Reklama

Reklama

Jez, britský technický genius a Dylan, výřečný Američan, jsou přátelé, kteří samy sebe považují za moderní Robin Hoody. Rozhodli se, že si opatří domov, který jim jako sirotkům vždycky chyběl. Pomoct jim k tomu mají chytré podvody, které pouze ulehčují těžké peněženky bohatých. Seznamují se s Georgie, která jim v jejich „dobročinnosti” pomáhá. Georgie je zcela přesvědčena, že sbírají peníze pro opuštěné sirotky. Když se Jez a Dylan ocitnou ve vězení, je to na Georgie, aby se o peníze, které právě získali, postarala. Jedná se o dva milióny liber. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (15)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Není nic lepšího, než když k miláčkovi dostanete ještě bonus - malý milý film. Pánové jistě zapředou nad Kate Beckinsale, hraje tu medičku s charitativními sklony a panenským vzhledem, já jsem si to ale dala kvůli Stuartu Townsendovi - role sirotka s geniálním mozkem a účesem "číhalo mě malý dítě" ve mně vyvolala údiv, jak mohlo někoho napadnout toho sladkého klučinu následně angažovat do role vraždícího monstra ve Vzkříšení. Tady jsou on a jeho kamarád podvodníčci, ale takový ten druh, kterému nelze nefandit, protože jejich fígle jsou kreativní a prováděné s grácií a šarmem - "Jsme jako Robin Hood, bereme bohatejm a dáváme chudejm, což jsme my". Ale dost řečí, Fixlování je nevtíravě humorné, lehce romantické a hodně příjemné. ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Velmi nápaditá komedie, kombinující gentlemansky zlodějskou zápletku s romantickým příběhem. Bláznivých situací a trapasů tu je skutečně spousta, takže se je rozhodně na co koukat. Ústřední dvojice Dan Futterman + Stuart Townsend nijak zázračným dojmem nepůsobí, zato Kate Beckinsale je sympatická a milá dost. Hezky britský film. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

V mé geniální mysli se již nejednou zrodil plán na to, kterak bohatým brát a sobě dát, ale má přirozená zbabělost mi v tom vždycky zabránila. Patrně proto mám rád snímky, které dávají mé fantazii, povedenými okrádacími fintami na zazobané, řádný prostor pro seberealizaci. Dylanovo a Jezovo plynulé přecházení z podvodu do podvodu mi zkrátka muselo připadat velmi zábavné a taky připadalo. Jenže pak to pokazil konec, který byl v zájmu bombastičnosti hodně přestřelený a to píši s plným vědomím toho, že málokdy vysypu na stůl dva milióny liber, abych si za ně koupil koně i s jeho výnosným semenem. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Průměr. Děj nenudí, mně osobně je sympatický, ale v kombinaci s českým dabinkem Kate (viděl jsem to v TV) působí někdy lacině. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Velice příjemný snímek, který dokáže spolehlivě pobavit. Jedinou chybou je klučičí vzhled Kate Beckinsale... ()

SjamK 

všechny recenze uživatele

Již tak mnoho let se Fixlování drží na mém žebříčku podezřele vysoko, nějak ne a ne dolů. Nápaditá a uvolněná komedie, která si na nic nehraje (ó, jak zatraceně málo častá to ctnost!...). Takže proč ne? ()

AndreyCSFD 

všechny recenze uživatele

Sympatická nízkorozpočtová britská komedie z dob, kdy Kate Beckinsale znala Pearl Harbor jenom z dějepisu. Tehdy byla sestříhaná na kluka a mile naivně doplňovala frajera Dana Futtermana a mírně přibržděného Stuarta Towsenda v příjemném snímku o dvou malých podvodnících a jedné širokosrdcé medičce. Georgie sice zpočátku netuší, co jsou její ,,zaměstnavatelé" zač a jejich činnost vnímá jako charitu, avšak brzy přijde na to, čím se kluci živí. Nutno ovšem dodat, že způsoby jakými Jez a Dylan oškubávají důvěřivé spoluobčany jsou originální (ano i poučné:-)) ale žádný nápad těch dvou se nevyrovná finální lsti Georgie. Film jsem viděla už hodně dávno, ale bezva obývák v plynojemu, způsob jak snížit účet za telefon či jak se zadarmo dostat do divadla nejde zapomenout. Samostatnou kapitolou je vykoupení z věznice za pomoci dědka Leslieho. ()

hazaba 

všechny recenze uživatele

Další komedie britské provenience, která však je spíše sladká než hořká. Nápadité fígle, jak obrat lidi o peníze, sympatičtí herci (hlavně Kate Beckinsale a Stuart Townsend) a pohodová muzika. ()

veverysiak 

všechny recenze uživatele

Taký miý neškodný kúsok, nenápadný a nenásilný humor, trošku romantiky, trošku chytráčenia a trikov, žiadna diera do sveta, ale ani sklamanie, takže 65%. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Kate Beckinsale tu sice nemá vlasy, ale zato je hezky mladá, takže je to bezpochyby film k popukání. Ti dva šašci mě se svými podvody pobavili. Obzvláště izolatérské práce v podkroví byly velmi nápadité. ()

Sejkorka 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, nedokoukal jsem. Třeba je to i dabingem, ale nějak mi unikalo, co je na tom ke koukání. Pochopitelně kromě Kate. Ještě jsem to nesmazal, tak se k tomu třeba vrátím. zatím 1*. TAK JSEM TO DOKOUKAL a přidal jednu *. Střední část nebyla špatná, ale od zrušené svatby to zase šlo z kopce. Podraz s pohřbem nebyl špatně vymyšlený, ale nějak to nevyznělo a následoval trochu chaos. Vše zachránil happyend. Čili dvě svatby a jeden pohřeb ... ()

Reklama

Reklama