Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když je agent CIA dopaden při pašování drog, všichni začnou hledat obětního beránka. A jejich oči spočinou na Tomu Hanksovi. Proč? Přece proto, že má červenou botu. Tajní agenti jsou jím ohromeni. Krásné ženy jsou jím přitahovány. A úplně neznámí lidé mu najednou padají k nohám. V hlavních rolích bláznivé špionážní komedie se vám představí Tom Hanks a Jim Belushi. (Guild Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Predom upozorňujem, že som originál nevidel. Preto veľmi nechápem, čo každý má proti tomuto filmu ... a ani to riešiť nechcem. Muž s červenou topánkou má všetko, čo má komédia z 80s mať: humor, ktorý kašle na cenzúru, pekné baby (Lori Singer v kostýmčeku s odhaleným chrbátom, ooooch :)), príťažlivý hudobný doprovod = new wave, synth pop a syntetizované inštrumentálky, skvelé herecké výkony (Hanks, Fischer, Belushi ...). ()

ferika 

všechny recenze uživatele

Po originali s Pierom Richardom uz nemam slov. Amici asi musia skopcit kazdu blbinu a urobit z nej trapnost. Je malo kopii, ktore v US remaku vyjdu aspon priblizne na uroven originalu. ale tato to nie je. (Vynimku slusnych remakov tvoria napr. Pravdive lzi/Podtrženo, sečteno!, Můj táta hrdina/Tata, nebo milenec a ine) ()

Reklama

giacobbe odpad!

všechny recenze uživatele

U ostatních amerických remaků Richardových komedií- Otec a otec,Kopyto, se můžu jen divit, proč se dostanou do distribuce v Evropě? Na muže s červenou botou byla škoda filmového materiálu. Je jednou z komedií která Ti sama říká ,,Jsem velice vtipná", skutečně však moc není. V porovnání s originálem je největším propadem postava Maurice-přítele hlavního hrdiny. ... P.S. Všem vřele doporučuji rozebírat odpad pod umyvadlem s hlavou vraženou pod sifonem, tak jako agent CIA v tomto filmu.Ani laciného gagu chrstnutí splašek do obličeje jsme se z toho nedočkali. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Úvodem raději zmíním, že jsem neviděl francouzský originál, neboť se mi Muž s červenou botou docela líbil. Přišel mi velice zábavný, a to hlavně s přispěním představitele hlavní role - Toma Hankse, který opět předvádí, že není jen vážný herec, ale má i docela slušný komediální talent. Film uběhne docela rychle, nevyhne se však nudným pasážím a místy i trapným vyústěním nejrůznějších situací. Na druhou stranu při scénách s pouštěním vody v koupelně a "máš v bytě na podlaze tři mrtvé chlapy" mi nejednou zaskočilo sousto večeře. Klasická komedie osmdesátých let, nic víc, nic míň. ()

kaladze77 

všechny recenze uživatele

Áno aj ja nenávidím americké remaky, prečo nie je dobrý tak film ako je. Jasné že amerických divákov jeden európsky film neosloví, a zo všetkého chcú urobiť biznis. Pravý je len pravý, bravó francúzom, ale zato si priznajme že dobré bolo spolu vidieť Jamesa Belushiho s Tomom Hanksom. Ak by som nevedel že originál je z Francúzska a nezvykol by som si naň, tak by som to opísal ako úžasnú komédiu...Kým vo francúzskej verzií je hlavný hrdina rozptýlený nepozorný smoliar, tak v americkej verzií má hlavný hrdina len jedinú slabosť že miluje ženy. V každom prípade BY BOLA ŠKODA ODPÍSAŤ TENTO FILM LEBO JE TO REMAKE FRANCÚZSKEHO FILMU. Podľa mňa super film. Rozdiel iba u mňa je ten že ako komédiu francúzsku verziu hodnotím z 10 na 10 čiže na päť *****, lebo to nie je Hollywoodska produkcia a predsa geniálna komédia + nápad...ale zato aj za tento film dávam 7 z 10...čiže tu **** pekný remake :-) ()

Galerie (37)

Reklama

Reklama