Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andy odjíždí na kovbojský tábor a chce si s sebou vzít Woodyho. Nedopatřením mu odtrhne ruku a Woody musí zůstat doma. A tehdy začíná další dobrodružství, které s Woodym prožijí i ostatní Andyho hračky. Woodyho totiž ukradne sběratel hraček Al McWhiggin, který ho chce prodat do muzea hraček. Něco takového ale ostatní Andyho hračky nechtějí dopustit a pronásledují ho až na letiště. Na cestě zažijí spousty dobrodružných a vzrušujících okamžiků při překonávání překážek. Podaří se jim zachránit Woodyho včas? (TV Nova)

(více)

Recenze (501)

Fat'Fatal 

všechny recenze uživatele

Výborné pokračování výborného filmu. Takhle vypadat každý druhý díl, bylo by ve světě filmu o dost lépe. Scéna s novým Buzzem byla trošku okopírovaná z jedničky, ale to vůbec nevadí, člověk se zasměje u příhod Woodyho, Buzze a ostatních. Zvlášť skvělé bylo opravování Woodyho, slézání letadla a hlavně a především nepovedené záběry! I narážka na Bug's Life byla vypečená, opravdu podívaná od začátku do konce. Dabéři se znovu překonávají. Výborná práce Pixaru. Navíc v prostorovém zvuku ještě o třídu lepší. // Viděl jsem v originálním znění s titulky. ()

Cheeker 

všechny recenze uživatele

První díl byl o něco lepší, ale pořád mě to bavilo. A nejlepší hlášky mělo prasátko:"Nevěřim, že to má tak malou spotřebu" :D ()

ludva10 

všechny recenze uživatele

Moc pěknej animák, na kterej sem se s dětma vždy rád podíval. Řekl bych, že film u nás běžel určitě vícekrát než je jednociferné číslo :-) ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Na konci jsem byla víc napnutá, jak kdejaké dítě :-) a to jsem věděla, že to prostě musí dopadnout dobře :D ()

Biopler 

všechny recenze uživatele

Značne vypiplanejší diel ako predchodca, hlavne v príbehu a skvelých hláškach. Hračky držia pohromade, Pixari dokonca vložili do príbehu ich citové prežívanie a emócie sú stvárnené originálne a na jednotku. Scéna spomienok na Emily je niečo čo poteší a utvrdí, že Pixari robia svoju prácu s veľkým nadšením a sú detailisti. Príbeh ma dosť bavil, ale opäť doň boli vložené nápady, ktoré boli premrštené - prechod skupinky cez cestu, Buzzov dvojník či samotné spracovanie poslednej tretiny. Každopádne po stránke animácie a scenára výborné dielko. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Sice začíná být na příběhu trochu znát hra na jistotu, ale dobrej námět se pozná taky podle toho, že dokáže spolehlivě fungovat i v případě několika trochu pozměněnejch podáních. Zatímco jednička dostala pátou slabou hvězdu za na svou dobu revoluční animaci, dvojka jí získává za množství popkulturních odkazů a mnohem rozmanitější výpravu. ()

Urukhaj98 

všechny recenze uživatele

Dvojka Toy Story je pro mě oproti jedničce velká srdcovka. Zatímco jedničku jsem viděl za život všehovšudy třikrát, dvojku jsem ještě na DVD sjížděl hodně často. Roli v tom nehraje ani tak o tolik lepší vizuální stránka (tak povrchní zase nejsem), jako spíš pro mě o dost poutavější příběh. 8/10 ()

loveless 

všechny recenze uživatele

Návrat našich oblíbených hrdinů, kteří jsou opět ve skvělé formě (i když sem tam nějaká ta upadlá ručka...) ()

E lan 

všechny recenze uživatele

Vynikající pokračování animované klasiky s několika opravdu zábavnými scénami. Dabing je výborný, animace krásně čistá a příběh potěší. Více takových animáků... ()

Colour 

všechny recenze uživatele

Väčšinou bývajú dvojky oveľa horšie, avšak tento film je lepší než jednotka. Príbeh je zábavnejší, veselší, pre deti poučný... Čo viac si želať? ()

Acrobat 

všechny recenze uživatele

Ak už som "v laufe" s tými hračkami, musím aj na tomto mieste povedať, že platí všetko do detailov, čo pri prvotnom Príbehu. Na dôvažok treba dodať, že deti dostali opäť porciu akú si zaslúžia. nostalgia sa síce u starších prvým dielom zákonite vytratila, úžasné kino však tvorcovia pripravili aj o štyri roky neskôr. Akcia nabrala na obrátkach, potešiteľným faktom zostáva nemennosť hlavných postáv. Hm....Keď sa zamyslím nad tým, ako nás pohltil obyčajný (ešte k tomu aj animovaný) príbeh "tuctových" hračiek, ktoré máme na povale, skrzne podozrenie čo má ten príbeh také, čo iný nie. Atmosféru súdržnej komunity, pocity že niekde som to s ich obmenami zažil(i). Epicky napísať to a to sa nedá, akademické vkladanie technických prvkov snímku do hláv nemá to najhlavnejšie opodstatnenie. Jednoducho som rád, že som rád. Pozitívnu energiu tu cítia všetci (komentáre), nemôžem sa nepridať. Výborné! Dospelá duša nevie viac povedať. ()

newer_more 

všechny recenze uživatele

Když vidím svoje hodnocení a svůj komentář a porovnám toto s ostatními, připadám si jako kazisvět. Nemůžu si pomoct, ale mně se to zdá jako velice, velice průměrný animák. Klidně mně za to proklejte až do sedmého kolene, ale jediná vtipná scéna byla "Jsem tvůj otec.". ()

Rudyamon 

všechny recenze uživatele

Vzal jsem Toy story jak je mým zvykem jedním vrzem jako komplet. Prakticky všechno, co jsem napsal jako komentář k prvnímu dílu, platí i pro dvojku, snad s dovětkem, že Pixar nepochybně ukázal, že lze natočit pokračování filmu, které udrží kvalitu jedničky a rozšířit ji bez toho, aby bylo jenom opakováním již viděného. Opět velice příjemný a akční děj a opět spíš vhodný pro děti, ale o tom přece pohádky jsou. A opět po "řemeslné" stránce vysoká kvalita, jaká je koneckonců u Pixaru standardem. Příběh hraček je příběhem, který okouzlí každého a nikdo na něj určitě nezapomene ... ()

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Animovaná klasika plná gagů, vtipných scén, citací, dojemných dialogů, nečekaných dějových zvratů a výborných záběrů. Zábava je to nejen pro děti, protože Pixar filmy vždy nabízí zábavu pro všechny generace. Navíc příběhy vždy mají nějakou myšlenku, vtip a něco do sebe. Zároveň to však není nijak otravně poučné, nebo příliš kýčovité. Slušná podívaná. ()

Reklama

Reklama