Reklama

Reklama

Můj auťák Brouk

  • USA Herbie: Fully Loaded (více)
Trailer

Obsahy(1)

Rodina Peytonova se už několik let účastní automobilových závodů NASCAR. Nejmladší dcera Maggie by také chtěla závodit, ale její otec jí v jakékoliv kariéře s vůní benzínu brání, protože nechce, aby se jí něco stalo. Proto dostane Maggie od otce k úspěšnému zakončení studia jako dárek starý Volkswagen Brouk z vrakoviště. Maggie ho s kamarádem opraví a ke svému překvapení zjistí, že Brouk má jméno Herbie. Jak se brzy ukáže, není Brouk jen obyčejný kus rezavé karoserie s motorem, ale kouzelné auto, které Maggie pomůže splnit její velké sny. (TV Nova)

(více)

Recenze (188)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Tak jsem asi malý dítě (a neni to nakonec lepší než kosodřevina?), ale do nálady "bavte mě nebo ne, jen mě nenuťte myslet" to byl zásah. Jenom za volant "živého" Brouka bych vrazila "živou" holku, ne naondulovaného mazlíka Lohanovic, ale zas mi to vynahradily písničky mého mládí, které k daným situacím pasovaly jak prdel na hrnec. Schválně, hádejte, na kterou Brouček udělal životní skok? Kdo hádá, že na Jump od Van Halen, má bod :-)) ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Zoufalství značky Disney (a Michaela Keatona), která tímto svým počinem zkusila probudit mrtvolu/vrak autíčka, které roztomilostí a hraním na city "hřálo u srdíčka" dětské publikum někdy v sedmdesátých letech. A navařila mu zgruntu aktualizovaný cíl i náplň (zejména řidičskou)... bohužel jako už tolikrát tvůrci poněkud šlápli vedle v odhadu, co a pro koho to vlastně točí - Herbie provádí naprosto fantasmagorické manévry, výkruty a úlety, přičemž dlužno podotknout, že po vizuální stránce byla vymakanější Past Na Rodiče z 98. roku, když už se musíme bavit o Lindsay Lohan (čili tohle je dejme tomu pro děti). Vedle toho se vedou typické jalové řeči o tom, jak ten či onen má ambice, a ten či onen ho má příliš rád, aby mu dovolil tak riskovat, a blablabla, a dýjadýjadá (což děti ukrutně nudí, tudíž to pro ně být nemůže, ale rodiče to musí ukrutně nudit taky, i když z trochu jiného důvodu), do toho Brouk mrká a směje se, a tak vůbec. A ještě někde mezi tím se odehrávají i (na poměry dětského/rodinného filmu) poměrně brutální scény s demoličním derby, u kterých se děti, kterým ten zbytek ještě přijde zábavný, bojí. A už bez jakéhokoliv náznaku důvodu je použití hudební náplně, protože to jsou z většiny osmdesátkové vypalovačky, včetně starých dobrých Vanů v Halenách. Takhle dlouhých 92 minut jsem už dlouho nezažil... naprosto promrhaných, nezvládnutých 92 minut a 40%. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Infantilní blbina, ale mně prostě přijde to malé auto hrozně roztomilé!. K tomu krásná Lindsay Lohan, charismaticky zarostlý Keaton, slizký Dillon a slušné tempo = fajn oddechovka na jedno použití... ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $50miliónovTržby USA $66,023,816Tržby Celosvetovo $144,146,816║ Nič nové pod slnkom ale dalo sa to zniesť. /videl v kine: 60%/ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Kdyby aspoň ta Lindsay Lohan nebyla tak hezká ... Snad už brzo přejde všechny studia chuť jí strkat do nudných dětských kravinek za pár korun a dají ji roli v nějakém opravdu kvalitním a zajímavém snímku. ()

Faye 

všechny recenze uživatele

Pohádka o vzpurném, urážlivém (vůbec se mu nedivím) a někdy i pěkně zákeřném autíčku Volkswagen Brouk ročník 1963 (přestože má už něco najeto, zřejmě je to sakra dobrý ročník). Auto Herbie má osobnost, své nálady a stařecké neduhy. Přesto se, jako zamlada, dokáže zamilovat do New Beatle vyzývavě žluté barvy, a i přes značný věkový rozdíl dokáže okouzlit. No... a těm mladším to dokáže natříit i jinde. Hodně naivní? Vždyť je to pohádka. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Mark Mothersbaugh: 1. Lindsay Lohan - First ,2. Getcha Back - Mark McGrath ,3. Walking on Sunshine - Aly & AJ ,4. Fun, Fun, Fun - Caleigh Peters ,5. Magic - Pilot ,6. Working for the Weekend - Josh Gracin ,7. Roll on Down the Highway - The Donnas ,8. Born to Be Wild - The Mooney Suzuki ,9. More Than a Feeling - Ingram Hill ,10. Metal Guru - Rooney ,11. You Are the Woman - Josh Kelley ,12. Hello - Lionel Ritchie ,13. Welcome to My World - Mavin ,14. Herbie Fully Loaded Remix - Blacksmoke Organisation ,15. Herbie vs. Nascar - Blacksmoke Organisation , ()

