Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Angus Bethune je nejmladším členem jedné nekonvenční rodiny, kterou kromě něho tvoří matka a dědeček. V tom, aby se stal normálním americkým teenagerem, brání Angusovi dvě věci: jeho postava a to, že nesportuje. Na svůj dospívající věk je tlustý a neohrabaný, což jsou zásadní nedostatky. Proto na vysoké škole Angus nezapadl do kolektivu, a naopak se stal terčem nejrůznějších taškařic svých vrstevníků... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Fingon 

všechny recenze uživatele

Když jsem tohle viděl, ještě jsem nic nevěděl o Prcičkách. A bylo mi deset, takže mě nejvíc uchvacovalo rozbíjení nosu hlavnímu záporákovi. ()

hobbitko 

všechny recenze uživatele

Obzvláště skvelý je český dabing a hlášky typu "já se nepotim, já pršim". Viděla jsem to asi před 10 lety a i když se jedná o docela průměrnou teenagerskou komedii, která ničím novým a originálním nepřekvapí, díky této a podobným hláškám na ni budu vždy vzpomínat vřele. ()

Svadbos 

všechny recenze uživatele

Zdanlivo dobre mienený, ale obyčajný a povrchný film. Za jeho optimistické samouisťujúce odkazy získame veľa hrubých vtipov a nekompetentne natočené komické scény, ktoré maria účinok filmu. Snímok má niekoľko dobrých momentov, ale nie veľa. Scottovho šachového partnera hrá veteránsky režisér Irvin Kershner. ()

Reklama

Reklama