Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Londýn, 1889. Lovec přízraků, tajemný VAN HELSING, přijíždí zneškodnit zločinného pana Hyda, který po nocích vyráží do ulic vraždit ženy. V tomto animovaném dobrodružství VAN HELSING odkrývá Hydovo druhé já, doktora Jekylla a záhadu, která se za nočními vraždami skrývá a ohrožuje samotnou existenci britského impéria. (oficiální text distributora)

Recenze (45)

kwaicheng 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdičky to má s přivřením obou tří očí s tím, že čtvrtý a pátý oko jsem měl celou dobu zavřený. Zkrátka je to jen z nostalgie pramenící z Van Helsinga. Ta animace byla jak z Pokémonů. ()

vincchuppo 

všechny recenze uživatele

Solidní akční animáček! Svižná akce, pěkně nakreslené postavy i skvěle odvedené efekty. Líbila se mi návaznost na postavy k hranému filmu, a to především dubingem. Ps: Story bylo naivní, ale "final kiss of queen" mě mile pobavil. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Na dnešní dobu hodně retro. Ale nemůžu říct, že by to bylo něco špatnýho. Vzhledem k přesicenosti digibordelu je to takový fajn feeling, který jsme měli rádi na Supermaxu. Jako přequel celovečernímu Van Helsingovi to ale nestačí. Prostinký a slabý scénář tomu bohužel taky moc nepomůže. Budu si pamatovat možná tak maximálně finální líbačku a vtípek, a to ještě maximálně 14 dní. ()

Astinas 

všechny recenze uživatele

Na animovaný film velmi dobré, málokterý animovaný film dokáže vytvořit slušnou atmosféru, tak aby se člověk nepodíval kolik je hodin. ()

Reklama

Reklama