Reklama

Reklama

Teenagerská upírská komedie vypráví o středoškolském študentovi Jeremym Capellovi, kterého svede sexi spolužačka a po vášnivé noci strávené s ní v posteli se sám mění v krvelačného upíra. Sám tomu nevěří. Později, místo toho, aby proti závislosti na krvi bojoval, snaží se se svou novou úchylkou vyrovnat... (oficiální text distributora)

Recenze (4)

Han22 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla opravdu hlavně teenagerovská komedie a horor vůbec. Hlavní hrdina je pokousán upírkou a k řadě jeho problémů se přidávají další. Rodiče si myslí, že je gay, nejlepší kamarád se ho bojí a holka, kterou miluje ho má za blázna. Ke všemu má za patami dvojici pošahaných lovců upírů. Celkem jsem se toho děsil, ale zbytečně. Jde o komedii s klasickým 80s humorem, výbornou hudbou, skvělými scénkami (první návštěva řeznictví vs. zařizování ledničky o něco později) a sympatickými postavami (rádce Modoc alias Odo ze Star Trek DS9). Pohodovka ve stylu Once Bitten. ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Z filmu přímo čiší místy až směšná dobovost a jistá míra "amatérštiny", nicméně hlavní hrdina (zvlášť poté, co zblednul) dokázal pořád udržet mou pozornost, takže ve výsledku jsem se docela dobře bavila. "Ha, the mirror's not working." ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama