Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agentka FBI Gracie Hart se stala mediální hvězdou poté, co zabránila atentátu během slavnostního vyhlášení Miss USA. To jí komplikuje práci, když málem zmaří akci při přepadení banky, protože ji pozná jedna z přítomných žen. Naštvaný šéf McDonald jí dá na vybranou, buď skončí v kanceláři, nebo se stane novou tváří FBI a bude zastupovat úřad na veřejnosti. Naštvané Gracie se nedaří ani v soukromí, právě se vzpamatovává z rozchodu s Ericem. Nakonec s odporem na svou novou roli kývne. Popere se kvůli tomu s agentkou Sam Fullerovou, která je novou posilou jednotky, a projde opět pro ni ponižujícím procesem zkrášlení. O rok později je už ve své nové "kůži" dokonale zabydlená a vše s přehledem zvládá. Bohužel zůstává novou Gracií i v soukromí, což se odráží na jejím povýšeném chování k fanouškům i Sam, která jí byla přidělena jako ochranka. Vše se změní, když jsou v Las Vegas uneseni její přátelé, moderátor Stan Fields a Miss USA Cheryl Fraiserová. Gracie je sice vyslána do Vegas, aby uklidnila veřejné mínění, ale když ji samolibý šéf místní pobočky Collins odmítne k případu pustit, rozhodne se jednat na vlastní pěst. (TV Nova)

(více)

Recenze (224)

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Pokračování Slečny D. v mnohém připomíná dvojku Pravé blondýnky. Jednička byla celkem slušnou lehce nadprůměrnou komedií, dvojka je snůškou klišé a trapných pokusů o vtip. A ta růžová barva! Opravdu mají v Hollywoodu pocit, že diváky ta barva tolik bere? ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Kdyby to režíroval John Pasquil, bylo by to jasnější :-) Ne, teď vážně: čekal jsem komedii, ve které uvidím Sandru v roli, ve které se mi líbila. Komedii, která nebude po celou stopáž filmu hýřit vtipy, bude v něm taky nějaká akce a Miss USA. Takže jsem to dostal. Nic víc, nic míň. Ale budiž. Nevadí. ()

Isherwood odpad!

všechny recenze uživatele

Dvouhodinová procházka po Las Vegas, v níž vás bude provázet příšerně hrající Sandra Bullock, která na sobě bude střídat jeden šílenější kostým za druhým? Ne, děkuji. Po půlhodině jsem byl nucen vypnout toto „dílo“, ve kterém se střídala jedna rádoby humorná scéna za druhou, které snad ani nemohly být myšleny vážně. Cestu po Vegas jsem „pro jistotu“ lehce „proklikal“ abych se ujistil, že opravdu o nic nepřijdu včetně rádoby velkého finále. Příšerný scénář, který těží z prvního dílu všechno až na poslední zrnko toho nejubožejšího vtipu navíc likviduje neuvěřitelně levácky odvedená režisérova práce, který se nijak nesnažil o logiku vtipu či sledu scén. Slečna drsňák 2 je jasným důkazem toho, že pro peníze jsou producenti (v tomto případě samotná Sandra Bullock) ochotni podstoupit úplně všechno. Ať si říká o (ne)objektivnosti kdo chce co chce, ale za svým hodnocením a (subjektivním) pohledem si budu stát. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $45miliónovTržby USA $48,478,006Tržby Celosvetovo $101,393,569║ Zbytočná prevarená fraška, čo nemá dohromady čo ponúknuť, už prvý diel bol dosť nezáživný a tu to ide z kopca ešte viac príbeh je absolútne prázdny bez pestrejšej myšlienky. /25%/ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu malý krůček dolů, ale aspoň autoři zkusili trochu jiný pohled. Vidět, jak se ze Sandry Bullock stane během jednoho střihu naprosto namyšlená, arogantní potvora je opravdu příjemnou změnou. Ve výsledku je pointa celého příběhu dost velké klišé, které hodně ukazuje na neschopnost tvůrců čehokoliv vtipného. V celku bravurně se podařilo tvůrcům vypořádat se s hezounem jménem Benjamin Bratt, který pravděpodobně dvojku odmítl. Jinak jde opět o komedii, která nemá žádné nároky na diváka, někteří to jistě ocení. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Van Tongeren: 1. Wikked Lil' Grrrls - Esthero ,2. I'm a Bomb - Natasha Bedingfield ,3. Trouble - Pink ,4. Black Betty - Spiderbait ,5. (You're) Having My Baby - Paul Anka ,6. She's a Bad Mama Jama - Carl Carlton ,7. Fire - The Ohio Players ,8. Don't Leave Me This Way - Thelma Houston ,9. I'll Take You There - The Staple Singers ,10. Proud Mary - Ike Turner ,11. New Attitude - Patti LaBelle ,12. Cabaret - Liza Minnelli, ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jsem Váš tělesný strážce, takže potřebuju tělo, co hlídám." Nejsem chlap jako Fullerová a taky si nejsem jistý tím, jestli nejsem xenofob, když si myslím, že Missky jsou mnohem hezčí, když nemluví. Přestože bych si návrat chrochtající agentky dokázal představit mnohem vtipnější. Moc jsem se zkrátka nepobavil, ale poučil jsem se docela dost. Jednak o tom, že kupování tampónu je práce pro opravdového muže a praktické je zejména to, že je vhodné stříkat si lak na vlasy na pozadí, aby se nezařezávaly plavky. To určitě použiju. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