choze 

všechny recenze uživatele

Průměrná šablonovitá disneyovka, jejímiž hlavními taháky jsou Lindsay Lohan a brouk. Pro brouky mám slabost, ale Lindsay se tu jako herečka zrovna dvakrát nepředvedla a rozhodně jsou slečny co mě berou víc než ona a třeba její MEZI NÁMI DĚVČATY je minimálně o třídu lepší než tohle. Taky bylo fajn vidět po delší době znovu Matta Dillona, který vystřihl skvělého samolibého záporáka a Michaela Keatona. Závody hemžící se počítačovými triky měly své momenty, romantická linka byla dost zazděná, humor infantilní a spočívající takřka výlučně v tom, že brouk mrká světly, takže jsem se celou dobu přiměřeně nudil a v kině bych to rozhodně nedal. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

V rodinném filmu očekávám tři fungující atributy: humor, zábavnost a nenásilně podané morální ponaučení. U Lindsay se prsí v Herbie to všechno jede sotva na půl plynu.. Soundtrack a olej plivající hlavní hrdina, kterému máte občas nutkání vypíchnout oko kladivem, jsou jediné věci, co to drží nad vodou. Netřeba připomínat, že pro madam Lohan by byla 53 darem z nebes. Mohla by se jen držet volantu a dál klidně chlastat.. ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem měl 53 rád, teď mi přijde otravný. Nejsmutnější na tom filmu je, že jeho nejlepší část jsou úvodní titulky se záběry předešlých filmů s Herbiem. Ta 1* je především za ni, za Lindsay Lohan a taky za ty super auťáky z NASCARu. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Na tohle jsem už asi trochu starej. Tohle že stálo padesát milionů dolarů? Co na tom stálo tolik peněz? Vždyť i vizuální stránka filmu je odfláknutá. Lindsay Lohan, zápletka, efekty, závody, to vše nestojí za nic. To nejlepší na celém filmu jsou pak úvodní titulky a Matt Dillon. Ztráta času... ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Pomerne drahá rozprávočka so všetkým, čo k tomu patrí. Čo už, aj cez takéto filmy sa buduje hviezdna kariéra. Ale napriek tomu musím povedať, že to bolo celkom milé, samozrejme brutálne naivné a hlúpučké, ale ako spríjemnenie dlhého dňa rozhodne neurazí. Škoda, že som nevidel staré diely série o chrobákovi. Ale kúsok dieťaťa vo mne stále je, pretože ten chrobáčik bol na zahryznutie a samozrejme aj Lindsay :). 55%. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Taková sympatická pohádka o jednom autíčko, které vyhrávalo závody a dostalo se i na Nascar. Absolutně předvídatelná, s příšernými vizuálními efekty, ale na druhou stranu disponující milým autíčkem Herbiem... a to si ty 3* stoprocentně zaslouží :-) ()

JAn 

všechny recenze uživatele

Ačkoli vypadá Lindsay Lohan za volantem neskutečně sexy a přiléhavá trička jí tak seknou, nemůžu dát více než dvě hvězdičky. Totiž jak se tak zdá, čich na dobré role ji zjevně opustil. Přestože neztratil nic ze svého talentu a půvabu, příběh inteligentního autíčka je plný trapných klišé a místy značně nudný. Hodně nevýrazný je i Michael Keaton a Matt Dilon coby padouch má ještě co dohánět. Ale pokud vám je méně než jedenáct let, věřím, že budete nadšení. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Taková nenásilná odreagovačka. Není to žádná sláva, děj stojí za prd, aspoň že tam hraje Lindsey, která filmu značně přidává. Rodinná oddychovka. 45% ()

juta 

všechny recenze uživatele

Když jsem se dozvěděl, že studio muselo upravovat poprsí Lindsay Lohan, aby nebylo tak bujné, tak jsem to musel prověřit a občas se mi zdálo trochu menší. :D Jinak je to pěkný film a takové auto bych taky chtěl. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Herbie nie je najhorší film všetkých čias. Určité tempo mu uprieť nemožno (dosaďte si za "určité" niečo o chlp lepšie ako "katastrofálny") a letmé prečítanie dialógovej listiny plnej tých najohranejších fráz, fráziček a megafrází (hodinách na druhú smrteľne vážnym moralizmom tvorcov), by predpokladalo snáď definitívny úpadok detského žánru. Ten síce padá, ale aspoň za tie bleskurýchlo jazdiace autíčka a príjemnú dvojicu Matt Dillon - Michael Keaton ho z kvalitatívneho septiku ešte naposledy vyhrabať. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Tahle hovadina je, stejně jako Lindsay Lohan, dobrá tak leda na jednu noc; o čemž se v případě Lindsay doufám dodatečně přesvědčím. (Filmfest Hurghada 2012, 6/67) ()

Reklama

Reklama