Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andy odjíždí na kovbojský tábor a chce si s sebou vzít Woodyho. Nedopatřením mu odtrhne ruku a Woody musí zůstat doma. A tehdy začíná další dobrodružství, které s Woodym prožijí i ostatní Andyho hračky. Woodyho totiž ukradne sběratel hraček Al McWhiggin, který ho chce prodat do muzea hraček. Něco takového ale ostatní Andyho hračky nechtějí dopustit a pronásledují ho až na letiště. Na cestě zažijí spousty dobrodružných a vzrušujících okamžiků při překonávání překážek. Podaří se jim zachránit Woodyho včas? (TV Nova)

(více)

Recenze (501)

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

Do nekonecna a jeste dal podruhe! Pokracovani uspesneho animaku se toci predevsim kolem Woodyho, kteremu se natrhne paze a najednou je pred nim osud pokazene hracky, ktere konci ve vyprodeji. Nestastnou nahodou se dostane do rukou hamizneho majitele hrackarstvi, kteremu prave Woody chybi pro zkompletovani "kovbojske" sbirky, a tak se rozhodne ho ukrast. A zatimco se ostatni hracky v cele s Buzzem rozhodnou vypravit na zachrannou misi, Woody zjistuje, ze byl jako hracka hvezdou serialu a potkava kamaradku, kovbojku Jessie. Celkove je tu novych napadu pomerne dost, jsou tu nove hracky (Barbie), grafika je detailnejsi a dostalo se i na ruzne easter-eggy, napr. odkazy na Jursky park, Star Wars apod. Humor taky drzi svou uroven, takze neni co resit :) ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Druhému dílu Toy story se podařilo to, co málokteré dvojce. Nebyl slabší než jednička. Přesto mu dám o hvězdu méně. Přeci jen jde o recyklovaný náměť, který spatřil světlo světa jen díky komerčnímu úspěchu prvního dílu. To nakonec ani není výtka, ale zkrátka zákonitost filmového světa. Nutno říct, že mi u Toy story chybí také sentimentální vazby. Již první díl minul má dětská léta a na hodnocení je to znát. Je to jednoduše průměrný animák, který mě dokáže dobře zabavit na jeden večer. Proto má průměrné tři hvězdy a do dalších dílů se už pouštět raději nebudu. ()

cab 

všechny recenze uživatele

Z prozatim tridilne serie se jedna o nejslabsi kousek, coz neznamena, ze se banda hracek okolo Woodyho nesnazi zaujmout, ale vtipnych a napaditych momentu neni tolik, jako v ostatnich dilech. 65% ()

Rssa 

všechny recenze uživatele

Velká cesta za záchranu Woodyho od zlodějského prodavače hraček, který ho chce prodat do tokijského muzea, se opět vydařil. Na scénu přibylo několik nových postav - Bullseye (parádní koník), kovbojka Jessie. Tradiční zápletka prvotního odmítání a následného uvědomění si pravdy je opět naplněna, cesta k vyústění je ale hodně zábavná. Spousta chytře použitých popkulturních odkazů (v menší míře než u Shreka a proto i více zábavnější a chytřejší), krásná animace, propracované postavy. Hodnotím lépe než první díl. 80 % ()

divak84 

všechny recenze uživatele

jasných 5 hvězd, není o čem debatovat. vtipné, nenudící, příjemné, pro celou rodinu. Příběh fajn, sympatické postavičky (toy story 2 je první film který jsme z teto seri viděl :D) . víc se mi líbil ultraaktivní rakeťák, než spravnak kovboj. na těchto anim.rodinných komediiích se mi líbí ty mikroscény, které typ člověka jako jsem já rozesmějí hodně - např. na začatku jak se kluk vrací, tak kovboj varuje ostatní a scena na podlahu kde HRAČKY HRAJÍ TEXAS HOLDEM :D tenhle vtip já můžu vždy :)) těším se na jedničku a na trojku. Pixar rullezz ()

Ilhan 

všechny recenze uživatele

Pro mne asi tak o třídu horší než jednička. Horší příběh, méně hlášek, méně vtipných situací, sem tam nějaký ten scénáristický úlet a horší finále. Možná příště se mi to rozleží v hlavě. ()

bloodline 

všechny recenze uživatele

Prvýkrát videné po 12-tich rokoch od vzniku, ale animačne stále na vysokej úrovni. Dej je vtipný, vyvážený a poučný, tak ako "jednotka". Dovolím si tvrdiť, že "dvojka" je vyzretejšia ako "jednotka" vo všetkých aspektoch. Čo považujem u dvojky za najväčšie plus, je primárne jej opodstatnenosť a nie iba plnenie vreciek dolármi (táto funckia je u Toy Story 2 u mňa až na druhom alebo treťom mieste) ako je to v prípade iných "animákov". Zároveň sa teším na tretie, toľko ospevované, pokračovanie :) Dúfam, že nebudem sklamaný, pretože "dvojka" zdvihla pomyselnú latku veľmi vysoko... ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Pokračování Příběhu hraček se skutečně povedla. A hodně to potěší. Nenudí to a vlastně se setkáte zase se svými známými. Kdo má doma dítka, je to povinnost pustit. ()

farfalla 

všechny recenze uživatele

Je to překvapivé, ale tento druhý díl se mi líbil ještě víc než jednička. Scénáristé se neflákali a animátori pěkně prohnali. Milé jsou připomínky hraných i animovaných filmů. Film je proto dospělejší. Hlášky jsou vtipné a příběh má spád. Animace byla detailnější a realističtější. Výjimečně dobrý druhý díl. ()

Cassandra 

všechny recenze uživatele

Podle mě nejlepší rodinný film. Je doknale poskládaný a zároveň nevyumělkovaný, spontánní. Vtípky překvapí a potěší i napotřetí, žádné povinné: To byl vtip, tak se tomu zasmějte ( jako u Doby ledové). Pixar je skvělý a Příšerky s.r.o. se drží jen těsně za tímto filmem. ()

Daae 

všechny recenze uživatele

Postavíme se na sebe a budem předstírat, že prodáváme vepřové s bramborou a artyčoklem! Kdo to u všech všemocných Johnů Cleesů vymýšlí? ARTYČOKL - to si budu pamatovat ještě hodně dlouho :D ()

jasiska 

všechny recenze uživatele

Druhý film je snáď lepší ako ten prvý. Ešte vtipnejší, ešte lepší dej - na Zurga alias otecka nič nemá:-) Jedine záver s nepodarenými zábermi... ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Od prvního dílu se moc nezměnilo. Alespoň ne v animaci, dabingu ani kvalitě příběhu. Jen myslím, že tento díl je více i pro starší diváky. Složitější zápletka tomu nasvědčuje. Ovšem mladí jistě nejsou o nic ochuzeni. Krásný příběh! ()

Xavi6 

všechny recenze uživatele

Výborné pokračování, bohužel když jsem byl malý tak jsem se na to tolikrát koukal, že jsem si to okoukal, takže to tu jednu hvězdičku ztratilo, ale už bych se na to asi nikdy nepodíval, už jsem to prostě viděl tolikrát, že jsem na to alergický. :D Ale jinak nemám nic proti, jako vždycky to byla kvalita. ()

Reklama

Reklama