Reklama

Reklama

Anglie 14. století je světem rytířů ve třpytivé zbroji. Jamal jako cizinec v neznámém prostředí musí najít způsob, jak obstát na dvoře krále Lea, kde se vydává za sira Skywalkera. Po odhalení, že není šlechtic, je odsouzen k popravě, ale těsně před vykonáním rozsudku ho rebelové zachrání a utečou s ním. Nakonec se postaví do čela vzpoury proti tyranskému králi. Používá přitom fígle, jež se naučil v ulicích 20. století, získá nové přátele, srdce krásné dívky Victorie a po návratu do současnosti pochopí, že výlet do středověku byl něčím víc než jen lekcí z dějepisu. Potká milou dívku, až příliš podobnou jeho Victorii, jménem Nicole. (TV Nova)

(více)

Recenze (190)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Celkom dobrá komédia, ktorá poteší hlavne vďaka trefným hláškam velkohubého černocha v podaní bezkonkurenčného Martina Lawrencea a niekoľkým srandovným situáciám, ktoré sú poväčšinou postavené na nedorozumeniach. Tento černoško je showman a keď nahodí ten jeho úsmev, tak vždy čakáme len na to, čo z toho vzíde. Pri filme som sa skvele bavil. A hoci som videl veľa filmov o cestovaní v čase, tak ma táto vďačná téma zrejme len tak neomrzí. ()

gouryella 

všechny recenze uživatele

Komedie u které jsem se sice občas slušně bavil, ale bohužel na mnoha místech i zíval nudou. Z daného tématu se dalo vytěžit daleko více. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

V jednej zo stredovekých scén, kde sú v pozadí tri vysiace vlajky na hradnej stene, je jedna maďarská. Vzhľadom na to, že je to americký film s rozpočtom v páse 20-50mil je to asi pochopiteľné... Alebo nie? Vojde rekvizitár do starožitníctva a bere čo sa mu zapáči :D ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Filmík na pobavenie a pozdvihnutie nálady ideálny. A ani mi nevadil ten Lawrencov ksicht a dokonca sa mi začína páčiť. Niektoré scény naozaj nezabudnuteľné. Možno preto som to videl už asi 5krát a nehanbím sa za to. 70%. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Veľmi by ma zaujímalo, kde sa na stene stredovekého anglického hradu vzala maďarská vlajka aj so štátnym znakom :-) Najskôr ju v opitosti ukradol nejaký hollywoodsky mudrc v maďarskej reštaurácii a neskôr si povedal, že dosť pripomína stredoveký heraldický znak...anglického rodu. Hmm, mno... tesne vedľa :-p ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tenhle způsob komedie, zdá se mi být poněkud nešťastný. Snad mi pan Vančura odpustí, že jsem si půjčil úsloví z jeho slavného románu, ale je to asi to nejvýstižnější, jak lze tento film charakterizovat. Film mi přišel až neskutečně uměle poslepovaný a (s prominutím) jako naprostý totální blábol. Jedna jediná scéna byla vtipná a nečekaná, té jsem se i zasmál. Jednalo se o scénu, kdy hlavní hrdina ze sebe dělá černého rytíře a za zvuku akční hudby narazí do zdi. Ale byl to fórek tak povedený a tak originální, že vystačil na dvě hvězdičky pro tento film. Výkony chabé, scénář nezajímavý, zápletka nudná, prostě čerň a šeď. Dvě hvězdičky jsou patrně až příliš milosrdné, ale občas musí člověk trochu přimhouřit oko... ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Něco podobného (HODNĚ podobného) tu již sice bylo, nicméně díky skvělému Martinu Lawrencovi se na to dá dívat. S bránicí jsem sice do špitálu nemusel, nicméně že bych se vyloženě nudil nebo nemohl dočkat konce, to také řici nemohu. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Průměrná hloupost, ale Martin Lawrence prokazuje, že je v současnosti jedním z nejlepších hrajících černých komiků v USA.. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Takové trošku Návštěvnické, ale na US verzi docela v pohodě, jen nesmíte od toho čekat mnoho, kdy už Jamala ve filmu bude hrát nějaký běloch, třeba jako jsem já (( :: ()

juta 

všechny recenze uživatele

Černoch jako hlavní postava ve středověku? Může být. Téma bylo dobře vyčvachtaný, tady se vědělo co sem dát, aby to fungovalo, takže jsem se pobavil. Když vás tohle sleduje víc, tak si to rozhodně i víc užijete. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Martin Lawrence dokáže být velmi dobrý a vtipný komik (Není co ztratit), což ale nic nemění na faktu, že podle mě je to ten nejubožejší trapák pod sluncem a všechny filmy, kde je sám hlavním hrdinou, bez vyrovnaného parťáka, stojí většinou za hovno. A tohle je opravdu velké černé hovno! ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Hardcore černý týpek, který má mentálně ještě před dobou dospívání a (mo)mentálně ho zajímají jen prci prci prcičky, se zničehonic dostane do středověku...a výsledek vidíte na plakátu...mentálně slaboduchá dementní taškařice, pro náctileté školáky "dějepis trochu jinak". Kdybych měl ohodnotit "herecký" ne-výkon Martina Lawrence, tak i na středověk by byl prachmizerný, možná by uspěl v paleolitickém činoherním klubu. Jeho postava je tak protivná, že jsem měl monstrózní problémy tuhle hovadinu dokoukat. 0% zcela zaslouženě. Není to nic, ani dobrodružný film, ani komedie, ani fantasy, ani nenáročná oddechovka. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Upřímně to nebylo až tak hrozný, jako jsem to čekala. Překvapivě jsem se i párkrát zasmála a ani jsem se moc nenudila. 3* ale znova už ne. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Celkem sranda s Martinem Lawrencem. Ve středověku na černocha ze současnosti reagujou opravdu různě. Učí je tam třeba americký fotbal. "Je to Maur!" ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Přehnaně a příšerně (ne)hrající Martin Lawrence, uměle vypadající rekvizity, stupidní scénář..tři dostatečné důvody (bylo by jich víc, ale to bych tu psal do večera:), proč se této slátanině vyhnout. "Maybe golf? You can thank Tiger for that." ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Dal sem po dlouhé době repete a moc mě to nebavilo upřímně. Je zvláštní jak některý humor zestárne špatným směrem.. ()

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli jsem divná já nebo ten film, ale sázím spíše na film... Asi nemám tak úplně pochopení pro černošský humor a přehrávajícího Lawrence... ()

Reklama

Reklama