Reklama

Reklama

Anglie 14. století je světem rytířů ve třpytivé zbroji. Jamal jako cizinec v neznámém prostředí musí najít způsob, jak obstát na dvoře krále Lea, kde se vydává za sira Skywalkera. Po odhalení, že není šlechtic, je odsouzen k popravě, ale těsně před vykonáním rozsudku ho rebelové zachrání a utečou s ním. Nakonec se postaví do čela vzpoury proti tyranskému králi. Používá přitom fígle, jež se naučil v ulicích 20. století, získá nové přátele, srdce krásné dívky Victorie a po návratu do současnosti pochopí, že výlet do středověku byl něčím víc než jen lekcí z dějepisu. Potká milou dívku, až příliš podobnou jeho Victorii, jménem Nicole. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (191)

tom88 

všechny recenze uživatele

Je to len taká nenáročná lawrencovská šialená komédia, ktorá chce rozosmiať čo najväčšie publikum svojou jednoduchosťou a blbosťou. Chvíľami je to trapas a chvíľami sa aj zasmejem. Rozmýšlať pri tom netreba vôbec, ba by som to aj zakázal. Lawrence je poriadne šialený a film na ňom stojí aj padá. Je to taká milá nenáročná zábava. 50% ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Nesnesitelný námět, strašné jeho provedení a zívačkový závěr, který nemůže vyrušit z klidu průměrného diváka amerických komedií, avšak zarputilé detektory kvalitních komedií pěkně (s prominutím) nasere. I kdybych si dokázal odmyslet historickou nevěrnost a dialogy, stále mi tu nezůstává nic hmatatelného ke slušnějšímu ohodnocení. Asi třikrát jsem se ale zasmál. 25% = 1/5 ()

Reklama

Brano 

všechny recenze uživatele

Klasická bláznivá, až stupídna komédia s Martinom Lawrencom v hlavne úlohe. Tentokrát si to namieri do stredoveku, kde zachráni ľud pred tyraniou. Navzdory tunajším hodnoteniam to nebolo až také tragické, ako som očakával. Prekvapivo pozerateľné a premenlivo aj zábavné. Námet bol výborný, ale potenciál ostal nevyužitý. Páčil sa mi slovenský dabing, ktorý mi rozhodne pridal trochu na kvalite. Nie je to vyslovené zlé, ale ani dobré. U mňa priemer. ()

xLOBOx 

všechny recenze uživatele

Zábava ***, Martin Lawrence to drží nahoře, dobrý gagy, je to zábava, ALE... scénář má dost trhlin, vlastně je celý dost bídný.. opravdu mi vrtá hlavu kde vzal ve středověku nový tenisky nebo třeba spray :D :D Ostatní herci jsou také mizerní, ono celkově viz. střídání počasí v jedné scéně atd.. Myslím, že se s takovým rozpočtem dalo udělat mnohem víc ()

mpet 

všechny recenze uživatele

Srdcovka, kterou jsem měl jako malý rád, ale s postupem času a s každým dalším shlédnutím mě to baví čím dál tím méně. Pár vtipů stálo opravdu za to, pár situací mě vždy dokáže vloudit úsměv na tvář, ale to bohužel nestačí na to, abych tento film označil za opravdu dobrý. Bohužel už i já začínám vidět to, že můj oblíbený komik Martin Lawrence není tak dobrý, jak jsem ho viděl. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama