Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Disneyho úspěšný animovaný film Herkules je plný zábavy, fantazie a dobrodružství. Mladý smrtelník Herkules je obdařen nadlidskou silou a chce dokázat svému otci Diovi, že je takový hrdina, který se může opět stát bohem. Na jeho cestě za hrdinstvím jej doprovázejí věrní přátelé – létající kůň Pegas a osobní trenér Phil. Je tu ale ještě bujarý a vznětlivý darebák Hádes, který plánuje převzít vládu nad Olympem a ztěžuje tak Herkulovi jeho cestu, jak jen to jde. Herkules se musí rozhodnout mezi legendární silou a láskou k řecké krásce Meg. Jen díky cenné lekci, že důležitější, než síla nadlidská, je pouze síla jeho srdce, se Herkulovi podaří zachránit Olymp a upevnit si své místo hrdiny. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (259)

Bakllazaan 

všechny recenze uživatele

Animák, který mě nenechal ani chvíly nadechnout. Ani na malou chvilinku. Což bych přidal k těm zápornějším věcem, jelikož to bylo bráno neksutečně hopem. Prostě šup sem, šup tam, a konec - květiny, tanec, polibek, titulky. Jinak ale furt podařené dílo, s příjemnou hudbou, chytlavými písněmi a fajn nápady! ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

35. celovečerní Disney Tenhle Herkules je něco, co se stát prostě muselo. Televizi válcoval Herkules se Sorbem a Xena s Lucy Lawless a oni taky měli svůj animák. U myšáků ale přišli na to, jak svůj příběh o nejslavnějším polobohovi odlišit, jednoduše do příběhu o dospívání from zero to hero mrskli gospel... a ono to vyšlo :) ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Disneyho Hercula mohu vždycky. Jako malý kluk jsem ho zbožňoval a chodil si ho půjčovat do videopůjčovny neustále. Je ovšem zajímavý, že i po x let mi to má stále co nabídnout. Stále je to krásně nakreslené a vtipy stále srší dobrým a nezapomenutelným humorem. Herkules je jedna z nejlepších disneyovek. Jediné, co bych vytkl je hudební doprovod. Který samozřejmě není špatný, ale takový Tarzan nebo Pocahontas ho mají o třídu výše. No tak proč si jednou za čas nepustit, příběh poloboha, který zmaří plány Hádovi a spasí Olymp před Titány. Nu a samozřejmě zachrání svojí lásku z Podsvětí. Jojo Hercula, to je můj Disney hrdina. (88 %) ()

Bachy 

všechny recenze uživatele

Všechno v podsvětí s Hádém (dabovanej je teprve frajer) v čele je naprosto parádní. Ze všech ostatních postav jim ale dokáže sekundovat jen kozel a trošku kouzla v sobě má i Meg. Zbytek je banda tupců, kterým vládne Hermes. Opravdu některé pasáže trpí ubohostí a pak přijde Hádes a řekne:"Ahoj, jsem Hádes, pán podsvětí, jak se vede?" Herkules je opravdu jízdou nahoru dolu s tím, že čím blíže jste peklu, tím to má větší šmrnc. Vše vrcholí vypuštěním titánů a jejich pochodem. ()

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Něco tak roztomilého, jako je malý Pegas jsem hodně dlouho neviděla! Celkově bych zařadila Hercula mezi ty lepší Disney pohádky. Múzy tu mají skvělé doprovodné písně a celé je to fajn zábava. Záporák je akorát tak děsivý a zároveň vtipný, hrdina se snaží být hrdinou doslova a doprovodné postavy se starají o slušnou zábavu. Baví mě to teď daleko víc, než když jsem byla malá. ()

Galerie (70)

Zajímavosti (22)

  • Uvažovalo sa na tým, aby členky dievčenskej skupiny Spice girls naspievali scény s Múzami. (Carol Pifková)
  • Na vizuálnych efektoch pracovalo 108 animátorov. (curunir)

Související novinky

Nový Hercules bude inspirovaný TikTokem

Nový Hercules bude inspirovaný TikTokem

04.11.2022

Jako by těch bizarních filmových zpráv nebylo v poslední době dost, přišli nyní tvůrci dvou posledních Avengers filmů a taky snímku The Gray Man na Netflixu Anthony a Joe Russo s odhalením, že jejich… (více)

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

18.06.2022

A máme to tu zase. Studiu Disney se strategie aktualizování svých klasických a divácky velmi populárních animovaných franšíz finančně velmi dobře vyplácí a po hraných předělávkách Popelky, Krásky a… (více)

Reklama

Reklama