Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andy odjíždí na kovbojský tábor a chce si s sebou vzít Woodyho. Nedopatřením mu odtrhne ruku a Woody musí zůstat doma. A tehdy začíná další dobrodružství, které s Woodym prožijí i ostatní Andyho hračky. Woodyho totiž ukradne sběratel hraček Al McWhiggin, který ho chce prodat do muzea hraček. Něco takového ale ostatní Andyho hračky nechtějí dopustit a pronásledují ho až na letiště. Na cestě zažijí spousty dobrodružných a vzrušujících okamžiků při překonávání překážek. Podaří se jim zachránit Woodyho včas? (TV Nova)

(více)

Recenze (501)

2mig1 

všechny recenze uživatele

vzít jednoduchou zápletku vhodnou pro díl seriálu a udělat z ní plnohodnotnej celovečerák, to dokáže snad jenom pixar.. a zároveň přidává další důkaz o tom, že dvojky dokážou bejt lepší než jedničky.. je svižnější, vtipnější, animace postrádá svoji počáteční sterilitu, najdeme v ní odkazy na předchozí díl i předchozí pixarovku život brouka a dočkáme se i parodie na star wars... jedním slovem geniální!!! ()

karlik4801 

všechny recenze uživatele

Toy Story 2 už není tak úchvatný film, který hrkne nadšeného diváka animáčů do oči, protože je to už ohrané. Děj se ale podařil a ani chvíli nenudil. Jen to už prostě nemá na ten první díl. Zde se už zakomponovalo více vedlejších postav a to se hezky vyplatilo. Chválím i "nepovedené" záběry, to se jako nápad hodně cení. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce rozhodně posun kvality ještě víc nahoru. Jinak je vše při starém a je to jedině dobře. Nové hračky jsou super, nové lidské postavy také, a opět je to neskutečně zábavné. Velká paráda, úžasná podívaná. A na závěr nepovedené záběry, které jsou obzvlášť fantastické! Parádní jízda. 88%. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Vůbec nevím, že jsem do dnešních dní nezanechal písemnou stopu za jedním z animáků, co jsem jako malý viděl skutečně nesčetněkrát. Možná i proto ve mně dvojka Příběhu hraček nezanechala takové emoce jako jednička, byť své kvality rozhodně má. Původní linku s Jessie jsem ale nikdy moc v lásce neměl. ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

Pokračování nejsou zdařilá. Většinou. A výjimka prostě potvrzuje pravidlo. Narozdíl od jedničky jsou v tomhle díle samozřejmě lepší animace, ale spousta nových hraček a ne vždy je to ke škodě, i když většinou nám straší ve skříních. Ano, je smutné, když si s hračkou nikdo nehraje. Pak jí prostě ty ostatní hračky musí pomoct. A že je to občas dost o... pusu, když taková hračka musí překročit dálnici. Má to vtip, je to dojemné, je to hezké, co dodat? ()

Nihlathak 

všechny recenze uživatele

Báječný odkaz na Vesmírnou Odyseu a Star Wars VI :-) ..."To pochybuju, že má tak malou spotřebu :-)" - "Ocásek mi letí do Petrohradu!" ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Andy odjíždí na kovbojský tábor, a své oblíbené hračky nechává doma. Shodou okolností se ale stane, že jeho nejoblíbenější, kovboje Woodyho, získá ziskuchtivý Al McWhiggin. To ale nemohou ostatní hračky, v čele s Buzzem Rakeťákem nechat jen tak, a vydávají se na záchrannou výpravu. Woody ale musí čelit vážnému rozhodnutí, zda se vrátit tam kam patří, k Andymu, a nechat ve štychu další hračky ze stejné série jako je on... Stejně jako u prvního dílu, ani druhému není téměř co vytknout - ano jedna drobnost tu je, ale za to nemůže ani tak film, jako spíš já a můj věk. Už dávno mi není deset let, kdy by pro mne byly hračky tím nejdůležitějším, čímž pro mne tento film ztrácí trochu ono kouzlo (ale těším se, jak si to znovu vychutnám s dětma). Jinak jde o standardní Pixarovskou animaci (= rozuměj jednoduše perfektní), se spoustou více (či méně) povedených vtipů a nezbytným ponaučením na konec (když se nemůžeš rozhodnout mezi A a B, tak si vem oboje :) )... ()

