Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andy odjíždí na kovbojský tábor a chce si s sebou vzít Woodyho. Nedopatřením mu odtrhne ruku a Woody musí zůstat doma. A tehdy začíná další dobrodružství, které s Woodym prožijí i ostatní Andyho hračky. Woodyho totiž ukradne sběratel hraček Al McWhiggin, který ho chce prodat do muzea hraček. Něco takového ale ostatní Andyho hračky nechtějí dopustit a pronásledují ho až na letiště. Na cestě zažijí spousty dobrodružných a vzrušujících okamžiků při překonávání překážek. Podaří se jim zachránit Woodyho včas? (TV Nova)

(více)

Recenze (501)

repe 

všechny recenze uživatele

Todle bylo ono! První díl byl skvělý, ale tohle bylo ještě lepší. Rakeťák Buzz a Woody bok po boku, stále pohotový Pan Brambůrek, nevlezlý humor, z kterého si každý odnese něco a nové hračky na scéně ("Jsem ženatý, jsem ženatý, jsem ženatý..."). Animaci se moc vytknout nedá. Nenudil jsem se ani chvíli, až mě fascinovalo, že takto fantasticky renderované scény patří do minulého tisíciletí. Podoba opraváře hraček mi dala vzpomenout na Gerri's game. Zlatokop tak zvrácený, jak má být. O něco více "zla" oproti jedničce, což dělá film ještě napínavějším. Sláva Pixaru. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

První díl je rozhodně moje srdeční záležitost, ovšem toto pokračování mi svou kvalitou naprosto vyrazilo dech. Napínavé, vtipné, inteligentní, dojemné. Nepovedené záběry v čele s "Životem brouka 2" byly báječnou třešničkou na dortu. Pixar válel, válí a bude válet. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Tak poté, co mě jednička ohromila, dvojka to dokázala také, což se jen tak nestává. Ano, bylo to trochu slabší než první díl, ale Pixar stejně zkrátka umí točit animáky a tohle je jedna z jejich perel! Příběh opět docela fajn, hračky milé, animace na svou dobu neskutečně pokročilá a dobrá. Plno vtipných hlášek a situací, barvy a roztomilost na vás čiší ze všech stran. Co víc si přát? ()

Dont 

všechny recenze uživatele

Peripetie dvojice kovboj Woody a Buzz Rakeťák se už po prvním dílu trochu opakují, ale humor jim nechybí ani napodruhé a parodie na Hvězdné války mě vždycky potěší, tím spíše v takto vydařeném podání temného císaře Zurga. Ale doufám, že v trojce se tvůrci vytasí s něčím novým a originálním. ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Přesto, že je pokračování slabší než první díl, 5 hvězdiček je jasných. Hodně jsem se těšil na svého oblíbence - Dinosaura - a nebyl jsem zklamán:-) Má opět několik skvělých scének. Moc se mi také líbila část, kdy Woodyho spravuje ten šikovný stařík - to je opravdu krásně udělané. Výborný je i závěrečný sestřih "z natáčení", který se objeví s titulky... Je toho zkrátka hodně, co se tvůrcům v tomto filmu povedlo:-) Tleskám Pixaru za další úžasné dílo. ()

Kuzlo 

všechny recenze uživatele

Nemôžem si pomôcť ale viac ako 30% nedám. TS 2 bolo pre mňa až na zopár vtipných hlášok a narážok na iné filmy sklamaním. ()

GILLWANDER 

všechny recenze uživatele

Pre mňa druhý najlepší (americký) animovaný film. Skvelý dej (silný-emotívny-vtipný) dobré tempo (zápletky sú na úrovni) postavičky sú roztomilé a úžasné (rôzne hračky si získajú obecenstvo) a podmanivá hudba si z vás urobí úlovok (Oscar za pieseň je len tomu dôkazom). Animované kráľovstvo hračiek si opäť našlo svoju cestu k nám-divákom a my sme mu za to vďační, že nás svojim posolstvom pokorilo. Toy Story ako trilógia je sám o sebe už animovaný kult. Vďaka prístupu, ktorý bol vydretý pre obecenstvo, nie pre peniaze. To robí z tejto animovanej série poklad, a to nie len pre ratolestí...95% ()

balba 

všechny recenze uživatele

Výborná digitální pohádka.Příběh hračekje zábavný a dojemný , čemuž velice pomáhají vynikající výkonyherců , kteří hrdinům propůjčili hlasy.Samozřejmě nechybí ani spousta minivtípků, které známe z klasických disneyovek.Toy Story 2 - oceněný Zlatým glóbem.Už se těším na třetí díl , který vyjde v roce 2008. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Animaky, v ktorych hracky ozivaju, rozpravaju a zazivaju prve dobrodruzstva ...... mi fakt nic nehovoria, takze cele Toy Story 2 ide mimo mna. To si uz radsej pozriem Ratatuille ako toto .... 70% ledva ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Opět vynikající záležitost animovanýho světa hraček! Oproti jedničce se zde už trochu víc tlačí na pilu. Vše je víc propracovanější, máme tu nový kamarády do party, máme tu opět trochu toho animovanýho napětí, ale hlavně nechybí Woody a jeho paranoia... Ten kluk kovbojská prostě musí mít pořád tu svoji pravdu. Tak tvrdohlavou hračku jen tak nepotkáte! No nic. Pohádka je to moc pěkná, zamilovala si ji i moje dcera, což je pro mě samozřejmě taky hodně důležitý a jen podotýkám, že Pixar a Toy Story, to je jedna velká BOMBA! Vzhůru do nekonečna a ještě dál! 85 % ()

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Opravdu nesmírně povedená věcička! ;o) Lepší jak první díl a to se stává zřídkakdy! ...... Jízda od začátku až do konce bez hluchého místa! Vřele doporučuji - záruka mimořádné zábavy! ... Prostě nejlepší animák! ()

shyster 

všechny recenze uživatele

Dvojka je o trochu lepší než ta jednička. Vše zůstává při starém, jen ten příběh je teď už takový, jaký jen Pixar dokáže. ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Druhý díl této skvělé trilogie. Reprojekce v dnešní době ve mě opět vyvolalo řadu vzpomínek na dětství. Je to prostě skvělé! Máš ve mě přítele! ()

Reklama

Reklama