Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andy odjíždí na kovbojský tábor a chce si s sebou vzít Woodyho. Nedopatřením mu odtrhne ruku a Woody musí zůstat doma. A tehdy začíná další dobrodružství, které s Woodym prožijí i ostatní Andyho hračky. Woodyho totiž ukradne sběratel hraček Al McWhiggin, který ho chce prodat do muzea hraček. Něco takového ale ostatní Andyho hračky nechtějí dopustit a pronásledují ho až na letiště. Na cestě zažijí spousty dobrodružných a vzrušujících okamžiků při překonávání překážek. Podaří se jim zachránit Woodyho včas? (TV Nova)

(více)

Recenze (501)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Oproti jednotke to nič nestratilo a tento diel sa mi páči rovnako ako ten prvý.Príbeh hračiek pokračuje ďalším napínavým dobrodružstvom. 90% - 5* ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

jeden z těch mála filmů kdy dvojka překonala jedničku, no a trojka zas překonala dvojku.... Toy Story je zkrátka jedna z těch výjimečných franšíz kde kvalita s každým dílem stoupá. ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Výborné pokračování, které nepostrádá nic z kouzla jedničky, má silný příběh a všechny ty skvěle propracované charaktery (některé i navíc). K tomu nemá cenu už nic dodávat, zkrátka filmový zážitek. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Našlapané pokračování, které má všechno. Starosvětskou dobrodružnou nostalgii, úžasný vtip, mistrnou animaci a zábavné žánrové odkazy. A přináší zase nový pohled na soužití hraček a jejich osudů v lidských životech. Sice bych řekl, že výrazně vtipnější je linie záchranářů s dokonalými vedlejšáky Rexem, Bramborou a Čunčou, ale i nové tváře kolem Woodyho dobře zapadnou a jeho příběh nejen obrazově zaujme (nádherná scéna s opravářem hraček), ale nakonec se výborně sleje do nápaditého akčního finále. Tahle série má vzestupnou tendenci, což z mého pohledu jen potvrdila geniální trojka. 90% ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Predsa len o niečo slabšie ako jednotka, no stále hrajúce prvú ligu. Dvojka prehráva v rovine príbehu, ktorý pôsobí trochu dojmom účelovosti, no napriek tomu všetko drží pokope ako má. PS: Rex rulez! ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně lepší než první díl, který občas trpěl onou „začátečnickou“ nervozitou a kolísavostí. Druhá část již stojí pevně v kramflecích a servíruje nám jednu parádní scénu za druhou. Už geniální rakeťácký - starwarsovský úvod nás navnadí na nevídaný animovaný zážitek, který skutečně po celou dobu trvání filmu nepoleví. ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

90% - Ano, měl jsem předtím pravdu, dvojka za jedničkou opravdu v ničem nezaostává. Jsem rád, že jsem se na oba díly podíval znovu a po zásluze jim zvýšil hodnocení. PS. Parodie na Star Wars mě velmi pobavila... :) ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Teď se rozhoduji, jestli se mi to líbilo víc než první díl nebo ne. První půl hodina určitě, ale pak jsem se už místama chvíli i nudila. I když akce tam bylo podle mě mnohem víc než jedničce. Ty nové postavy v čele s kovbojkou mě tam teda docela rozčilovali, i když kůň byl úžasnej. A pár scén tam bylo opravdu výborných, třeba jak přecházeli tu silnici v těch dopravních kuželech, to mě dostalo. No a na závěr ty nepovedené scény byli naprosto genilnální. Takže vlastně se mi to nakonec, když o tom tak přemýšlím, možná líbilo o něco víc. Asi bych tomu dala tři hvězdičky, stejně jako jedničce, ale za ty titulky přidám jednu navíc. 4* ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Po několikátém zhlédnutí přehodnocuji. Nikoli nejslabší, ale nejlepší díl série (i přes uřvanou kovbojku).;-) ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Hmm, tušil jsem sice že Toy Story 2 nebude nic moc, ale tohle moje očekávání ještě dalece předčilo. V celém filmu jsem se zasmál jen u dvou scén, a to u velmi zábavného prvního výstupu perverzního hračkofila (jeho úvodní osahávání plyšového kovboje bylo opravdu.... zajímavé) a pak ještě u vcelku podařené parodie na StarWars. Zbytek filmu je jen velká nuda a šeď. A novou, příšerně otravnou a uječenou, postavu kovbojky Jessie bych nejradši nejen že zavřel do sklepa, ale ještě ten sklep zalil betonem, zavezl hlínou a nad ním postavil sklad jaderného odpadu. Jednoznačně nejhorší Pixarovský film jaký jsem zatím viděl. A to se mi jednička poměrně líbila :-( ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[92%] Opět skvělá animovaná záležitost se srdcem a duší na prvním místě, obdobně jako první díl. Takže toto pokračování v ničem nezaostává. Hračky se tu ještě více rozmnoží, takže po všech stránkách je na co koukat. Opět kouzelné, vtipné, napínavé a dobrodružné. ()

