Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Architekt Peter Mitchell, karikaturista Michael Kellam a herec Jack Holden společně obývají luxusní newyorský byt a spokojeně si užívají života svobodných mládenců, plného zábavy a známostí s pohlednými dívkami. Ten však jednoho dne nečekaně naruší šokující objev na prahu jejich bytu. Před dveře totiž někdo doručil skutečné, živé, a jak se zdá, tak v tu chvíli také nevratné nemluvně. V přiloženém dopise prosí nějaká Sylvie Jacka, se kterým prožila při natáčení jednoho filmu krátkou milostnou pletku, aby se postaral o jejich malou dcerku Marii. Protože je Jack zrovna mimo město, natáčí totiž v Turecku další levný film, musí se o dítě zatím postarat Peter a Michael, i když ani jeden z nich nemá s dětmi a péčí o miminka žádné zkušenosti. Zpočátku je miminko přivádí k zoufalství, protože jim "mateřské" povinnosti zabírají veškerý čas a značně nabourávají dosavadní zaběhnutý způsob života, plný radovánek, vlastních více či méně úspěšných kariér a večírků s přáteli. Jenže postupně si na malou Marii začínají zvykat, jejich život najednou dostává hlubší smysl, a když se pro ni Sylvie jednoho dne vrátí, zjistí, že jejich životy jsou bez ní podivně prázdné a neuspokojivé. Rozhodnou se tedy pro poněkud neobvyklé řešení. (TV Nova)

(více)

Recenze (75)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Mojí drahé mamince se víc líbil francouzský originál, bohužel byla u nás doma v totální názorové menšině. Možná proto se naši rozvedli:)). Dobře, to byl špatný vtip a navíc nikoho nezajímal...Což je přesně můj vztah k francouzské verzi - hlavní hrdinové nesympatičtí, gagy o ničem, prostě nic moc. Zato pánové Selleck, Danson a Guttenberg, to je klasa, v jejich podání to má šmrnc, prostě jde o o několik tříd lepší film. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $11miliónovTržby USA $167,780,960Tržby Celosvetovo $199,400,000║ Klasický priemer z takým ľahším scenárom, ktorý nemá až také silné body či už príbehové čo by mohli dojať s daným námetom alebo čo sa zábavy týka. /55%/ ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Videl som oveľa lepšie remaks, ale aj oveľa horšie. Samotný film sa celý čas nesie v pohodovéj rodinnej a vtipnej atmosfére, čo však sú jediné pozitíva ktorými tento film disponuje. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Typický predstaviteľ americkej komédie 80. rokov - super casting, poslabší scenár, ale uchádzajúca rodinná škatuľka. Som si takmer istý, že dámy určite ocenia zrelý šarm titulných troch predstaviteľov (mne osobne bol vždy sympatický Ted Danson alias majiteľ baru "Cheers"). Pánom potom možno bude stačiť (resp. bude im MUSIEŤ stačiť), že ich partnerka bude po dopozeraní akási povoľnejšia a vysmiatejšia. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Tenhle film doprovázel celé moje dětství, protože pořád běžel v televizi a pamatuju se, jak to všichni-včetně mě-žrali. A kupodivu mě to hodně baví i dnes. Nejde o nic extra originálního, ale celkem to zahřeje u srdce a pobaví, škoda, že je to tu tak podceněné. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Pakliže si pořád ještě pamatujete kdo byli Tom Selleck, Steve Guttenberg a Ted Danson, vyplatí se vám nezapomenout ani tenhle milý remake francouzské komedie. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Z amerických remakov skvelých francúzskych komédií je mi najčastejšie zle - hlavne, keď poznám originál. Vo väčšine prípadov také pokusy končia ako urážka európskeho diváka a tento film nie je výnimkou. Pôvodné francúzske spracovanie z roku 1985 patrí medzi moje obľúbené filmy, ale toto je chabá napodobenina. Ale kto vie, američanom to možno takto vyhovuje - asi tie európske filmy nedokážu bez predžutia americkými scenáristami stráviť. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie, která i navzdory svému stáří dokáže normální rodinku dobře pobavit. Hlavně Tom Selleck nemůže maminky se smyslem pro humor zklamat. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Nemam rad filmy, kde je maly mimino ci batole a kolem nej treba tri tatinci, nebo tri lupici nebo neco podobneho. Tyhle filmy mi prijdou zbytecne a k nicemu. Nevim, co je na nich vtipneho. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Celkem zdařilá komedie, která těží z umění hlavních protagonistů v čele se známým policejním akademikem Mahonym. Za kopírování ale jednu ubírám. 60% ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Vzácný úkaz, kdy se americký remake povede lépe než francouzský originál. Příjemně svižná rodinná komedie, kterou si vychutnají především ti, kteří už mají nějaké ty děti za sebou. Na to, že na režisérské sesli seděl Vulkánec Spock to má slušnou porci humoru, i když možná hlavně díky výbornému obsazení hlavních rolí. Zejména dvojice Selleck - Guttengerg nemá chybu. Danson, ten nikdy nebyl žádná extra výhra, ale tady se dá, s trochou přemáhání, přežít. Není to samozřejmě nic, co by člověk musel mít ve filmotéce, ale večer rozhodne nezkazí. ()

Ištván87 

všechny recenze uživatele

No, musím uznat, že na remake to není až tak špatné. Rozhodně lepší než všechny remaky filmů s Gerardem Depariuerem a Pierem Richardem.... ()

fleker 

všechny recenze uživatele

něco z historie a fiziologie... nemluvňata jsou zvláštní skupinou dvounožců, chovají se naprosto instiktivně, seró a chčijó random, kdykoli se zachce (nebo zasre), jsou prakticky nezranitelný, třeba vezmete nemluvně cihlou pohlavě, nebo ani nemusíte , hodíte ho do vody a vono samo vyplave, voni maj tu velkou vošklivou hlavu, která funguje jako bóje neboco, každopádně utopit se nedaj, proto je tak často vidáme v kontejnerech a ne třeba...v labi, žejo..jsou jako to nerozbitný auto, co se vždycky vrátí zpátky na kola, kolikrat třeba spadlo novorozene z balkonu a nic semu nestalo.. lepšíma výsledkama uz se muzou chlubit akorat opilci. malý děcka se taky casto objevujou v tech krimiseriallech, kde jedno malé dítě udusí svýho mladšího brášku polštářem, protože instinktivně cejtí, že už je rodiče nemaj rádi (i když se mu to moc a moc snažej vyvrátit).. a aniž to vlastně starší potomek tuší, reaguje v tomto případě naprosto logicky...totiž, koupíte-li si vysavač, a funguje, přece si měsíc nato nepudete koupit další jenom proto že má jiný držadlo...tím chci říct... proč by si táta s mámou pořizovali druhý dítě, kdyby s tím prvním byli spokojený...tak, a pro dnešek je toho zkoumání dětských duší až dost....a pokud by vás to náhodou zajímalo, tak ne, nemám mladšího sourozence, já už se totiž poved ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Ne vždycky se skvělý nápad povede přenést na obrazovky a když máte vybrané herce musí vědět do čeho jdou a umět si s tím pohrát jinak se unudíte jako tady. ()

5150 

všechny recenze uživatele

Pohodová americká komedie 80. let, ve které se mi hodně líbil písničkový doprovod. "Bad Boy" (The Miami Sound Machine) a nebo titulní "The Minute I Saw You" (John Parr) jsou výborné a přitom nepříliš známé písně. // hodnocení 3,5* ()

Reklama

Reklama