spoustou dobrého, bláznivého humoru. Rozpočet je v krizi a díky tomu může přežít jen jedna ze dvou státních policejních škol. Začíná tedy souboj o to, která z nich předvede lepší výkony a vyhne se tak zrušení. Mahoney (Steve Guttenberg), Hightower (Bubba Smith), Tackleberry (David Graf), Jones (Michael Winslow), Hooksová (Marion Ramsey) a Callahanová (Leslie Easterbrook) – vedení věčně zmateným velitelem Lassardem – se proto neuvěřitelně zmobilizují na obranu své staré dobré školy. Máte právo mlčet – nakonec ale budete řvát (smíchy). (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (247)

Zagros 

všechny recenze uživatele

Třetí Policejní akademie znovu recykluje povedený formát jedničky, což na mě to funguje už méně. Možná pokud by člověk neviděl předchozí díly a byly pro něj všechny fóry úplně nové. Nebylo to ovšem úplně špatné. Také proto, že si všechny první tři díly udržely téměř celou kompletní sestavu herců. Nakonec nechávám slabší tři hvězdy s tím, že když si budu chtít zavzpomínat, dám přednost jedničce. Každopádně pro mě Policejní akademie třetím dílem končí a na další se raději nikdy nepodívám. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Vrchní velitel Hurst byl velmi vzteklý. Hodně zlých slov padlo o naší akademii. Některá byla i cizí. Italská či irská, myslím." Souboj akademií nebyl špatný, ale základem je výcvik a ten mě zase hodně bavil. Původní sestava pro mě neztratila své kouzlo, dement Zed měl vynikající chvilky a mě vlastně bavil i "obr" Sweetchuck, mitsubishi Nogata nebo poskok Proctor. Takže až jednou budu muset zachránit svou akademii, tak se to rozhodně neobejde bez rozhodnosti velitele Lassarda, prsou seržantky Callahanové a Tackleberryho koltu. ()

Reklama

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Opäť klesla kvalita v porovnaní s predchádzajúcou časťou. Ale aspoň ma stará dobrá partička dokázala pobaviť. najviac ako vždy Mahoney, takisto Jones, či vždy nejaká dáma tu ňou bola seržantka Callahanová, ale ani Tackleberry, Hooksová, Hightower či Lassard nesklamali. Ten boj dvoch policajných akadémii bol zaujímavou časťou scenára. Tento diel by som hodnotil niekde na úrovni toho v Miami, možno lepšie na takých 52%. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

I do třetice si pro nás tvůrci připravili slušnou porci zábavy, tentokrát je vše okořeněno závěrečnou honičkou, která mě bavila víc, než zakončení jedničky. I zde se můžeme těšit z přítomnosti starých známých a jako bonus se zde objeví i několik nových (zajímavých) tváří. Tento koktejl je pro mě stejně nezapomenutelným zážitkem, jako pro Proctora chvilka vzrušení na hotelu. Taky miluju Ameriku, stejně jako Nogata, ale jen za některé její filmy a smysl dělat si z policajtů prdel. Na Izera však nemají…. ()

Sosak 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl je sice třetí, já ho ale viděl jako první. Možná proto jsem se u toho ještě bavil, i když je to béčko jako hrom, to se nedá popřít. Vtipy tam jsou místama dobrý, postavy jsou takový povahově typizovaný a to se mi dost líbí. Proto ty tři hvězdičky. Jinak ale šla policejní akademie časem tam, kam se podívají jenom celníci...(ano, správně - do prdele) ()

Galerie (35)

Zajímavosti (20)

  • V scéne, keď policajt Chad Copeland (Scott Thomson) ostrieka punčom manželku (Mary Ann Coles) komisára Hursta (George R. Robertson), je možné vidieť, že jeho manželka už mala biele šaty zafarbené na ružovo ešte pred tým, než bola zašpinená. (DJ Rocco iNc)
  • Hra, kterou postavy hrají v dispečinku, je "Paperboy" na počítači Commodore 64. (Stejšn)
  • Tržby ze severoamerických kin byly 43,6 milionu dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama