Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikdo nerozumí romantice lépe než Mary Fiore. Díky této vlastnosti se stala nejlepší plánovačkou svateb v San Franciscu. Pravě když může oslavovat svůj nejnovější triumf - svatbu internetové magnátky Fren Donolly, zachrání ji nádherný doktor Steve Edison před řítící se popelnicí. Mary s ním zažije nejhezčí večer svého života a má konečne důvod věřit na lásku. Ale dvakrát měř, jednou řež! Maryin život se otočí vzhůru nohama, když zjistí, že Steve je budoucí ženich Fran Donolly a Mary má připravovat jejich svatbu! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (153)

Cival 

všechny recenze uživatele

Teda při dialozích "Vidím ti na očích, že to neděláš kvůli sobě, ale kvůli mně" - "Jsem ráda, že mám takového otce. Láska není procházka růžovou zahradou. Láska není pohádka" mi povolovaly svěrače. Navíc Lopezovic herectví je k nepřežití. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Po několika romantických komediích, které se nějakou záhadou vloudily do mého videa a které potěšily mé srdce (a ne vždy to souviselo s tím, kdo mi při sledování dělal společnost;)) byly Svatby Podle Mary drsným procitnutím do reality. Do reality, ve které se točí nudné, pseudoromantické, hvězdně obsazené skorokomedie. Ještě že jsem se nenechal navézt do Gigli, kterou mi kdosi nabízel na CD:) Anebo možná škoda, protože v porovnání s tím by si duo McConaughey - Lopezová určitě vysloužilo vyšší hodnocení:)) A to se mi ten McConaughey po Amistadu a Čas Zabíjet opravdu zamlouval:)) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $60,400,856Tržby Celosvetovo $94,728,529║ zo začiatku celkom fajn, postupne sa to ale zmení na dosť fatálnu záležitosť /45%/ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Příliš obyčejné, průhledné, nezajímavé a co romantika? Ta je tak uměle vypěstovaná na dvou "zlatíčkách", z čehož jedna je "drsná" hvězda pop music a druhý je stále stejný (a průměrný) okouzlující mladík. Jestli nemáte rádi originalitu a chcete vidět 100krát ohraný příběh, který vám možná přijde i romantický, směle do toho. ()

tron 

všechny recenze uživatele

"Kam idete?" - "Príroda volá." - "Tak zavolá neskôr." Vďaka pohodovej réžii a nenáročnému scenáru celkom vydarený film. Aj keď robený na efekt dojať romantickou zápletkou a zaujať nezdravo atraktívne dokonalými hereckými predstaviteľmi titulných úloh (z vedľajších rád vykukuje Charles Kimbrough alias Jim Dial z "Murphy Brownovej"). Zápletka o „tvorkyni svadieb“, čo sama potrebuje lásku, je originálna. Trocha. Lopezová a McConaughey však zasa o ničom. A režisér na tom nie je lepšie. ()

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Další z řady filmů, u kterých jsem byl překvapen, že i přes jeho hloupost mi nečinilo žádný problém se na něj dívat. Úvodní svatba je brána s příjemným nadhledem a určuje rytmus i zbytku filmu. Jenže tím hlavním problémem je tzv. "syndrom romantických filmů". Ať se zdá celá zápletka jakkoli neokoukaná, příběh se odehrává stejně, jako v hromadě dalších snímků a to bez jediné inovace. Navíc hlavní hrdina mi byl krajně nesympatický a jeho chování považuji za odporné, i když nikdy nevíte co všechno se může stát. Jennifer Lopez hraje přesně tak jak si to celý snímek zasluhuje, přičemž se jí i přes to daří udržet divákovu pozornost a s vypětím všech se stává hlavním tahounem příběhu. Šedý průměr, který už díky své vyčpělosti přestává být zábavným. [TOP 19/6 37%] ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Dlouho snobská, často afektovaná pakárna. JLo více dbala na nanesení lesku na rty před každou klapkou, než na svůj výkon, McConaughey se zase pohyboval na opačném konci červí díry, než jsou jeho role z posledních let. Kdyby tu náplň botek od Gucciho na začátku zválcovala ta z kopce řítící se popelnice, byl by klid a možná by si primář dětského oddělení uvědomil, že nejlepší partií bude dolézavý Massimo. Koneckonců, s kým jiným by si tak hezky zacvičil ve fitness centru.. ()

Lynn 

všechny recenze uživatele

Miluji sladké, ale když je ho příliš, mám sto chutí spláchnout tu přeslazenou bonboniéru do záchodu. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem dostal to, co jsem čekal. Podprůměrnou komedii, která většinu času nudí, a vy jen v duchu odpočítáváte vteřiny. I ta Jenn se mi líbí starší i když tady taky byla kočka, to nepopírám. 30 % ale jen tak tak (klepala se mi ruka a málem jsem dal ještě nižší hodnocení). ()

Trellíno 

všechny recenze uživatele

Velice nepovedená romantická komedie, které chybí snad uplně všechno z toho co by takový film měl mít. Před nižším hodnocením film zachránila jen JLo na kterou se dá alespoň koukat. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Úspešná, profesionálna svadobná poradkyňa zo San Francisca, ktorá túži po ozajstnej, pravej láske a vlastnej svatbe. Zhruba o tom je tento film. Jennifer Lopez je ako vždy krásna. Najkrajšia hispánka, čo som kedy videl. Vskutku atraktívna, nádherná žena so snedou pokožkou a ladnými krivkami. Ale to samo o sebe na kvalitný romantický film nestačí. Obzvlášť, keď jej hereckým partnerom, v tejto povrchnej romanci, je vypelichaný, upotený seladon Matthew McConaughey. "Svadby podľa Mery" je snímok, ktorý ma nezaujal, nedojal ani nepobavil. ** ()

sepp 

všechny recenze uživatele

Leda tak dobre na to, abyste dostali svoji pritelkyni na gauc pred bednu a oblbli ji - ovsem od toho tu romanticke komedie snad jsou, ne? ;) ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Normální nemastná neslaná americká komedie, kterých je natočeno obrovské množství. Film si svoji cílovou skupinu určitě najde. Herecké obsazení je fajn, děj se ještě dá zkousnout. Průměr. J.Lo mám rád a proto dám nadprůměrné 3*. 50% ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Další z řady snadno zapomenutelných prvoplánových romantických filmů, který je prošpikovaný samými příšerně klišovitými dialogy. ()

Paldini 

všechny recenze uživatele

Snůška trapností zabalená v snobském obalu, ale jak je vidět, že i taková předvídatelná jednodušší pohádka pro dospělé s přeslazeným koncem si svého jednoduššího diváka najde. Třeba mě :-). ()

Reklama

Reklama