Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektiv Scott Turner je puntičkář, který miluje pořádek a dokonalý řád. Má před sebou ještě tři dny na místním policejním oddělení, než se odstěhuje za novou prací do jiného města. Jeho nástupce ho považuje za podivína, který se neumí uvolnit. Překvapí ho proto, že se Turner přátelí s bezdomovcem Amosem, který má obrovského slintajícího psa jménem Hooch. Amos je v noci zavražděn. Když se o tom Scott dozví, požádá svého šéfa, aby mu dovolil vypátrat jeho vraha. Jeho život se obrátí naruby, když s ním začne bydlet slintající Hooch. Každý jejich společný den je testem, který prověřuje vztah této značně nesourodé dvojice. Postupně ale Scott zjišťuje, že spolužití s velkým psem není až taková hrůza, a díky jeho pomoci při pátrání po nebezpečných pachatelích se z nich nakonec stávají kamarádi. (TV Nova)

(více)

Recenze (77)

paascha 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl tenhle film poprvé, říkal jsem si: Co je to, PROBOHA!!!, za obludu? Pak jsem ho viděl ještě jednou a ještě jednou a cca za 2 měsíce jsem měl doma malou bordeauxskou dogu a a běhal jsem za ní s ručníkem a utíral jí pysky. Vždyť vypadal, jako by sežral tenisku a z huby mu visely tkaničky:-) T.H. podává standardní výkon - trochu nuda, trochu sranda, celkem to ujde, pes je super! 2 faidra: neváhej! Bordiny jsou super, hodný, oddaný, snad jen trochu náročný miláček. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Příjemná osmdesátková oddychovka, ve které se mísí krimi s komedií a špetkou romantiky, a tomu všemu vévodí Hooch - přerostlá bordeauxská doga, která ničí a poslintá všechno v okolí. Herecké obsazení bylo sympatické a děj filmu pěkně ubíhal. Zkrátka průměrně natočený snímek vhodný na volné dopoledne, který se perfektně hodí pro celou rodinu, jelikož si tam každý člen najde něco pro sebe. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Příjemná krimi komedie s mladým Tomem Hanksem, který je zárukou, že půjde o slušnou zábavu. Jen mě trochu překvapila velká nevyrovnanost filmu, kdy první půlka je hodně slušná komedie, zatímco druhá polovina je nefalšovaná kriminálka s jakousi akční scénou. No ale proč ne. I ten přeslazený konec se dá přežít. Slušná průměrná zábava pro sobotní odpoledne. ()

Faidra 

všechny recenze uživatele

Co vlastně dělám na serveru, kde skoro nikdo nemá rád psy? Mně se slintající obludka zamlouvala moc, Tom Hanks z dob, kdy pokud jste mu chtěli dát pěstí do brady, jste se ještě nemuseli napřed rozhodovat do které, o něco méně, příběh tak něco mezi, ale dohromady to dává slušnou oddechovku, která se neztratí, a já pomalu začínám uvažovat o tom, že bordeauxská doga by byla tím správným zpestřením mého zvěřince. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tento film je ďalším z rady komédií, ktoré nám zlepšovali náladu v televízií v deväťdesiatych rokoch minulého storočia. Nebola to zas až taká super komédia, ani romantika a vlastne ani krimi a preto dávam len priemerné hodnotenie. Tom Hanks a aj Hooch ale dokázali pár krát pobaviť. Tom Hanks ešte nebol na vrchole slávy, ale už aj tu som si ho veľmi obľúbil. Táto komédia opäť asi už nepobaví dnešnú mládež tak, ako nás starších v minulosti, ale i tak by som ju odporučil, ak sa niekto chystá na zábavu v kruhu najbližších. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (9)

  • Film původně režíroval Henry Winkler, ale po dvou týdnech natáčení byl vyhozen. Ten později na otázku jeho nuceného odchodu odpověděl, že vycházel lépe s Hoochem než s Turnerem (Tom Hanks). (Fenk)

Reklama

Reklama