Legas 

všechny recenze uživatele

Pixar zachraňuje zábavu pro celou rodinu. Když jsem byl na dvojce v kině, dospělí se doslova váleli smíchy a jejich malý potomci na ně nevěřícně zírali. Není divu, taková salva filmové parodie, prvotřídního slovního humoru, vizuálních gagů a smysluplného děje, se jen tak pohromadě nevidí. Nadstandardní pokračování. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Dvojka Toy Story (stejně jako její předchůdce i následník) bezpochyby patří mezi (nekorunované) krále filmů pro celou rodinu a rovněž mezi nejlepší animáky, jaké jsem kdy viděl. A vůbec to není jen kvůli výborné a revoluční animaci. Může za to bezvadně fungující vtipný a dojemný příběh, scénář promakaný od A do Z, odkazy na různé filmové klasiky (Jurský park a Star Wars rulez) a hlavně obrovské kouzlo a láska k filmařině, která je cítit z mnoha titulů "made by Pixar". 90 % ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Pro me nejslabsi ze tri dilu, ale porad skvely. Prislo mi, ze ma min vtipnych scen a bohuzel delsi pisnicky, ale Buzz a konik mi opet vse vynahradili. Navic se tentokrat neobjevily zadne hororove hracky, coz je velke plus. Chtela bych dalsi dil s Buzzem, je proste nejlepsi! ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Tak nejen Cameron umí druhé díly, které jsou lepší než jedničky. Mimochodem, ten roztomilý opravář hraček není nikdo jiný než Geri z Geriho hry. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Toy story 2 je v podstate rovnako dobrý ako prvý diel, čo je ale jeho najväčšia slabina. Asi som čakal ešte niečo výraznejšie, zbesilejšie, vtipnejšie, akčnejšie a neviem, čo ešte. Od Pixaru sa vždy očakáva búranie hraníc a nastavovanie latky stále vyššie a to nie len pre konkurenciu. Niečo málo mu do najvyššieho hodnotenia chýba a keďže som Pixaru dal viackrát 5 hviezd, niekedy tie štyri neuškodia. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Vtipné, animačně dokonalé a jakýsi příběh zde taky byl. Nevím co více dodat. Důstojné pokračování, které na kvalitě příliš neztratilo. Rovněž * * * *. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Pokračování skvělého pixarovského animáku o živých hračkách. Tentokrát se k nim přidá i kovbojka Bullseye. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Výjimka potvrzující pravidlo, že pokračování jsou horší než první díly. Dvojku Toy Story jsem si užil mnohem více než jedničku. Super zapojení nových postav (Jessie, Barbie, Prospector, Mrs. Potato Head), větší prostor pro staré známé (Slinky, Hamm, Rex, Mr. Potato Head, mimozemšťani), napínavý a zajímavý příběh. Super! 100% ()

Reklama

Reklama