Kmotr76 

všechny recenze uživatele

Pokračování si stále udržuje kvalitu, tentokrát je ve filmu mnohem víc momentů, který se zasmějí dospělí. Parodie na Star Wars pobavila! ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

[Druhé zhlédnutí] Sequel původně určený jen na video (!) by bylo možné odmávnout jako typické pokračování "všeho více". Ale zde jde o provedení, to "všeho více" je tak brilantně dodáno, že mě nenapadá jiná série, kde by tutovková rovnice fungovala takhle spolehlivě. Toy Story 2 je tou nejakčnější jízdou, jaké CGI celovečerní animáky za 20 let existence zažily, hračky diváka nenechají vydechnout a jde se z jednoho set-piece do druhého. Dle mého (subjektivního názoru) má pokračování kvalitnější vtipy, dobře vybrané (nové) postavy, vypjaté emocionální scény a zub času se na dvojce zahryzl mnohem smířlivěji než u prvního dílu. 90 % ()

Tereza666 

všechny recenze uživatele

"Máš ve mě přítele" Jo tak to má vypadat. Úžasné pokračování. A navíc film jsem slyšela nedávno s anglickým dabingem, Hanskův hlas je božský. Jen tak dál...! ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Popravdě nevím co by na Toy Story 2 mělo být tak geniálního?! Protože si myslím, že je to úplně obyčejnej animák jako každej druhej. Vše mi na tomhle filmu připadá tak něják průměrné. ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

Absolutní akční jízda a scény dojetí! PIXAR rozjíždí to co nestih v prvním díle Příběhu a dokazuje kdo je pánem v oboru zábavy! Oscarové herecké výkony všech kompjůtrových hrdinů (stejně jako u Disneyho mají animátoři PIXARu své děti, manželky a nepříjemné šéfy, které bravůrně odpozorovali v jejich chování a následně vkládají do pohybů, charakteru, mluvy animovaných postaviček). Humor se tu vrství od grotesky, parodie až po intelektuálnější legrácky. Opět nechybí reklama sama na sebe a zjevuje se v cameo roli: stařeček Geri jako restaurátor. Ve filmu se objevuje - troufám si říct - nejdojemnější scéna v animovaném filmu ( Bambi.. promiň..), kdy kovbojka Jessie zpívá píseň o údělu hraček, když se děti mění v dospělé... PIXAR je jediné výrobní studio na světě, jehož filmy jsou divácky úspěšné a kvalita dlouhodobě špičková. ()

Nyck 

všechny recenze uživatele

Byl jsem přesvědčen, že nové dobrodružství hraček už nebude tak dobré jako původní. Jenže... tohle bylo ještě lepší! Vynikající film! A nepovedené záběry jsou prostě úchvatné a geniální. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Rozhodně mnohem lepší a vtipnější než jednička. Hlavně mě pobavili odkazy na jiné filmy, které byly přesně a nenuceně zasazeny do příběhu. V jedničce jsem si ještě cestu k Toy Story nenašel, ale dvojka si mě již získala a já jsem si díky tomu všechny postavy oblíbil. A přesně tak by to mělo být. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Dvojka, která se vyrovná jedničce! Nemůžu ani říct, který díl se mi víc líbí. Každý má svoje osobní kouzlo, kterým dokáže diváky upoutat a strhnout. Zkráceně: Pixar neumí udělat špatný film! ÚŽASNÝ!!! ()

Reklama

Reklama