Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektiv Scott Turner je puntičkář, který miluje pořádek a dokonalý řád. Má před sebou ještě tři dny na místním policejním oddělení, než se odstěhuje za novou prací do jiného města. Jeho nástupce ho považuje za podivína, který se neumí uvolnit. Překvapí ho proto, že se Turner přátelí s bezdomovcem Amosem, který má obrovského slintajícího psa jménem Hooch. Amos je v noci zavražděn. Když se o tom Scott dozví, požádá svého šéfa, aby mu dovolil vypátrat jeho vraha. Jeho život se obrátí naruby, když s ním začne bydlet slintající Hooch. Každý jejich společný den je testem, který prověřuje vztah této značně nesourodé dvojice. Postupně ale Scott zjišťuje, že spolužití s velkým psem není až taková hrůza, a díky jeho pomoci při pátrání po nebezpečných pachatelích se z nich nakonec stávají kamarádi. (TV Nova)

(více)

Recenze (77)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tento film je ďalším z rady komédií, ktoré nám zlepšovali náladu v televízií v deväťdesiatych rokoch minulého storočia. Nebola to zas až taká super komédia, ani romantika a vlastne ani krimi a preto dávam len priemerné hodnotenie. Tom Hanks a aj Hooch ale dokázali pár krát pobaviť. Tom Hanks ešte nebol na vrchole slávy, ale už aj tu som si ho veľmi obľúbil. Táto komédia opäť asi už nepobaví dnešnú mládež tak, ako nás starších v minulosti, ale i tak by som ju odporučil, ak sa niekto chystá na zábavu v kruhu najbližších. ()

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele

Osmdesátá léta to byl ráj pro policejní filmy. Ať už akční nebo komedie (třeba i s nějakým zvířetem). O to víc mě mrzí, že vzhledem k výše uvedenému, je Turner a Hooch jen čistý průměr. Prostě to ničím nevyniká a chvílemi jsem se i nudil. Navíc ten čokl byl vyloženě odporný. Nemám rád uslintané psy. Oproti takovému K-9 je to slabota. 3* ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Priblblý ksicht mladého Hanksa je pre mňa nočnou morou (ten dospelejší už môžem), vlastniť tento typ psa by bolo pre mňa utrpením a pozerať americké rodinné vtákoviny z 80tych rokov nie je tiež bohvieká zábava. Skôr naopak. Film som videl v dobe, keď to ešte pre mňa aká taká zábava bola, ale nebol to prípad zrovna Turnera a Hoocha. To už radšej Chavyho Chasea. ()

paascha 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl tenhle film poprvé, říkal jsem si: Co je to, PROBOHA!!!, za obludu? Pak jsem ho viděl ještě jednou a ještě jednou a cca za 2 měsíce jsem měl doma malou bordeauxskou dogu a a běhal jsem za ní s ručníkem a utíral jí pysky. Vždyť vypadal, jako by sežral tenisku a z huby mu visely tkaničky:-) T.H. podává standardní výkon - trochu nuda, trochu sranda, celkem to ujde, pes je super! 2 faidra: neváhej! Bordiny jsou super, hodný, oddaný, snad jen trochu náročný miláček. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Jedná se o jednu ze zajímavých komedií s psím hrdinou v hlavním roli. Tom hanks zde samozřejmě předvádí své vtipné komediální kreace jako ve velké většině filmů z osmdesátých let, ale tentokrát k tomu dostal velmi zdatného sekundanta v podobě psího přítele. A to je to, co dělá tenhle film zajímavým. Pes je neskonale sympatický a Tom Hanks zase docela vtipný. A dohromady jim to pěkně ladí. Navíc mě naprosto dostal konec filmu, který má překvapivou a velmi zajímavou pointu. Ač vše dopadne smutně, přesto člověk při titulkách nebrečí, protože ještě před nimi se mu vrátí úsměv a pocit z dobrého konce, což považuji za geniální tah. Takže hodnotím vcelku pozitivně tento snímek třemi hvězdičkami. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (9)

  • Hooch byl jedinou hereckou příležitostí bordeauxské dogy Beasley, která se dožila úctyhodných 13 let (1978-1992). (Hans.)

Reklama

Reklama