Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Milo a Matt právě skončili vejšku a rozhodli se, že teď se budou prozměnu rok flákat. No a jelikož milují zasněžené svahy rozhodnou se, že vyrazí do lyžařského střediska v Aspenu. Tady je čekají adrenalinové jízdy prokládané nekonečnými mejdany a postelemi sexuchtivých lyžařek. Co víc si může člověk od života přát... Komedie v prcičkovém stylu, která nabízí nenáročný odvaz, nenásilné rady do života a trochu toho sexu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (23)

Smok 

všechny recenze uživatele

Partička mladých ľudí po ukončení škôl, ktorým sa ešte nechce ísť pracovať, tak sa rozhodnú zobrať nejakú brigádu a rok pobudnúť v na horách. Že tento rok bude vyzerať ako jedna veľká párty, asi ani nemá zmysel dodávať. Zasnežené lokácie v Aspene sa mi celkom páčili, len tvorcovia mohli pridať na humore a s tým príbehom to tiež bola celkom tuctovka. Škoda... ()

Tydlidáš 

všechny recenze uživatele

1/10 - Komedie? Vtipný mi to rozhodně nepřišlo. Drama? Taky asi nic moc poněvač už od začátku je jasný jak to dopadne a kdo s kym skončí. Celkově dost nudná, předem jasně nalajnovaná, trošku romantická, špatná teenagerovská blbost.... Ani toho lyžování tam moc nebylo.... Měl sem si uvařit mlíko a usnout hned po začátku. Spánek by byla rozhodně líp využitá hoďka a půl..... ()

Reklama

tom88 

všechny recenze uživatele

Pred zhliadnutím som si (debil) myslel, že to bude priemerná komédia. Ale ale ale, toto snáť nemysleli vážne ! Komééédia?? No to isto ! .....ani raz som sa na tom nezasmial a chcel som, ale nejak to nešlo lebo tu nič nebolo k smiechu. Keby bol filmový žáner "humus"...tak toto by som tam zaradil. Je to 90 minút úplnej nudy. Blbý a trápny dej a scenár, strašní herci ( Finch z prcičiek nieje žiadny herec), žiaden spád alebo svižnosť. Chvílami to vyzeralo ako nejaká blbá telenovela. Úplne zbytočný a trápny film. 20% ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Tohle byl taky jeden z těch lepších večerů u televize. První bambula za osmnáct, druhej bez dvou za dvacet, no a děvčata stála leda tak za to, abych si o ně ve frontě na vlek opřel hůlky. Nevím přesně, co měl kdo na mysli tím, že nejlepší je to na sněhu, ale každopádně by si ten někdo měl zvýšit dávky sexu a trošku ubrat koks... ()

kobras5 

všechny recenze uživatele

Na komedii jsem se hafo málo bavil. Ano, pár scén tam vtipných bylo, ale v druhé polovině si nevybavuju žádnou scénu, co by za to stála do komedie, spíše do nějakého romantického filmu. Scénář dosti podobný jiným filmům, ovšem ve výrazně slabším provedení. Alespoň, že herci byli alespoň poměrně sympatičtí, za což dávám 1 hvězdu. 20% (viděno na DVD česky). ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama