Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andy odjíždí na kovbojský tábor a chce si s sebou vzít Woodyho. Nedopatřením mu odtrhne ruku a Woody musí zůstat doma. A tehdy začíná další dobrodružství, které s Woodym prožijí i ostatní Andyho hračky. Woodyho totiž ukradne sběratel hraček Al McWhiggin, který ho chce prodat do muzea hraček. Něco takového ale ostatní Andyho hračky nechtějí dopustit a pronásledují ho až na letiště. Na cestě zažijí spousty dobrodružných a vzrušujících okamžiků při překonávání překážek. Podaří se jim zachránit Woodyho včas? (TV Nova)

(více)

Recenze (502)

danny_21 

všechny recenze uživatele

Hráčky zase válí v naprosto rovnoceném pokračování. Trochu se sice vzdálili těm nejmenším, ale ty nárážky na Vesmírnou Oddyseu, úvodní sekvence a lá Star Wars a třeba kraťounká sekvence s bežícím T-Rexem ve zpětném zrcátku neměli chybu. Čím víc tu partu mám nakoukanou, tím víc, se mi tahle se utvrzuju v tom, že jde o nejlepší animák(y), hlavně tou nekomplikovanou lehkostí - 95 % ()

LuiCJ 

všechny recenze uživatele

Zase sme o level vyššie. Aj po technickej, aj po vizuálnej stránke. John Lasseter je jeden z najúžasnejších režisérov všetkých čias. Toy Story - Boj hračiek, Život chrobáka a teraz Toy Story 2. Pixar milujem od malička a ich filmy patri k mojim najobľúbenejším. Som rád, že Toy Story 2 nie je len direct-to-video sequel. Animácia je predsa zase o niečo lepšia a to sa týka aj celého vzhľadu. Príbeh je tiež zaujímavý a taktiež záver filmu, kde pôsobí to klasické pixarovské napätie. Tom Hanks a Tim Allen - k ním nemám čo povedať. Randy Newman opäť urobil rovnako výborný soundtrack ako k prvému dielu. Jeden z mála pixarovských filmov, kde je toľko narážok na iné hollywoodske klasiky (Jurský park, Star Wars atď.) Barbie som nikdy nemal rád. Ani tu. Ich trápnosť bola však mierne humorná, ale išlo by to aj bez nich. Scéna s Gerim nemala chyba a to isté platí aj pre titulkové scény. Pixar je proste trieda... Taktiež aj tu som si pozrel aj druhú verziu filmu s audiokomentárom tvorcov (režisér John Lasseter, spolurežiséri Lee Unkrich a Ash Brannon, spoluscénarista Andrew Stanton). Odporúčam! ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Výborná počítačová animace a znatelné zlepšení oproti prvnímu dílu, příběhově taktéž o něco lepší, zejména co se hluchých míst týče, přesto se pořád nějaké najdou. Přibylo spousta nových postav, které jsou vesměs sympatické. Nechybí plno vtipných a akčnějších momentů. Jde vidět znatelný kvalitativní posun oproti prvnímu dílu, i když je pořád co zlepšovat. 7/10. ()

Lokran 

všechny recenze uživatele

Pixar je prostě Pixar, jeho příběhy jsou neprůstřelné, originální a tolik vtipu by dohromady nedalo dobře dvacet jiných různých rádoby komedií. 90% ()

art 

všechny recenze uživatele

Skoro stejně zábavné jako jednička, ale tenkrát to byl originál. A trochu mám pocit, že těch gagů bylo stejně míň. ()

DadysGirl 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem jen a pouze tenhle díl a ten se mi moc líbil... Buzz Rakeťák je můj favorit! Povedená animace i příběh... ()

Margerie 

všechny recenze uživatele

Tak koukám, že zase jednou poplavu proti proudu. Mě prostě jednička bavila mnohem víc, tohle už je na mě trochu přeplácané. Mám podobné pocity, jako když po úžasném Sám doma 1 zapnete i 2, a přestože se celkem solidně bavíte, uvnitř prostě víte, že na původní film to nemá... ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Já to nechci vidět! Zakryjte mi někdo oči!“ Druhé pokračování příběhu o oživlých hračkách u mě zabodovalo méně než první díl. Oproti němu se zde věnuje méně času příběhu, naopak více prostoru dostává různé skákání, běhání, honění se po obchodě, destrukce hraček a věcí. A to mě příliš nebaví. Příběh je v prostřední části hrozně hluchý, nikam se neposouvá a defakto stojí na místě. Velmi otravné jsou nové postavy, především kovbojka a kůň mi lezly na nervy. A jako u všech nových špatných animáků, i zde musí být na konci karaoke party, bez které by to prostě nešlo. Ale abych nebyl jen negativní, ve filmu se objevují vtipné pasáže i dobré hlášky, ale je jich opravdu málo. ()

Scraffy 

všechny recenze uživatele

Takmer rovnocenné pokračovanie už legendárneho prvého Príbehu Hračiek. Scéna s opravárom hračiek je jedna z najlepších scén z tejto série. Zaujímavé je, že tú postavu vymyslel čechoslovák s menom Jan Pinkava. Ďalej sa mi páčia rôzne odkazy na slávne filmy. Najlepšia je asi jedna na Jurský Park. ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Jako pořád je to super, ale ne tolik jako jednička. Ale odkazy fungují. Jako určitě je to pořád lepší animák než některý v poslední době. ()

HanSolo 

všechny recenze uživatele

Můj pravděpodobně nejoblíbenější animovaný film, který jak vizuálně, tak příběhově překonává první díl a téměř veškerou konkurenci od Pixaru (s výjimkou Úžasňákových). ()

Reklama

Reklama