Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Advokát Charles se svou oddanou ženou Helen vypadají navenek jako ideální pár. Mají peníze, krásný dům a zdá se, že spolu prožívají pravý americký sen. Ale během příprav na oslavy 18. výročí svatby nabere Helenin život nečekaný obrat. (oficiální text distributora)

Recenze (19)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Já tyhle ty „black“ filmy moc nemusím. Většina z nich nestojí za nic. Tahle komedie má podprůměrnou úroveň a to hlavně díky naprosto nevyváženému a místy nehorázně nudnému scénáři. Zatímco ta první půlka filmu ještě ujde a to hlavně díky rázné babině a chlípnému strejdovi, ale postupem času to začalo být až moc okatě přeslazené a hlavně nezáživné. Místy to dokonce hraničilo s trapností. Takže jak už jsem řekl: první polovina byla snesitelná, jakžtakž zábavná a průměrně humorná, ta druhá spíše nudná a místy trapná. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Slušná komedie, která je spíše dramatem, a kde Tyler Perry perlí ve trojroli tuším. Bláznivá babička rozetne problém své vnučky, kterou manžel po letech vyhodil z domu, po svém - s motorovou pilou se jme řezat nábytek napůl. Dojde k soudu a vnučka si nyní musí sama hledat cestu, jak v životě dál. A mezitím i její známí a přátelé řeší své problémy. Vše podáno vtipně, citlivě a lidsky. http://www.dvdextra.cz/dvd-kratke-recenze/denik-silene-manzelky.html Nikoliv, nejde o ten český televizní film s Veronikou Žilkovou. Tento by se měl správně jmenovat spíše Deník šílené černošky a vypráví o žerně, kterou úspěšný manžel vyhodí z honosného domu, ona se nastěhuje k babičce, ale ta je pořádně střelená a s bývalým manželem dokáže pěkně zatočit. Třeba když chce polovinu majetku pro svou vnučku s motorovou pilou v ruce. ()

Reklama

TO 

všechny recenze uživatele

Zazobané černošce se rozpadem manželství zhroutí celý svět. Klasická americká zápletka s pochopitelně šťastným koncem, který v žádném správně naivním příběhu nesmí chybět. Takže pokud jste fandy sladkobolných limonád, jako Až si vydechnu , film si oblíbíte. Škoda těch komických vsuvek herce Tylera Perryho, které film občas nebezpečně vychylují k poloze sitcomu. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Este sa mi celkom videla cernosska komedia Agent v Sukni s Lawrence-om, no ale toto je prototyp tych cernossykch US komedii, ktore fakt neznasam. Humoru som nikdy nerozumel, pointu to ani nemalo, rezisersky len rutina a scenar bieda a mizeria. Ono to aspon ostalo v sivom, sedivom priemeri a film vo svete doteraz nic neznamena - asponze tak : 20 % ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Tento film si Tyler Perry (americký prevlekový komik) napísal, produkoval a ešte si v ňom strihol aj dve postavy. Snažil sa skĺbiť černošský humor s dosť závažnou témou násilného rozchodu a podvodu jedného z manželov. Bohužiaľ z tohoto filmu nevzišla ani komédia, ani dráma, ale len nejaký neforemný hybrid podobný dobre natočenej telenovele a divák bude váhať, či sa má nechať baviť starou černoškou Medeou a jej manželom, alebo rozplakať "srdcervúcou" drámičkou light. Výsledok je rozpačitý. ()

Galerie (26)

Související novinky

Květa Fialová 1929 - 2017

Květa Fialová 1929 - 2017

26.09.2017

Po dlouhé nemoci zemřela ve věku 88 let herečka Květa Fialová. Narodila se v české kolonii u slovenského Fiľakova do rodiny plukovníka letectva. Spolu se sestrou Blankou navštěvovala katolickou školu… (více)

Reklama

Reklama