Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andy odjíždí na kovbojský tábor a chce si s sebou vzít Woodyho. Nedopatřením mu odtrhne ruku a Woody musí zůstat doma. A tehdy začíná další dobrodružství, které s Woodym prožijí i ostatní Andyho hračky. Woodyho totiž ukradne sběratel hraček Al McWhiggin, který ho chce prodat do muzea hraček. Něco takového ale ostatní Andyho hračky nechtějí dopustit a pronásledují ho až na letiště. Na cestě zažijí spousty dobrodružných a vzrušujících okamžiků při překonávání překážek. Podaří se jim zachránit Woodyho včas? (TV Nova)

(více)

Recenze (502)

golfista 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších animáků, které se kdy dostaly na plátna kin. Zvlášť miluju scénu s opravářem hraček, která je naprosto dokonalá. Skvělý scénář, výborná animace a "nepovedené záběry" už mohou ostatní jen napodobovat :-) ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Vidím to poprvé 10 let od vzniku filmu a zjistila jsem dvě věci - počítačová animace jde neuvěřitelným způsobem dopředu a u Pixarů byli vždycky machři. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Vojáčci jsou zpátky!!!! To sice není ani zdaleka to nejdůležitější, ale proč to nezmínit? Humor je trochu víc zaměřený na starší publikum, něčemu se prostě děti zasmát nemohly. Nikdy nezapomenu na to jak se jednomu fórku o otcovství smála jenom parta pošuků, která do toho sálu plného dětí věkově opravdu moc nezapadala:) Shreka (prvního) mám sice radši, ale i tak dávám druhé Toy Story stejně vysoké hodnocení jako jedničce - a to je 90%. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Opravdu vydařený druhý díl, který netrpí snad žádným z neduhů většiny sequelů, naopak se jedná o mnohem nabušenější podívanou. Čeho si všimnete okamžitě, je mnohem detailnější animace, díky které film nepůsobí tak „plastikově“ jako jednička. Přibylo několik zajímavých postav, přibylo dospělejších vtípků (mj. parodie na Star Wars) a také scénář je výrazně promyšlenější. Když Jessie vzpomínala na svou nešťastnou minulost, byl jsem dojat způsobem srovnatelným jenom s mála hranými filmy. Díky neustálému vtipkování, přesnému střihu a naprosto famózní „kameře“, mi Toy Story 2 připadalo jako nonstop svižná akce, které jsem neměl za zlé ani občasnou snahu o moralizování (děti, važte si svých hraček!). Na žebříčku nejlepších pixarovských filmů bych oba dva díly Toy Story zařadil hned za Auta, ty jsem však viděl pouze jednou a navíc s českým dabingem, takže brzká změna pořadí není vyloučena. 90% Zajímavé komentáře: DaViD´82, castor, numi ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Rovnocenné pokračování. A mě zase nejvíc dostal odkaz na Vesmírnou odysseu. No kdo by tohle v takovém filmu čekal, že? ;-) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $90miliónovTržby USA $245,852,179Tržby Celosvetovo $485,015,179Tržby za predaj Blu-ray v USA $16,380,223 //počet predaných kusov 643,320Tržby za predaj DVD v USA $42,243,790 //počet predaných kusov 2,250,826║ Po niekoľkých vychutnaných pozretiach a za každým bol odsledovaní príbeh spapkaní s plným zaujatím, musím uznať kvality tejto rozprávky tým, že je jedna z mojich absolútne najobľúbenejších a spoločne zo Železným Obrom sú na čele obľúbenosti. ___Pixar je CGI dominant - GIGANT!!!___ Pokračovanie čo dokonca predčí príbehovo o niečo málo svojho predchodcu, je to akčnejšie, humornejšie a graficky úchvatné a to dokonca platí aj v roku 2010. A potešia aj odozvy na známe filmy počnúc Star Wars, Star Trek či Jurský park. /videl v kine 3D verziu: 100%/ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Všeho dvakrát více, kvality skoro stejně. Nejde říct, že bych byl zklamaný, ale jistý pocit "hry na jistotu" nebo "uděláme to samé s dvojnásobkem postav" přetrvává. I samotná stopáž 92 minut je hodně titěrná a možná něco naznačuje, já však přes 4* jít nemohu. Ani kvůli hromadě odkazů (sw,2001, ...), Jessie a koníka. Toy Story 2 nikoho neurazí, ale mě osobně ani nedonutí se k němu úmyslně často vracet. Potřebuji být překvapován. ()

