Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andy odjíždí na kovbojský tábor a chce si s sebou vzít Woodyho. Nedopatřením mu odtrhne ruku a Woody musí zůstat doma. A tehdy začíná další dobrodružství, které s Woodym prožijí i ostatní Andyho hračky. Woodyho totiž ukradne sběratel hraček Al McWhiggin, který ho chce prodat do muzea hraček. Něco takového ale ostatní Andyho hračky nechtějí dopustit a pronásledují ho až na letiště. Na cestě zažijí spousty dobrodružných a vzrušujících okamžiků při překonávání překážek. Podaří se jim zachránit Woodyho včas? (TV Nova)

(více)

Recenze (501)

Smok 

všechny recenze uživatele

Rovnocenné, ak nie ešte lepšie pokračovanie filmu sa vidí málokedy. Tvorcovia nepoľavili na humore, príbeh je vynikajúci, dokonca sa nejaké postavičky pridali (Barbie, Woodyho parta...), takže malí, ale aj veľkí diváci si určite prídu na svoje. A čo je príjemné zistenie, tento animáčik nenudí ani po viacnásobnom sledovaní. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Lasseter a jeho partička z Pixaru dokázali, že i pokračování animovaného filmu se může stát trhákem. :) Díky za to! ()

tukomaster 

všechny recenze uživatele

Na můj vkus trochu moc překombinované. Nabízí se paralela s Návratem do budoucnosti, kde po skvělé jedničce přichází trochu přeplácaná dvojka. Každopádně "No Buzz, I am your father" hodně pobavilo. 85% ()

predators 

všechny recenze uživatele

Osobně si myslím, že dvojka je nejpovedenější. Přibudou hračky, zajímavé westernové postavičky a zajímavé zvraty neberou konce. Přesně tak má animák vypadat! 75% ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Výborné pokračování, možná lepší než jednička, promyšlenější, pekelně rychlé, plné nápadů, narvané hláškami, vtípky a proložené navíc skvělými odkazy. Navíc se objeví i vážnější a dokonce dojemné momenty, které překvapivě dobře sedí a celou tu bláznivou výpravu příjemně dochucují. Místo Woodyho se tentokrát stává v akci i humoru hlavním tahounem Buzz a jde mu to skvěle. Záchranná mise nemá chybu, ale jejím vrcholem je bezpochyby Zurgovo šokující odhalení. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Jak sa stalo, že som v rámci Pixar maratónu neokomentoval "Toy Story 2"? Neviem. Ale nevadí. Videl som ho nedávno a myslím si, že niečo si o ňom treba povedať. Podľa mňa veľmi silný, ak nie ešte lepší nasledovník vynikajúceho filmového otvorenie pre štúdio Pixar. "Toy Story 2" prináša späť všetky naše obľúbené postavy, vytvára nové, ktoré si rovnako užijeme a rovnako aj posúva hranice animácie dopredu. Film vyzerá vynikajúco. Na svoje roky úplne skvele. Plus jeho humor je podľa mňa špičkový. Všetko funguje a všetky hlášky a referencie na iné filmy sú vynikajúce. A najmä trefné. Smial som sa v správne momenty, bolo mi postáv ľúto v správne momenty a mám pocit, že rovnako som prežíval s nimi každú jednu momentku, kde sme cítili tú drámu medzi nimi. Hudba Randyho Newmanna v tomto filme skutočne funguje a je to asi jeden z jeho najlepších momentiek. Plus som mal vždy rád aj toho opravára hračiek a jeho opravársky kufor, kde bolo snáď všetko. Je fajn, že vidíme hračky viac cestovať, využívať ich možnosti a celkovo mám pocit, že sa hranice animovaného sveta posunuli v tomto filme oveľa ďalej. Záverečná dráma patrí medzi najlepšie a súčasne aj milujem všetky nové postavy ako sú Jessie, Bulseye, Zurg, nový Buzz Lightyear či Zlatokop. Fungujú skvele. Všetky momentky rezonujú, film je veľmi zapamätateľný a milujem aj koncové chybné scénky, ktoré vyčaria človeku ešte na konci filmu úsmev na tvári. V mojich očiach ešte lepší film, než jeho predchodca. A definitívne hovorím, že stojí za to ho vidieť. Hodnotenie: A ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Příběh stejně zábavný i napínavý jako jednička, animace ještě o poznání kvalitnější. Potěšilo i cameo postavy z Geriho hry. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Srdcovka z dětství. Miluju Toy story. Tentokrát se hračky utkají proti mastnýmu tlustýmu sběrateli, co ukradne Woodyho. A Buzz se utká se svým otcem! ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Technicky o něco propracovanější a překvapivě po všech stránkách lepší než skvělý první díl. Lidé z PIXARu vždycky věděli co mají diváci rádi. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Kupodivu lepší, zábavnější a svižnější jak jednička. I příběh je o kus komplikovanější a hudba se konečně povedla, takže spokojenost. 80% ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Pokračování veleúspěšného animáku neztratilo na své kvalitě, eleganci a dokonalosti ani gram a já jsem se opět dost solidně bavil. Příběhem si jsou jednička s dvojkou hodně podobné, co se záchrany kamaráda týče. Moc se mi líbily odkazy na různé jiné skvělé snímky viz Jurský park či Geriho hra. Film je zase doplněn skvělou hudbou, vtipnými hláškami a Rex opět perlil. A dát na konec "nepovedené scény" byl opravdu chytrý tah. Zkrátka pokračování, které je pořád stejně vtipné a skvělé. ()

poz3n 

všechny recenze uživatele

Po Ratatouille jednoznačně nejlepší Pixarovka, možná i animák celkově. To nejlepší z jedničky zůstalo, hlavně hlášky hraček a přidal se k tomu lepší příběh. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

První film mne nějak bavil víc. Tohle je více nostalgické, což nic proti, ale ta nostalgie přebíjí vtip. Jsou zde skvělé scény (nalezení "otce", záměna Buzzů, závěrečná honička na terminálu), ale jako by tomu něco chybělo. ()

Deschain 

všechny recenze uživatele

Až je mi blbé napísať, že najlepšie (brebtové) scény išli v záverečných titulkoch. Ale nie je to úplne pravda. Príbeh dvojky ma nechytil tak ako ten prvý, ale mal svoje skvelé momenty - I'm your father, pokračovanie sľubného vzťahu otca a syna, spockovský pozdrav od Buzza, väčšina scén s koňom, prasaťom a pánom Zemiakom a samozrejme fanatickí mimozemskí uctievači. Dve nové nie veľmi sympatické postavy - Jessie a Stinky Pete, ktorý bol naozaj stinky. Bavila som sa dobre, ale tak priemerne dobre. Veľmi silné tri hviezdy. A fakt, tie titulky si pozrite, stoja naozaj za to. Buzz dostane moustache :) ()

Janek 

všechny recenze uživatele

Jako dítěti se mi to moc nelíbilo, teprv teď jsem docenil všechny ty narážky a naprosto skvělý scénář. Podle mě lepší než první díl. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Přímé pokračování prvního dílu,opět mě pobavilo a potěšilo.Druhý díl neudělal jedničce ostudu,spíš bych řekl,že byl ještě o chlup lepší. ()

Reklama

Reklama