Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při oslavě zasnoubení s půvabnou Celestou dostane Jack Corcoran telegram s poslední vůlí svého otce. Snad dárek od nějakého vtipálka? Věřil tomu, že otec zemřel, když byl ještě malý kluk. Rozpačitá matka je usvědčena ze lži a Jack přijímá dědictví - starý odřený kufr s kostýmem klauna a 27.000 dolarů. Ale tisíce dolarů reprezentuje totiž živá váha několika tunové cvičené slonice, slyšící na jméno Vera. První věc, která ho napadne, je zbavit se tohoto obrovského zvířete. To však vůbec není jednoduché. Jednak Vera podle věrné podoby s otcem rychle rozezná svého ”pána“ a nemíní se ho vzdát. A tak se společně vydají na dalekou cestu do Seattlu, kde je ZOO, převážející slony do volné přírody na Srí Lanku. Během této cesty se Jack s Verou sblíží a dozví se spoustu nových věcí nejen o slonech, ale i o sobě. (Five Stars Entertainment)

(více)

Recenze (29)

Johnny 

všechny recenze uživatele

Bill Murray je hodne dobrý. A potom sú tu scény, cez ktoré som sa tak smial až som plakal, ako napr. tá s kamiónom. Inak veľmi príjemná komédia. ()

Luisis 

všechny recenze uživatele

Obrovské překvapení. Milý, až roztomilý film. Určitě by si zasloužil červenou barvičku v hodnocení.Vřele doporučuji. Jo a McConaughey hraje opravdu kvalitního šílence.To se jen tak nevidí:-) - 85% ()

jda23 

všechny recenze uživatele

Bill Murray je bez obáv a ja tiež, rodený priemer, rodinny žáner a big elephant. Dá sa pustiť aj ako rozprávka trochu väčším detičkam aj ako siestova free time. ()

huzgi 

všechny recenze uživatele

Bill Murray i zde hraje svým nenapodobitelným způsobem pozdějšího, minimalistického období. Nic nepřehrává, nikam se netlačí. Vše utáhne jemným gestem, pousmáním, drobnou grimasou. Pod neznámým titulem se ukrývá nenápadný skvost. ()

natalanka 

všechny recenze uživatele

Krásná a milá komedie pro dospělé i pro děti. Nádherná slonice, kterou byste si nejraději nechali sami. Bill Murray hraje dobře a po skončení filmu ve vás zůstane něco hezkého. :-)) ()

sunlion 

všechny recenze uživatele

Jackovi, do té doby žijícímu normální život motivačního spisovatele, zemřel otec a zanechal mu dědictví – slonici. Otec totiž působil u cirkusu. Další děj se odvíjí od toho, jak předat dědictví někomu kompetentnějšímu. Jack má dvě možnosti, lukrativní a správnou. Dlouho inklinoval k lukrativní, ale vidlice s elektrickým výbojem jeho volbu změnila. Tu prapodivnou road movie do Kalifornie vyšperkovalo několik komických a dramatických příhod, místy filmaři zapomínali na to, kolik toho má slonice sníst, nicméně vše dopadlo tak, jak to dopadnout mělo. Z filmu člověku utkvějí Bill Murray, slonice, jeden starý cirkusák, nastupování slonice do železničního nákladního vagónu, bortící se kostel a scéna s melodií Sedmi statečných, jeden pošuk, a dvě ženské, z nichž jedna je dračicí showbyznysu a druhá je hodná. Dobrý odpočinkový film na nedělní (nebo na sobotní?) odpoledne. 65% ()

Reklama

Reklama