Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andy odjíždí na kovbojský tábor a chce si s sebou vzít Woodyho. Nedopatřením mu odtrhne ruku a Woody musí zůstat doma. A tehdy začíná další dobrodružství, které s Woodym prožijí i ostatní Andyho hračky. Woodyho totiž ukradne sběratel hraček Al McWhiggin, který ho chce prodat do muzea hraček. Něco takového ale ostatní Andyho hračky nechtějí dopustit a pronásledují ho až na letiště. Na cestě zažijí spousty dobrodružných a vzrušujících okamžiků při překonávání překážek. Podaří se jim zachránit Woodyho včas? (TV Nova)

(více)

Recenze (502)

ado7 

všechny recenze uživatele

Výborná komédia, nehovoril by som že je Shrek lepší, alebo horší. Obidva sú výborné, ale každý inak ()

Ywec 

všechny recenze uživatele

Skvělé, první a druhý díl jsou velmi vyrovnané. Druhý díl obsahuje více nadsázky, která chvílemi zabíhá do parodie. Příkladem je scéna, ve které Woodyho oř drží tempo s letadlem na rozjezdové ploše. Odkazy na filmy jsou jasné - Jurský park, Star Wars. Některé vtipy z jedničky se vyloženě opakují, ale dá se to zkousnout. Série Toy Story je ukázkou výtečného propojení legrace i morálního podnětu. Spolu se Shrekem to nejlepší, co na poli animáků vzniklo. ()

Shtinky 

všechny recenze uživatele

Tak dvojnásobne lepšie ako jednotka. Ešte dokonalejší príbeh s novými úžasnými postavami. Som potešený. Najviac sa mi páčil ten koniec. Na trojku sa teším ako decino... :)) ()

St@B 

všechny recenze uživatele

Asi nejvíc musím ocenit výchovný aspekt tohoto snímku. Nejsem sice ještě rodič, ale skoro bych se vsadil, že pustí-li rodiče dítěti tenhle film, sníží se počet rozbitých a odhozených hraček minimálně o 21,6%. Samozřejmě pouze krátkodobě... :-)) ()

Muniez 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je paráda! Jako milovník animovaných filmů mohu říci, že tento seriál stojí za shlédnutí. Skvělý český dabing a hlavě snénář určená aimákům je bezvadná. Dobře se pobavíte a děj vám řekne své. Líbilo a moc. Stejně jako první díl Toy Story. ()

Ludva 

všechny recenze uživatele

[2009-05-27] * Dospělější než jednička, a to jak zpracováním (např. počítačová hra na začátku), tak cílovým publikem. Škoda jen, že ve skutečnosti hračky takhle živé nejsou (a že mi není deset). I tak jsem si hodně užil např. výpravu do hračkářství s přecházením ulice. ()

CrashHP 

všechny recenze uživatele

Málokedy sa stáva, že dvojky sú také namakané. No mám pocit, že ak by PIXAR spravil aj desať pokračovaní, stále by to bolo dokonalé :) ()

Toja34 

všechny recenze uživatele

Spokojenost největší, bavili jsme se všichni. Nejvyšší vyznamenání pro dětský film je, když u něj děti vydrží a chtějí ho vidět znovu. Což chtějí. Film prověřili naši dva tříletí raubíři :))) I mně se ještě občas stane, že s nimi "uváznu". Platí pro všechny tři díly ()

Dejvidos 

všechny recenze uživatele

Excelentné pokračovanie excelentného animáku (čo nebýva zďaleka pravidlom). Chytľavé hlášky, ktoré poznám všetky naspamäť, úžasný Rex, Krumplihlava, Woody, Buzz, Slinkey a všetci ostatný. Skvele som sa bavil aj na vystrihnutých scénach na konci filmu. Nenapadne ma jedno krivé slovo na túto záležitosť. 5* ()

JUX 

všechny recenze uživatele

Jednoznacne lepsi nez prvni dil. Nejvic pobavily 'pokazene' zabery v titulci a 'Ne Buzzi, ja jsem tvuj otec' :) Do 5* tomu porad ale neco malo schazi... ()

Mirešák 

všechny recenze uživatele

První díl to překonává v množství vtipných scén (dominuje zde mnohokrát zmiňovaná parodie na Hvězdné války) a v prostoru pro vedlejší postavy, které zde už nehrají jen kompars. Jsou tu ale problémy, které tento díl opět sráží. Především mě nudila nesrozumitelná (přinejmenším v českém dubbingu) písnička Jessie. A za druhé, je lepší být hračkou nebo muzejním exponátem? Po argumentech, které se na Woodyho valí ze všech stran divák vyvodí, že obojí stojí za starou bačkoru a že je tedy celý film vlastně jen mnoho povyku pro nic. ()

Novik 

všechny recenze uživatele

Cože! Tohle jsem viděl tak před 5 lety ale úplně jsem to zapoměl hodnotit! Jedna z mála pokračování která je skvělé jako 1 díl. Perfektní! :) ()

ammina 

všechny recenze uživatele

O víkendu jsem dala všechny tři díly Toy Story na jeden zatah, s vydatnou podporou ružové viney, kamelek a brčka. Jde nadherně vidět jak se CGI animace stavala dokonalejší a dokonalejší a v případě trojky až moc, bez 3D mi některé scény přišly samoučelné. Z tehle trojice mi dvojka příjde nejlepší: malo infantilní příběh, minimum motivačních řečí (ale „Jsem tvuj otec, Buzzi” rozsekalo), inteligentní naražky a bezkonkurenční titulky na konci. Když přišel pan Geri už jsem se usmívala jako tele... ()

Reklama

Reklama