Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Astrofyzik, držitel Nobelovy ceny doktor Austin Shepard (Peter Fonda) dojde k vědeckému závěru, že zakrátko exploduje Slunce a stane supernovou, která za sedm dní zničí Zemi. Zatímco tým vědců hledá spásnou záchranu a snaží se přijít na to, jak apokalypsu odvrátit, svět se již stal neovladatelným točícím se peklem. Na všech kontinentech se začínají odehrávat nevysvětlitelné události… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (32)

TERRORDROME odpad!

všechny recenze uživatele

Slnko vybuchne áááááááá....!!! Našťastie sa po odsledovaní 160 minút dozvieme že nám nič nehrozí, to len Luke Perry použil omylom v rovnici zlé znamienko, ufff... Medzitým však musíme čučať na dementné televízne katastroscifi plné hovadín a ušidrásajúcich pindov. Aby toho na dva diely nebolo málo, pridali sem tvorcovia aj linku s psychopatickým vrahom čo ušiel z väzenia aby sa pomstil. Na čo to bolo dobré nikto nevie, filmu by kvalitatívne najviac prospelo radikálne skrátenie z 2x83 min na 1x10 min pretože to je maximálna doba počas ktorej sa myseľ diváka dokáže plne sústrediť na predhadzovaný dej a nenechá sa rozptýliť zaujímavejšími vecami ako napr. mucha poletujúca po izbe. ()

Zoltarek 

všechny recenze uživatele

Bohužel musím konstatovat, že jsem od toho filmu čekal mnohem více než jsem dostal. Neustále se opakující filmové pasáže bych ještě dokázal překovat, ale udělat z tohoto "katastrofického" filmu akční byla velice špatná volba ... akční pasáže jsou nudné až absurdní a celkově námět těch částí filmu je zoufalý. Opravdu jsem od první chvíle kdy se tam "záporák" objevil tušil jak to dopadne. Nebudeme ani rozebírat autentické pasáže dělané grafikou, která je opravdu evidentně velice zastaralá. Smutné, bohužel. 1/5 a to jen za ostatní pasáže filmu a za ten déšť + poslední pasáž ()

Reklama

wopi odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli scénárista vychodil více než tři třídy ZŠ, tak je to jeho totální ostuda. Stačilo by se jen PODÍVAT, co vlastně obnáší slovo "supernova". Ze Slunce by nevznikla ani "nova" (to je astronomický termín, nikoli TV kanál), natož pak supernova. A i při pouhé té nově (což je o HOOODNĚ menší výbuch) by zmizela celá Sluneční soustava i s (ne)planetou Plutem. Řešit, zdali se rozpustí ledovce, je prostě tak nesmírně blbé, že to nejde brát ani s přivřenýma očima. ()

Katarine 

všechny recenze uživatele

Šílená slátanina...a když už, tak bych nedávala dohromady právě takové dva příběhy, jako je výbuch Slunce a následné zničení Země a k tomu masový vrah netoužící po ničem jiném, než zabít ženu, která ho poslala za mříže. Vlastně ani nevím za co ty 2* dávám. Možná za stále charismatického Luka Perryho, možná za dejme tomu zajímavé efekty při dopadech ohnivých koulí na různá místa naší planety (i když je zajímavé, že dopadly ve stejnou dobu a na všech místech země bylo právě stejné denní období:-) ). ()

Luqi 

všechny recenze uživatele

Už som sa tešil, že konečne v nejakom filme uvidím totálne zničenie Zemegule. Zo začiatku to vyzeralo celkom sľubne - slnko malo vybuchnúť - veď proti tomu predsa nemôže byť účinná žiadna obrana, vravel som si... Ale mýlil som sa, zem nakoniec "zachránila" chyba vo vzorci?!?!.......................... a na to som čakal 2 x 83 minút. Keby strihač vystrihol všetky hluché miesta a zbytočné dejové odbočky, mohlo z toho byť len jedno 83-minútové trápenie. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama