Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když je agent CIA dopaden při pašování drog, všichni začnou hledat obětního beránka. A jejich oči spočinou na Tomu Hanksovi. Proč? Přece proto, že má červenou botu. Tajní agenti jsou jím ohromeni. Krásné ženy jsou jím přitahovány. A úplně neznámí lidé mu najednou padají k nohám. V hlavních rolích bláznivé špionážní komedie se vám představí Tom Hanks a Jim Belushi. (Guild Home Video)

(více)

Recenze (64)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem začít slovy "neskutečně trapné", ale s tím přišel už gouryella:) To ovšem nic nemění na faktu, že tohle JE neskutečně trapné...dokonce trapnější než americká verze Taxi, a to je výkon hodný pozornosti. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Zúfalé, Tom Hanks je asi taký Pierre Richard, ako ja. Americký remake francúzskej komédie málokedy dopadne dobre. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Jako vždy trapný Tom Hanks ve filmu, který je dobrý jen jako odstrašující příklad toho, jak obvykle dopadají remaky francouzských komedií. 20 % ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Já nevím, já jsem se u toho bavila... A to se mi u Hankse stává málokdy. Nicméně po shlédnutí origoše ještě dodávám, že ta zábava je do posledního uchechtnuní ukradená a proto jdu s hodnocením dolů. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Mám to chápat jako ukázku, v čem jsou Francouzi od Američanů lepší? Asi ano. Roztržitý Pierre Richard vs. trapný Tom Hanks? Odpověď najde každý, kdo se odváží i pro tento remake. Pro tradičně špatný remake... ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Úvodem raději zmíním, že jsem neviděl francouzský originál, neboť se mi Muž s červenou botou docela líbil. Přišel mi velice zábavný, a to hlavně s přispěním představitele hlavní role - Toma Hankse, který opět předvádí, že není jen vážný herec, ale má i docela slušný komediální talent. Film uběhne docela rychle, nevyhne se však nudným pasážím a místy i trapným vyústěním nejrůznějších situací. Na druhou stranu při scénách s pouštěním vody v koupelně a "máš v bytě na podlaze tři mrtvé chlapy" mi nejednou zaskočilo sousto večeře. Klasická komedie osmdesátých let, nic víc, nic míň. ()

troufalka 

všechny recenze uživatele

Jediný moment mě líbil víc než u originálu, tuším, že to bylo v koupelně. Ale to už se asi nedovím, páč nebudu mít odvahu podívat se na to ještě jednou. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Slabší remake, jak to tak už bývá u Američanů, slavné francouzské filmové předlohy s Pierrem Richardem. Snímek se drží původního jak pijavice až dochvíle konečných přestřelek, tam je to po americku typicky vypointované. Hodnotím dvě a tři čtvrtě hvězdy. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Predom upozorňujem, že som originál nevidel. Preto veľmi nechápem, čo každý má proti tomuto filmu ... a ani to riešiť nechcem. Muž s červenou topánkou má všetko, čo má komédia z 80s mať: humor, ktorý kašle na cenzúru, pekné baby (Lori Singer v kostýmčeku s odhaleným chrbátom, ooooch :)), príťažlivý hudobný doprovod = new wave, synth pop a syntetizované inštrumentálky, skvelé herecké výkony (Hanks, Fischer, Belushi ...). ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Otřesný remake komedie s Pierre Richardem "Velký blondýn s černou botou" s ještě otřesnějším Tomem Hanksem v titulní roli, který se Richardovi nevyrovnal ani omylem a spíše byl omylem obsazen. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Kedysi som bol schopný žrať každú priblblú komédiu, ale tak nejak po 15ke som už začínal dostávať pomaly rozum. Tento film som videl tak nejak na rozmezí tohto obdobia, ale hlavne až po Richardovom, omnoho vydarenejšom origináli. Absolútne nevtipné, s Hanksom, ktorý ešte len sníval o hviezdnej kariére a tak bral prácu, kde to len šlo. Do Filadelfie, s výnimkou Veľkého, mi v týchto úlohách pripadal maximálne nesympatický. ()

Ivoshek odpad!

všechny recenze uživatele

Někdo, kdo neviděl Le grande blonde... s Pierrem Richardem by snad mohl dát i hvězdičku. Já nemůžu. Hankse obecně moc nemusím a tady už to byla až fyzická nechuť. ()

5150 

všechny recenze uživatele

Není se za co stydět. Sice ne originální, přesto docela zábavná americká komedie 80. let s Tomem Hanksem, u které nejvíc potěší výborné herecké obsazení. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Pohodová záležitosť, ktorá rýchlo ubehne a nenudí. Originál je originál, ale inak som nemal žiaden problém. Narozdiel od ostatných užívateľov. ()

Reklama

Reklama