Reklama

Reklama

Najlepšie platenú úlohu vo svojej kariére dostala držiteľka Oscara za drámu MONŠTRUM Charlize Theron. Za úlohu elitnej lovkyne ľudí s nadľudskými schopnosťami dostala 10 miliónov dolárov. V akčnom príbehu, situovanému do 400 rokov vzdialenej budúcnosti, keď smrtiaci vírus takmer vyhladil ľudstvo, má jej hrdinka spáchať atentát na vplyvného politika. Charlize Theronovou uvidíme vo filmovom spracovaní komiksu Jinx. Scenáristom filmu bude autor pôvodného komiksu Michael Bendis. Theronová stvárni hlavnú hrdinku Jinx - lovkyňu ľudí, ktorá sa spoločne s ďalším zločincom rozhodne začať nový život. Hotovosť, ktorú k tomu potrebujú, si hodlajú získať z úkrytu mafiánskych peňazí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (371)

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Pohoda. Mal som chuť na sračku a moje očakávania sa do bodky naplnili. Ale aby som nekrivdil tak Aeon má u mňa aj nejaké tie prvé ceny: 1. Nasterilnejšie prostredie v dejinách sci-fi filmu - niečo tak umelé, chaotické, kulisové a bez feelingu sa vidí málokedy. Občas biele steny fungujú (THX), ale tu nula bodov. 2. Najoriginálnejší protivník v dejinách sci-fi filmu - Strielajúce stromy (WTF!). 3. Najoriginálnejší pomocník v dejinách sci-fi filmu - aportujúce kovové guličky (!!!). Vôbec Karyn Kusama ma úchylku všade strkať flóru viac než je zdravé (keep of the grass!). Zlé na všetkých frontoch. Kto sa tešil na sexi latex dostáva kopanec do vajec. Chalize v kondómovo čokoládovom overale vyzerá, ako vosková figurína s výkladu Prady. Súboje vykrádajú Power Rangers a dialógy telenovely. Momenty keď Charlize podlaďuje hlasivky, aby znela drsne by som tesal do kameňa. Ten bod je za celkom dobrý soundtrack. 20% ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Dost slabý film, který měl očividně mnohem větší ambice. Rozkolísané vyprávění dostalo ke konci alespoň nějaký náboj, takže celkový dojem není nakonec zas až tak špatný. Celé to působí dost rozpačitě, přesto sem tam probleskne i nějaký ten dobrý nápad, který spolu s rozumnou délkou délkou vytahuje Aeon z hlubokých vod odpadu. ()

Reklama

Divočák 

všechny recenze uživatele

Charlize Theron je sexy. Byla by sexy i bez černého přelivu a přiléhavého oblečku, ale když už jednou filmový bůh dal... Charlize Theron v černém přelivu a přiléhavém oblečku je supersexy... jenže jenom tohle celý film utáhnout nedokáže (pokud tedy nejde o nějaký druh luxusního softporna;)) a abstrahuju-li od něj jeho hlavní hrdinku, moc dalšího na koukání mi nezůstane. Těch pár soubojů režisérka utopila v křečovitém střihu, přestřelky jsou nepřehledné a akční potenciál hlavní hrdinky sprostě nevyužitý. Ještě že na tu Charlize by se dalo dívat i kdyby zrovna umývala podlahy a příběh si pohrává s tématem, které není tak uplně mimo a v lepších rukou by mohlo napáchat divy. Btw. Sophie Okonedo s rukama místo nohou by potřebovala vrazit do ruky banán a posadit zpátky na strom. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Film, kterej se menuje Aeon Flux prostě nemůže bejt dobrej... Jakýkoliv sexapeal Charlize Theronové je potlačen debilním oblečkem a příšerným účesem. Vizuálně skutečně velice připomíná Equillibrium. Equilibrium sice místy působilu díky nekvalitním trikům velice levně, ale mělo atmosféru, tempo, a myšlenku. Aeon Flux má myšlenku,která se ovšem provalí až v 57. minutě, triky jsou zde vcelku kvalitní (holt MTV do toho vrazila trošku větší balík). Atmosféra však nulová, tempo první hodinu žádné, a střih... eště horší než Blade III - Trinity. První 2/3 jsou naprosto ekloidní ukázka toho, jak filmy netočit, a odpad je jasnej... Jenže pak nastupuje poslední třetina, a všecho začne dávat smysl... Herci sou strašní, až na dvě vyjímky. Charlize Theron se docela snaží, a ten Marton Csokas... toho je pro tendle film škoda... Za to co předvádí bych mu dal oscara (musel bych ovšem nejdřív projít nějakým totálním výplachem abych zapomněl na to, v jakém že filmu to vlastně hrál) Ve vejsledku tedy slabší 2 ** ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch filmů, který vám absolutně nic nedá a pár hodin po zhlédnutí už si ani nebudete pamatovat o čem to bylo....si to nějako shrneme: Příšerný scénář, příšerná režie, opravdu blbě až dementně natočené akční scény a taky herci...fakt sorry, ale všichni vypadali jako kdyby si před každou klapkou šňupli trochu meskalinu a pak to jen systematicky odžbleptali. Děs a hrůza! ()

Galerie (140)

Zajímavosti (11)

  • Natáčanie v Berlíne bolo výnimočné tým, že štáb mohol nakrúcať na miestach, kde to predtým nikomu nedovolili. Jedná sa o priestory ako krematórium Treptow a tzv. Haus der Kulturen der Welt (Dom svetovej kultúry). Natáčalo sa aj v berlínskom zvieracom útulku. (Greenpeacak)
  • Na základe filmu bola vytvorená aj hra na PlayStation 2 a Xbox. (Greenpeacak)
  • Aeon Flux se původně měla natáčet v hlavním městě Brazílie, což se ale ukázalo jako nerealizovatelné, a tak nakonec film vznikl v Berlíně. (Reiniš)

Související novinky

Charlize točí bez přestávky

Charlize točí bez přestávky

16.01.2006

Charlize Theron si rozhodně nemůže stěžovat na nedostatek pracovní vytíženosti. V North Country utekla z nepodařeného manželství k hornické práci a předpokládaný akční hit Aeon Flux selhal nejen u… (více)

Reklama

Reklama