S.Bullock nemám v oblibě ani jako herečku a ani jako ženu a tento z odpadkového koše vytáhnutý lógr znovu zalitý vařící vodou jsem měl už jen proto nejspíš vynechat. Na světě však jistě existuje spousta lidí, co si dá "druháka" s agentkou Hartovou s gustem.. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

2,5*. Na prvú časť sa zďaleka nechytá, ale predsa je to ešte klasická bláznivá zábava, ktorá sa zaobíde bez exkrementov a sexuálnych úchyliek. Hluché miesta sa dajú prežiť vďaka relatívne podarenej snahe o hláškovanie, podvádzanie, mlátičky a vtipné situácie poukazujúce na obmedzenú inteligenciu niektorých postáv. Ostatne tvorcovia opäť vsadili na interakciu rôznych typov komických pošukov - od načančanej pipinky cez sympatickú likvidátorku, afektovaného homosexuála, kamenného šéfa bez škrupúľ až po pribrzdeného agenta - blbečka. Dovolím si tvrdiť, že keby sa našiel dobrý scenárista a Hollywood by sa skutočne posnažil, tak by z novovzniknutého dua Hartová-Fullerová dokázali vytrieskať aj pozerateľné tretie pokračovanie. Ale naozaj by museli niečo dobré vymyslieť a nie len naklonovať Bad Boys v sukniach :-) ()

Trellíno 

všechny recenze uživatele

Vylozena debilita to neni. Po vsech tech komentarich tady bych cekal neco mnohem horsiho. Spis je dvojka hrozne nudna, primocara/predvidatelna a prakticky bez jediny vylozene vtipny situace. Ale Sandra docela ujde (kdyz si vezmu, ze ji skoro vubec nemam rad) a dokoukal jsem to pomerne bez problemu. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

A víte vy co? Já se bavil skoro jako u jedničky... A nebyl jsem ožralý, zfetovaný ani po lobotomii... Jen Michael Caine scházel. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Sandra je až príliš nevýrazná, dobrých vtipov je málo, tých zlých príliš a odvšadiaľ útočia pestrofarebné oblečenia. Nežnejšie pohlavia to možno vidia inak, ale ja som trpel. Relatívne vysoké hodnotenie len za občasné záchvevy á la Sandra Bullock v domove dôchodcov. Celkom jej to tam pristalo, možno by tam mala presídliť (áno, nie som veľký fanúšik jej pôvabov a už vôbec nie jej "herectva". ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Jednička mě docela slušně pobavila, ale tohle už je bohužel mlácení prázdné slámy. Horko těžko vyždímaný příběh, který nemá moc co nabídnout. Ne, že by mě to vyloženě unudilo, ale pokračování je to naprosto zbytečné. ()

Jacinda 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdička za jednu hodně vtipnou scénu na lětišti...zbytek vyžilý odpad (devět let později přidávám ještě jednu) ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Nepopírám, že je jednička lepší. Anebo dvojka horší, jak chcete. Dovoluji si však dát stejné hodnocení, a to díky Sandře. Konečně měla její role alespoň na chvíli odlišný charakter než na který jsme zvyklí, a konečně ji někdo učesal a navlékl do pořádných šatů. Jinak si nic nenamlouvejme, jedná se o typickou americkou komedii s násilně tlačeným humorem, který je sice místy možná i vtipný, více však směšný. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 4/10 Hudba 3/10 Efekty 4/10/// +no zatím nevznikla trojka a to je dobře, no možná závěrečná akční scéna -hodně zbytečné, ve všech směrech podprůměrné a hlavně nezábavné/// Slečna Trapák 2: Ještě trapnější aneb jak jste mi zase nevěřili a já jsem vám všem zase zachránila zadek. O hvězdičku méně než první díl, což už značí docela solidní průser. První díl byl přes svoji trapnost a nepravděpodobnost alespoň zábavný. To se nedá říct o tomto pokračování a tak jediné co vás zaujme je návaznost a přípomínaní předešlého dílu. Agentka Garcie Hartová je totiž slavná a to je v podsatě to jediné čím film může zaujmout. Tedy tím jakým způsobem se výše zmíněn hrdinka potýká se slávou. Jinak špičkování mez ní a tou druhou agentkou (Rigina King) je opravdu ubohé a nezáživné. Rovněž i zápletka je slabá jak čajíček. Takže raději nikdy více./// Celkem 40%/// ()

Reklama

Reklama