Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andy odjíždí na kovbojský tábor a chce si s sebou vzít Woodyho. Nedopatřením mu odtrhne ruku a Woody musí zůstat doma. A tehdy začíná další dobrodružství, které s Woodym prožijí i ostatní Andyho hračky. Woodyho totiž ukradne sběratel hraček Al McWhiggin, který ho chce prodat do muzea hraček. Něco takového ale ostatní Andyho hračky nechtějí dopustit a pronásledují ho až na letiště. Na cestě zažijí spousty dobrodružných a vzrušujících okamžiků při překonávání překážek. Podaří se jim zachránit Woodyho včas? (TV Nova)

(více)

Recenze (502)

Jossie 

všechny recenze uživatele

Když je něco geniální ( a Toy Story bylo), vždycky se bojíte, že pokračování nebude dobré. Ale tahle dvojka je ještě o něco lepší. Přibyly nové postavy, píseň nominovaná na Oscara, humoru je pořád dost a Woody s Buzzem jsou nerozluční kamarádi. Naprosto dokonalá je scéna, kdy hračky přecházejí silnici, ohromně jsem se bavila. Pokračování už není jen legrace, příběh má i vážné momenty. Je to sice jen animák, ale i tak mám u některých scén slzy v očích. A závěrečné titulky, to je jen završení velmi pěkného filmu . ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

O něco dobrodružnější než jednička a možná o trochu méně emotivnější..ikdyž po zhlédnutí jsem měla chuť vytáhnout všechny svoje hračky z dětství a poooořádně je obejmout. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Málokdy se udrží dvojka na úrovni jedničky. I když mi ani tento díl nepřirostl k srdci (asi tím, že když jsem ho poprvé viděl, byl jsem už pohádkám pro nejmenší odrostlý), ale opět pěkné pokoukání. Čtyři hvězdy si to ještě udrží, ale je to těsné. ()

Melies 

všechny recenze uživatele

9 / 10 Všetko, čo sa vám na prvom diely páčilo, vynásobte dvoma a získate približný pocit, aký dobrý je druhý diel - síce mu chýba punc jedinečnosti jeho mladšieho brata, ale inak tu je všetko lepšie, väčšie, krajšie a vtipnejšie!!! ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Zerg: Vzdej se Buzzy Rakeťáku, zvítězil jsem! Buzz Rakeťák: Nevzdám se, zabil jsi mého otce. Zerg: Ne Buzzi, já jsem tvůj otec. Buzz Rakeťák: Néééééééé! ..... Rozhodne veľmi dobré pokračovanie vyrovnávajúce kvality predchodcu. Pútavý dej, veľmi veľa vtipných a akčných scén, nápadov je stále dosť a má to aj množstvo odkazov na filmy - Jurský park, Star Wars atď. Jednoducho paráda. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

První díl už si pamatuju jen tak mlhavě, takže přesně nemůžu říct jestlije dvojka lepší nebo ne, ale jedno vim jistě a to, že patří mezi top animáky vůbec. Příběh je orignální a vtipnej a postavičky známý už z prvního dílu jsou opět nezapomenutelný, i když by se na první pohled mohlo zdát, že už budoou trošku okoukaný, ale opak je pravdou, prostě zase další skvělej animák a ten zelenej dinosaurus je prstě boží ()

Morien 

všechny recenze uživatele

(1001) Oproti prvnímu filmu jsem si tady nějak víc uvědomovala, jak mě celkem štvou ty random hudební čísla rozprostřená skrz příběh. Jinak šlo tedy všechno jedním okem dovnitř, druhým ven. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Tak jsem dneska zjistil, že jsem neviděl druhé Toy Story, aspoň tedy ne celé. Nebyla to sice taková pecka jako jednička, ale pořád jde o vynikající zábavu plnou vtípků, odkazů a hraček. Navíc tu hostuje Geri! ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Ma to spád, akciu, humor dobru hudbu dobré "herecké výkony", je to proste špica. Takto nejak si ja predstavujem dobrodružnu komédiu. A predsa len je to iac pre dospelých, ako jednička a to je len dobre! Vivat hračky. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Toy Story 2 je velká pecka a mě strašně mrzí, že jsem to v době kinoprodukce vynechal. Dvojka pokračuje ve stejném duchu a nepřišlo mi, že by to bylo horší než jednička. Moc jsem se bavil; všechny postavy jsou zábavné, děj příjemně odsejpá, co víc si přát. Snad jen, aby už byla ta čtverka...100% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Jistě realističtější, akčnější, inteligentnější a bližší dospělému publiku než první díl. A také dojemnější. Ale lepší? Pro mě o kapku ano. Pokračování disponuje řadou drobných „vtípků“, které dětský divák neodhalí, každá postava má (na rozdíl od jedničky) své postavení a užitek pro plynutí děje, Tom Hanks (respektive jeho hlas) opět vévodí v roli kovboje Woodyho celému světu hraček (kterých je pochopitelně více než naposledy) a nápady nejsou tak okoukané. Casting byl snadný, žádná z hvězd jedničky účast neodřekla:-). Pixar měl už tehdy roku 1999 slušně našlápnuto. A úžasné je i cameo „restaurátora“ hraček z oscarového filmu našeho Jana Pinkavy Geriho hra. Triumfální jízda digitální animace!! ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Téměř rovnocenné pokračování už legendárního prvního Příběhu hraček. Tomu filmu je deset let a jeho animaci, nápaditost a hravost dnes (kromě Pixaru) nikdo nepřekoná ani náhodou... Fascinující. Navíc miluji všechny ty odkazy na Star Wars a především ten jeden na Jurský park. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Při tom odkazu na Star Wars jsem se málem po... smíchy:) Jinak vyvedené pokračování, které mě nevím proč ale v první polovině plně nenadchnulo, pak už ovšem děj odsýpá na plné obrátky, a mému maximálnímu hodnocení nic nestojí v cestě. ()

sepp 

všechny recenze uživatele

Jeste lepsi nez jednicka, presto tomu stale neco malo k dokonalosti chybi. Humor sice uz neni tak zamereny na nejmensi publikum jako v jednicce, na Shreka to ale doopravdy nema :) ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně slabší jak jednička. Příběh nestojí za moc, story kolem Zlatokopa, Jessie a Woodyho minulosti mě moc nezaujala. Některé vtipy a hlášky stojí za to, prasátko a T-Rex se snaží co můžou, ale už to není tak chytlavý jak v jedničce. Ubral bych na akčnosti, které je až moc, a přidal bych na humornosti. Nejslabší díl Toy Story. 65% ()

juta 

všechny recenze uživatele

Na dobrou jedničku to tentokrát nemělo, i příběh se přehoupnul do temnější roviny, kde bylo méně místa pro zábavu. Na druhou stranu tu máme zase dobré dobrodružství s partou hraček a to je hlavní. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Nezaostáva za jednotkou ani trochu. V 90.rokoch snáď nebol lepší animovaný film. Ani druhý diel nie je sklamaním. V tomto diele je síce príbeh možno viac pre staršie deti. Dilema, ktorú má hlavný hrdina šerif Woody, kedy sa musí rozhodnúť medzi svojimi starými priateľmi a skupinkou hračiek, ku ktorej patrí, je samo o sebe dosť zložitá a ťažká, ale koniec všetko vyrieši k spokojnosti detí. Toto sú super filmy pre deti. Sú presne také, aké majú byť. Prinášajú im poučenie veľmi zábavnou a krásnu formou. Oceňujem túto prácu scenáristov, animátorov a vôbec všetkých ľudí, ktorí sú ochotní venovať svoje úsilie práci pre deti. ()

Reklama

Reklama