Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V louisianských močálech je objeveno zmasakrované tělo, a protože není první, je zmatené policii vyslán na pomoc soudní lékař Sam Rivers a bioložka Mary Callahanová. Rybář Elmer je zavede do osady tvořené obytnými čluny a domy na kůlech, obývané pestrou směsicí lidí. Sam tam vyrůstal, a tak se tu na rozdíl od Mary cítí jako doma. Od Glorie, manželky jedné z obětí, se dozví, že vše začalo před několika měsíci, kdy v jednom z mělkých úseků ztroskotala loď. Elmer jim místo nehody ukáže. Zatímco Sam s Mary prozkoumávají trosky, je napaden něčím děsivým, co se ukrývalo pod hladinou. Při pokusu o útěk nevědomky zapnou naváděcí signál, který je zachycen asijským majitelem lodi, jenž okamžitě na místo vyšle profesionálního lovce s dobře vyzbrojeným týmem. Téhož večera tajemný rybí netvor znovu zaútočí... (TV Nova)

(více)

Recenze (134)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Celkem srandovní film. Přesvědčil jsem otce ať se na to dívá taky a čekal jsem, že to hodně zkritizuje. To že u toho neusnul už svědčí o tom, že on takový odpůrce hororů se bavil taky. Film je bezesporu srandovní, ale jako horor za moc nestojí. Scénky kdy ryby někoho zabijou nemají šanci ani v nejmenším někoho vystrašit, leda si tak u nich někdo cvrnkne do kalhot. Konec filmu se mi líbil asi nejvíc a pak ještě scénka s brokovnicí. Obyčejný monster film, který je na stejné úrovni jako oblíbené Piraně. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký horor „Predátor z hlubin“ je fajn béčko, které vás i může bavit, ale nesmíte od nějak čekat něco speciálního. Asi jsem od filmu chtěl něco víc, co jsem nedostal. Nějak zásadně mě nebavil, přidaná hodnota nadsázka mi nepřišla dostatečná. I když na závěr bych docela rád podotkl, že pokud se jedná o trikovou stránku, tak CGI, které je zde použito, není vůbec špatné. ()

Reklama

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Jakmile má jakejkoliv film název ve stylu "něco útočí z hlubin", na 90% to bude značně nekvalitní podívaná blížící se hranici odpadu. Snímku na podobném principu existují desítky a ani tenhle nepatří mezi ty světlé výjimky, u kterých by stálo za to se pozastavit. Celé je to naivní, hloupé, stupidní a přitažené za vlasy, takže vůbec není třeba se na to dívat (a podruhé už vůbec ne!). ()

Pepinec odpad!

všechny recenze uživatele

Upřímně; jsem dosti překvapen tak vysokým hodnocením. Ano, myslím to vážně - 39% mi přijde jako opravdu velmi vysoké hodnocení pro tuto podívanou. Banda lidí se samými blbými nápady (jenž káže blbý scénář) skáče do chřtánu blbě nakresleným zmutovaným Neonkám. Jistě, je to béčkový film, ale přeci i takové by měly mít určitou úroveň. Thriller? Neřekl bych. Horor? Ne ne. Akce? Budiž, střelné zbraně ve vodě - bingo! Komedie? Nepoznal jsem, jestli úmyslná či nikoli. Zabaleno do osmdesáti minut činí z tohoto projektu krapet přetaženou reklamu na malinovou šťávu... ()

jefff 

všechny recenze uživatele

V rámci hororového "bé" žánru jde o standartní průměr a tak to i hodnotím slušnými třemi hvězdami. Krátká stopáž, svižná akce, pěkná rybka-zabiják, pěkné prostředí...to jsou klady Predátora z hlubin. Záporů by bylo mraky a nechce se mi je vyjmenovávat, jelikož jde přeci o zábavné béčko a né o oscarový film a já nehodlám film kritizovat za špatné herecké výkony nebo levné triky. Mě to bavilo a o to v těchto snímcích přeci jde ne! ()

Galerie (11)

Související novinky

Souboj akčních velikánů

Souboj akčních velikánů

11.01.2008

Tak tohle je stoprocentní kachna, a i kdyby náhodou ne, sotva se někdy podobný projekt dočká realizace. Zní to však natolik zábavně, že se s vámi o tu představu musíme podělit. Co napsat na úvod?… (více)

Reklama

Reklama