Reklama

Reklama

Kočka Lily

(neoficiální název)
  • Japonsko Lily C.A.T. (více)

Obsahy(1)

Odvětví vesmírného průzkumu neustále vzkvétá a s každým dnem se z něj stává lukrativnější business. Největší podíl mezigalaktických letů má na svědomí mezinárodní korporace Syncam. Její výpravy se zdály být vždy bezproblémové a nerizikové, takže se práce pro ni stala nenáročným způsobem, jak si snadno dopomoci k chybějícím financím. Film je situován do doby, kdy má být zahájena další mise, která má tentokrát směřovat na vzdálenou planetu označovanou jako LA-03. Před odstartováním vesmírné lodi je posádka na dobu dvaceti let uvedena do hibernace. Když pak konečně loď dorazí na místo určení a všichni přítomní jsou prostřednictvím počítače probuzeni, nalezne kapitán zprávu, která mu byla společností odeslána zhruba tři měsíce po jejich odstartování. Vypadá to, že se mezi členy jejich posádky skrývají dva černí pasažéři. Jenže lidský faktor není to jediné, čeho by se měli všichni na palubě bát. (EMIA)

(více)

Recenze (7)

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Věc, Vetřelec, Vetřelci, Netvor a Leviathan, tyhle všechny filmy sem zde našel, ale zase seriál Origin, vykrádá tohle. Takže se to kompenzuje, ale i zde je parta odepsaných lidí, jenž sou pokusnými králíky společnosti. Je tady pár nechuťáren, ale nic převratného a jenom dvě zabití stojí za to. Místy to má dobrou atmosféru a jen tři postavy sou sympatické. Takže průměr, což je škoda, přitom je zde zlá kočička. Zde https://www.youtube.com/watch?v=UEecr7N0LAY ke zhlédnutí. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Od Japonců jsem zvyklý na lépe provedené anime. Ne že by byla tato vesmírná napodobenina Věci vyloženě špatná, ale dost hraničí s obyčejným průměrem. Začátek s hibernací a odchycením vesmírného cizího tělesa byla ještě v pohodě, stejně jako „vcucnutí“ kočky, ale jinak se tu moc povedených scén neudálo. Většina postav zemře mimo záběr, některé byly až nepříjemně ukecané (ale tak to už k šikmookým jaksi patří), ovšem nejvíc jsem měl problém se samotnou atmosférou. Zatímco některé pasáže jsou docela „nadupané“, je tu i spousta vyloženě nudných a zdlouhavých. Takže v tomto případě dávám průměrné ohodnocení… ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Je to sice z velké části skoro až sprostá vykrádačka Vetřelce (potažmo Věci), ale má to i svou přidanou hodnotu, fajn postavy atmošku, minutáž a sexy oldschool japan animaci.... Takže za mě si tenhle sci-fi horror brak ty čtyři s přehledem vysloužil. ()

TomX2 odpad!

všechny recenze uživatele

Nudné, únavné a príliš ukecané, bez atmosféry a bez originality, k tomu škaredo nakreslené a hudobne nevýrazné. Anglický dabing bol naviac príšerný, herci sa do svojich rol dostatočne nevžili a ani im poriadne nebolo rozumieť. Možno by som mal byť viac zhovievavý, predsa len to mohlo dopadnúť horšie, ale nemení to nič na tom, že sa jedná po všetkých stránkach nekvalitný film. Pár minút pred koncom sa mi už unavili oči a takmer som zaspal. ()

DaeGurth 

všechny recenze uživatele

Opírá se to o věci, které vznikly o téměř deset let dříve a spíš než o vykrádání bych mluvil o tom, že autorovi takové sci-fi. Takže si je, v podobě anime, udělal sám. ()

Ulquiorra Cifer 

všechny recenze uživatele

Strašně miluji oldschool anime, ale tady tenhle kousek jsem protrpěl - od začátku do konce. Slepenec X filmů a stupidní děj - krásný příklad jak se to nemá dělat. Popravdě té jedné * dýchá odpad na záda..... ()

Reklama

Reklama