Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvacetiletá Laura, redaktorka bulvárního ženského týdeníku Vyrovnaná žena, si v metru všimne na reklamních tabulích milostného dopisu, který je podepsán Oliverem. O stejném dopisu se baví ženy v kadeřnictví, kam má namířeno. Je mezi nimi i její matka, rozvedená překladatelka Jana, která nesnáší české muže. Její první láskou byl egoista Pažout, kterému nikdy neodpustila, že přišel do divadla pozdě, a navíc ve svetru. Neuspokojil ji ani první manžel, který sice sehnal byt, ale jinak byl stejný buran jako Pažout. Naštěstí onemocněl rakovinou a zemřel. Od té doby Jana hledá toho pravého. Hledá ho i Laura, která vypráví, jak se před dvěma lety seznámila v Tatrách s Oliverem, osamělým starším mužem. Po jedné schůzce skončí s Oliverem doma, překvapí je matka a dostane hysterický záchvat, protože v Oliverovi pozná Pažouta. Okamžitě ho vyhodí. Laura přistihne na vánočním večírku Olivera v objetí s bývalou přítelkyní, ale on si ji usmíří poukazy na Kanárské ostrovy. Po roce se však v jejich vztahu objeví první trhliny a hádky... (TV Nova)

(více)

Recenze (759)

Vikmal odpad!

všechny recenze uživatele

Gratuluji Renčovi - získává bobříka trapnosti za tuhle neskutečnou slátaninu bez špetky humoru... Edit 6.1.2019: já idiot to zkusil ještě jednou, takže minus hvězdička za zpíčenej product placement...zmrdi! ()

Loganberry 

všechny recenze uživatele

Román pro ženy? Byť jsem knihu nečetla (a ani nehodlám), nechápu, co by na tom ženu mělo uchvátit. Příšerná nejlepší kamarádka v podání Vlaďky Něrgešové, jejíž výkon ve mně vyvolával epileptické záchvěvy, toporný Vašut, představující movitého tvůrce reklamních sloganů či Simona Stašová v roli překladatelky, jejíž angličtina je horší angličtiny morávaka Venoša z komedie o básnících. Děkuji, ne. Ale hlavně, že to dobře dopadne, všichni se mají radi a je mír. ()

Kubasino odpad!

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem ze soucitu dát alespoň jednu hvězdičku, ale pak jsem seznal, že tohle si soucit nezaslouží. Nejsem bytostně proti líbivé brakové literatuře Viewegha, ale tady to skoro vypadá, že pouze vtipkoval. Já vím, mám hodnotit film, ale pokud má už prachmizerný námět, tak se hodně špatně ztvárňuje. A Renč to zkrátka nedokázal vyšroubovat nahoru. Spíše naopak. Stejně jako nemůžu vystát Sex ve městě, tak tohle je pro mě na stejné vlně. Nuda a šeď kombinovaná s debilními dialogy a protivnou Zuzanou Kanócz. Vážně odpad! hadr. ()

MK_ultra 

všechny recenze uživatele

Nuda od začátku do konce! Někdy mi to, že film nemá myšlenku nevadí, když má alespoň nějáký děj...ale tohle nemá ani to. Většina výkonů je telecí, postavy jsou jalové, dialogy neskutečně nezáživné, a humor by jste tam našli jen ve chvíli, kdyby jste prodělali frontální lobotomii....Tu jednu hvězdičku to má snad za to, že v době českých filmů typu Kameňák se tohle dá s notnou dávkou fantazie, nadsázky a smyslu pro humor považovat za film. ()

Naby 

všechny recenze uživatele

Celkem zajimavej pocin plnej samych srandovnich hlasek. Jako komedii s obcas horkejma, ale pro divaka stale vtipnejma scenkama. Mohlo to byt lepsi, ale radim to nad prumer. 3,6* je takova 4* s osoupanejma rohama ;-). ()

Lenny76 

všechny recenze uživatele

Pro mě jedna z nejlepších českých komedií - pokaždé se bavím jako blázen :-))super, kéž by takových bylo více!!!! ()

R.E.M. 

všechny recenze uživatele

Ztřeštěné, trochu ujeté, vcelku zábavné. Tak na 2,5*. Půl hvězdičky jsem nakonec přidala za bezvadnou Simonu Stašovou, která skvěle hraje a tady i skvěle vypadá. ()

Neezy 

všechny recenze uživatele

Většina chlapů a rádoby sofistikovaných žen tento film moc nedocení. Ale pro mě je to dobrá oddechovka na večery, kdy se chci odreagovat. A vám ostatním radím - proboha nehledejte v tom něco, co to nikdy nemělo být. Ps: Chyba v ,,chybě ve filmu": 15.3. na náhrobku je datum narození, né umrtí. ()

NikolaBlack 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli na mě zapůsobil šarm Vašuta nebo ta sklenice vína, co jsem u toho měla, ale na mě ten film dojem udělal. Jsou tam hlášky, romantika, vtip. Líbí se mi. :) ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Další naprosto dokonalý český film. Hurá do kina, protože je to české a proto to musíme hned vidět. Vlastenectví je pěkná věc, ale ještě pěknější je se na něho vysrat a přiznat si, že Češi prostě filmy točit neumí. Český divák je bohužel nenáročný divák a pak tu podle toho vypadá i to hodnocení. ()

podsurfer odpad!

všechny recenze uživatele

Uvažoval jsem o jedné hvězdičce za hezká prsa sl. Kanócz, ale rozmyslel jsem si to. Nechci NIJAK podporovat tento typ filmů!!! Co to jako mělo být???!!!??? Komedie? Měli jsme se smát? Který český film mě vlastně naposledy rozesmál? Toto byla jedná VELKÁ, DLOUHÁ, REKLAMNÍ, TRAPNÁ SRAČKA! ()

tata22 

všechny recenze uživatele

Jasná oddychovka ale já se výborně bavil. Vynikající herecké výkony. Zuzana Kanócz to zahrála bravurně. Takhle dobrou mladou dívku už jsem neviděl ve filmu ani nepamatuji, a to hrála vedle hereckých es, což není vůbec lehké. Kromě toho je neobyčejně krásná a byla radost na ní byť jen hledět :-) Myslím, že má velkou budoucnost.... ()

ssarka 

všechny recenze uživatele

hezký,vcelku zábavný film,který se dá vidět opakovaně...abolutně to tady táhne Simona Stašová,kdyby to bylo jen o ní,tak by to byla pecka... ()

Lady Marcy 

všechny recenze uživatele

Skvělé písničky od Ivy Fruhlingové, sympatická hlavní hrdinka. Vtipný film, na který se můžů dívat znovu a znovu a vzpomínat jak vypadalo první metro u nás :D:D ()

Související novinky

Český lev 2005

Český lev 2005

27.02.2006

V sobotu 25. února 2006 proběhlo v paláci Lucerna předávání 13. ročníku výročních filmových cen České filmové a televizní akademie, Český lev. Podle všech očekávání si pro nejvíce sošek přišli lidé,… (více)

Reklama

Reklama