gouryella 

všechny recenze uživatele

Pro me spolu s prvnim dilem jasne nejlepsi a nejvtipnejsi animovany film od studia Disney. Az Shrek prekonal pro me jeho neotresitelnou pozici nejlepsiho animovaneho filmu vsech dob. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Sice technicky dnes oproti mladším bratříčkům již zaostává, ale stále to nejlepší co Pixar na poli celovečeráků doposavad vyplodil. Což je vzhledem k tuctovosti jedničky velmi příjemné překvapení. Tempo a kadence vtípků zde nezná (a nepozná) hranic. A jako bonus nepovedené scény z natáčení při závěrečných titulkách (obvzlášť Bug´s Life II je výtečný). ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Vtipná scéna ("Jsem tvůj otec!") + trapná scéna (těch bylo víc). Kovbojka je příšerná kráva. (první díl neviděn + dabing) ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Randy Newman: 1. Woody's Roundup - Riders In The Sky [1:53] ,2. When She Loved Me - Sarah McLachlan [3:05] ,3. You've Got A Friend In Me (Wheezy's Version) - Robert Goulet [2:56] ,4. Zurg's Planet [3:39] ,5. Wheezy And The Yard Sale [3:11] ,6. Woody's Been Stolen [1:28] ,7. Chicken Man [1:17] ,8. Woody's Dream [3:55] ,9. Jessie And The Roundup Gang [1:24] ,10. Woody's A Star [1:28] ,11. Let's Save Woody [2:07] ,12. Off To The Museum [1:29] ,13. Talk To Jessie [0:43] ,14. The Cleaner [1:50] ,15. Al's Toy Barn [4:00] ,16. Emperor Zurg Vs. Buzz [2:41] ,17. Use Your Head [4:18] ,18. Jessie's In Trouble [2:14] ,19. Ride Like The Wind [1:29] ,20. You've Got A Friend In Me (Instrumental Version) [3:00], ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Druhý díl hračkové série nejen, že nekazí pověst geniálnímu originálu, ale cituje ho, vzpomíná na něj a jeho myšlenku převádí do nových zákrut a velkolepějších záměrů. Místo do pizzerie a k sousedům se tentokrát podíváme o pořádný kus dál, dočkáme se jednoho upřímného slzopudného momentu a možná přijde i Zurg. Z Pixaru prší nápady a čím jsem starší, tím víc kroutím hlavou nad tím, jak do sebe může všechno zapadnout takhle dokonale. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Počkaj, stop, stop, to je ono!" - "Neskoro. Preklikám to odznova.“ Úplne dojemné, skvelé, vtipné, zlaté, bombové. Kým prvý diel mi v kine utiekol, na druhý som zašiel – a na mieste som sa platonicky zamiloval do kovbojky Jesse. Keby VRESKOT 2 nevznikol v roku 1997, ale v roku 2000, Randy Meeks by v debate o najlepších dvojkách bez debaty spomenul práve Toy Story 2. Obľúbené staré postavy sa vracajú, pribudli zaujímavé nové, príbeh sa posúva iným (vážnejším) smerom a celé je to (i vďaka mierne patetickej, ale nežne urobenej piesni „Keď ma milovala“) príjemne nostalgické a poetické. Dokonca i pop-kultúrne odkazy, hoci inak dosť klišé, ma bavili (JURSKÝ PARK, „Som tvoj otec“). Výborné akčné scény a smršť fantastických postavičiek, ktoré si musíte zamilovať. Jednotka mala svoje čaro, ale nikdy ma moc nebrala. To dvojka je super. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Prvnim dilem to zacalo a druhy dil vse doved k dokonalosti. Zapletka je promakanejsi, spousta postav vyresi sve osudy, je tu spousta akce a vynikajici hudba. A do toho opet spousta bezchybnejch foru a genialni parodie Hvezdnejch Valek. Skoda, ze si film neodpustil trochu toho poucovani, co je v zivote dulezite. Nedokazu rozhodnou jesli je lepsi prvni dil nebo druhy, ani kterej mam radsi, proste na kazdym je neco. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Komentář k prvnímu dílu násobený minimálně dvěma. Geniální odkazy na Star Wars a Vesmírnou Odysseu. Vynikající pokračování! 90 miliónů dolarů(rozpočet)/485 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

Reklama

Reklama