Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andy odjíždí na kovbojský tábor a chce si s sebou vzít Woodyho. Nedopatřením mu odtrhne ruku a Woody musí zůstat doma. A tehdy začíná další dobrodružství, které s Woodym prožijí i ostatní Andyho hračky. Woodyho totiž ukradne sběratel hraček Al McWhiggin, který ho chce prodat do muzea hraček. Něco takového ale ostatní Andyho hračky nechtějí dopustit a pronásledují ho až na letiště. Na cestě zažijí spousty dobrodružných a vzrušujících okamžiků při překonávání překážek. Podaří se jim zachránit Woodyho včas? (TV Nova)

(více)

Recenze (501)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Výrazné "plastické" postavy, jen minimálně zestárnuvší vizuální stránka (ve své době samozřejmě naprostý vrchol), nápaditá režie, mnoho chytrých vtípků i odkazů, neuvadající tempo, popřípadě v závěru už lehce přepálená akce (hračky za volantem a na letišti) jsou i nejsou to, co dělá z druhého Příběhu hraček veledílo překonávající první díl. Na to ho vyznamenává především dokonale vypilovaný scénář, jen tak mimochodem jdoucí do hloubky se zajímavým, netriviálním "dilematem". ()

cross 

všechny recenze uživatele

Opět jedna z velmi vydařených animovaných komedií, která má potenciál zaujmout mnoho dětí,ale obsahuje spousty vtípků i pro dospělé. Bezpochyby největší úsměv na rtech mi vyvolal výstup Geriho, z oscarového minianimáku Geryho hra. Skvělá animace, skvělý scénář, vtipné, dobrodružné i smutné scény. Co víc si přát od animovaného filmu? ()

smolicek04 

všechny recenze uživatele

Jednoznačne najkrajšia rozprávka a to nie len pre deti. Krásne emocionálne cítenie a detský rozum ktorí je iní ako dospelí. ()

horacko 

všechny recenze uživatele

Priznám sa mám trochu zvláštne poradie pri pozeraní tejto trilógie. Začal som fantastickou trojkou, ale dvojka bola taktiež skvelá. Výborný humor, príbeh, vtipné postavičky. Paráda! ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

O něco málo slabší než jednička, i tak se ale jedná o skvělý animák nejen pro děti. Některé narážky opravdu potěšily (SW), ale celkový dojem z nových postav nebyl takový, jak by podle mě být mohl. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničke v ničom nezaostáva, mnoho geniálnych momentov robí animák výnimočným. A to na konci prídu ešte "nepodarené" zábery zo "zákulisia" natáčania, nápad hodný oscara. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Videné asi tretí raz, ale aj tak bavilo a uchvátilo že som si film cely do detailu nepamätal. Sú to už nejaké roky. Na svoje hodnotenie 1999 som chcel vybrať nejaký film ktorý pasuje ku môjmu roku narodenia a symbolizuje moje detstvo. Toy story 2 tak ako jednotka bola výborná. Aj na svoj vek, krásnych 19 rokov, je jedným z najlepších animovaným filmom súčasnosti. Určite plný počet a filmový cieľ roka 2018 sa pomaly naplnil. 5* ()

zigíš 

všechny recenze uživatele

Je hezké sledovat ten technologický progres čtyř let, které dělí sequel od originálu. Prostě je hned všechno příjemnější na oko. Taky frekvence vtípku nabrala na intenzitě, takže teď už přítomnost čtyř scénáristů dává větší smysl. Ano, i po letech je dvojka hraček výborná zábava. ()

Vercinix 

všechny recenze uživatele

Pološílený psychopat Buzz je mým velkým vzorem:)! Souhlasím s golfistou, že nepovedené záběry na konci filmu to je něco cose dá už jen převzít! ()

HomeAlone 

všechny recenze uživatele

Prvy diel je super , no dvojke sa podarilo ist so zabavou este ovela dalej . Perfektna a maximalne dokonala zabava , ktora urcite neomrzi ani pri opakovanych zhliadnutiach . Jednoznacne je to jeden z najlepsich animakov co som kedy zhliadol . Hodnotenie - 99% ()

Masrii 

všechny recenze uživatele

Stejně kvalitní příběh jako u jedničky (ne-li lepší), jeden z nejlepších animáků, co jsem zatím viděl. 100% ()

Arius 

všechny recenze uživatele

V tejto dobe v ktorej je velmi vela animovanych filmov musi animak perfektne zabodovat aby ma oslovil natolko ze ho budem este dlho zaradovat medzi jedny z najlepsich animakov i celkovo najoblubenejsich filmov. Toy story 2 bol jasny obraz umu celeho timu ktory sa na projekte podielal . Vynikajuca vizualna stranka,duchaplny a zaujimavy dej a vynikajucy charakter postav. Podobne ako jednotka i dvojka ukazala velmi do seba. ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

:o) Jaůů. Tak dvojka jednoznačně naplnila a především předčila moje očekávání. Po népříliš záživné jedničce jsem čekal spíše pokles, no ale dostal jsem spíše zvedák :o). Ve filmu se najde pár užitečných filmových odkazů, asi nejlepší je : "Já jsem tvůj otec", to mě jako rozesmálo opravdu hodně. To samé Buzz Rakeťák a jeho klon posedlý vesmírným padouchem... I celá animace mi přijde, že je o poznání kvalitnější než-li v jedničce, to bude nejspíš způsobeno časovým pokrokem :o). Kdybych si já mohl vybrat nějakou nejoblíbenější postavičku, tak by to asi byl ten hafan s pružinou. Joo a závěrečné titulky mě do kolen poslaly úplně. Tímto jsem se definitivně utvrdil v tom, že trojku rozhodně navštívím v kině a to v 3D podobě (po jedničce jsem krapet váhal, ale teď v tom mám absolutně jasno). Dalo by se říct, že jsem hračkám opět přišel na chuť! ()

mikulíšek 

všechny recenze uživatele

Vše pixarovsky geniální, ale oproti jedničce mi v tom chybělo "srdce". Jednička byla první vlaštovka, elán "utlumený" technologií (na svou dobu převratnou). U dvojky mi chybí to čeho se mi dostalo ve třetím pokračování.. dechberoucí, emočně vypjaté scény. Ne že by mi tady na hrdinech nezáleželo, ale jejich dobrodužství bylo spíš zábavné, než napínavé. Nebezpečí spíš jako možnost, než jako hrozba. Akce spíš jako hra, než jako boj. Tyto výtky však nic nemění na tom, že se jedná o skvělý, dobře fungující film pro každého. ()

Reklama

Reklama