Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kráska a zvíře je jeden z nejuznávanějších a nejvíce ceněných animovaných filmů všech dob, který vás zaručeně uchvátí. Sledujte dobrodružství chytrého děvčete Belle, které se ocitne v honosném sídle prince proměněného v nestvůru. Za pomoci kouzelného zámeckého osazenstva se Belle naučí jednu podstatnou věc – že krása vychází zevnitř. Vstupte do magického světa, zaposlouchejte se do nádherné hudby a sledujte klasický příběh, který vás okouzlí jako nikdy předtím. Pohádka Kráska a zvíře získala dva Oscary – za nejlepší hudbu a píseň – a jako první kreslený snímek v historii byla nominovaná na Oscara v kategorii Nejlepší film. (HBO Europe)

(více)

Recenze (293)

pavont 

všechny recenze uživatele

Uzasny pribeh s uzasnou hudbou ALE trpiaci Disneyovskymi vadami. Emocie nedostavaju tolko priestoru, naopak hudobne vystupy su dost dlhe a rozptyluju celistvost celku. Skoda maximalne hodnotenie nebolo daleko. ()

lapatata 

všechny recenze uživatele

Moc hezká pohádka s nádhernými postavami. I samotné zvíře bylo velmi roztomilé, přesto jsou minimálně dvě Disneyovky - konkrétně Aladdin a Lví král - které se mi líbily ještě víc. ()

fox_karol 

všechny recenze uživatele

Krásku a Zvíře od Disneyho jsem jako dítě zbožňovala, dá se říct, že byla mojí nejoblíbenější pohádkou. Když jsem uviděla upoutávky, tak jsem si na ten pocit vzpomněla a musela jsem se na ni podívat. Vrátila jsem se díky ní do dětských let a vlastně jsem se po dlouhé době podívala na něco animovaného... ()

kpt.Marťas 

všechny recenze uživatele

Skvělá klasika. Pamatuju si, že jako kluk jsem z toho byl hodně nadšený, tak mě zajímalo, jak to bude o pár let později. A musím říct, funguje to stále skvěle! Písničky, vtipy, romantika, záporňáci. Jak je vidno, není na škodu občas nevymýšlet něco prudce originálního,ale šáhnout po klasice. Vtipálek, zpěvák a tanečník tříramenný svícen nemá chybu. ()

pegtr 

všechny recenze uživatele

Výborný film který i když je někdy smutný vůbec nenudí.Jedno z výborných filmů studia Walta Disneyho. ()

Deleah 

všechny recenze uživatele

Chudák dívka dosud obtěžována jen vesnickým machem, je poslána svým otcem do ponurého domu svého nového manžela (asi díky tati), kde ji jedinou společnost dělá tančící nábytek (alespoň ty drogy jsou). Pomalu poznává manžela, nejprve to děsivé nemyté zvíře, ale posléze zjišťuje, že to není takový cyp, za jakého ho měla a že se umí i chovat, když mu nějaký nábytek dobře poradí, a zamiluje se do něj. V následujících událostech musí manžel prokázat svou odvahu proti lynčujícímu davu vedeného zhrzeným bývalým nápadníkem své ženy. Poté co nápadníka krutě zabije si může konečně vychutnat přízeň své ženy a žít pravděpodobně šťastně až do smrti (jak jinak). Jsem pro, aby to natočili i jako temné psychologické drama s trochou mysteriózních prvků. ()

Lady Marcy 

všechny recenze uživatele

Moc krásné, Bella je jedna z mých oblíbených Disney princezen:) kdyby tam nebylo tolik písniček, dala bych pět hvězdiček :) ()

Zlajdaa 

všechny recenze uživatele

Jsem jediná, komu se princ líbil v jeho zvířecí podobě více, než v té lidské? :D Takový roztomilý chlupáč. ()

D1705 

všechny recenze uživatele

Musím povedať, že príbeh deja, narozdiel od deja známeho v našich kútoch je výrazne odlišný. Kráska bola posledná, ktorá chýbala rodine Dysneyho princeznej a pridala sa tak k napríklad 54 rokov starej Snehulienke či 41-ročnej Popoluške. Postavy Orloj, Čajnica a Lumiére nemali chybu. Keby tam neboli, tak ten film by nebol taký dobrý. Len škoda, že Dysney robí len muzikály, v roku 1992 ešte na OSCAROCH neexistovala kategória najlepší animovaný film, a dostal sa tak do päťky roku 1991, ale vyhralo Mlčanie jahniat, ktoré pochytalo samé najlepšie kategórie. Dysneyho klasika. ()

Veruska.Kuru 

všechny recenze uživatele

Silný příběh,krásné písně,dokonalá animace. Na pohádce jsem vyrůstala,je to prostě taková ta klasika,kterou by podle mě měl vidět každý. Srdeční záležitost ,mohu na to koukat do nekonečna. ()

ajaxx 

všechny recenze uživatele

Naprosto neokoukatelné, byť infantilní, ale milé a s těžce návykovými melodiemi. Tohle si užiju v každé době. ()

Sopholojong 

všechny recenze uživatele

Asi najkuzelnejsi animovany prolog vsetkych dob. A zo zlateho devatdesiatkoveho obdobia disneyoviek, aj moj najoblubenejsi kresleny hit. Vzdy placem, ked vidim scenu stretnutia Belly so zvieratom na schodoch za znenia uz evergreenu Celine Dion. Animak, ktory vzdy s hrdostou pustim svojim detom, aby vedeli co je to porozumenie, pokora, cest a hlavne laska. ()

Kikoo 

všechny recenze uživatele

Úžasný kreslený zážitek, u kterého si můžete všimnout, že i u kresleného filmu může člověk mít slzy na krajíčku. A ta muzika, jeden by uvažoval i o koupi soundtracku... ()

katusprdus 

všechny recenze uživatele

animovaný romantický příběh o krásné Belle a Zvířeti... klasika, která snad chytne za srdce každého... hudba naprosto doplňuje atmosféru celého filmu... jedině pět ()

CrazyAdinn 

všechny recenze uživatele

Úžasný film, který díky nádherné zvučné hudbě a romatickému dojemnému příběhu dokáže vykouzlit úsměv i zatvrtlým pesimistům. ()

Pukancek 

všechny recenze uživatele

Tato rozpravka 5* pretoze bola uchvatna :)) Uplna klasika, krasne spracovana na styl tych peknych rozpravok, ako je Pocahontas, Labutia princezna a podobne :) ()

Související novinky

Disney100: Koncert

Disney100: Koncert

27.03.2023

Oslava 100. výročí která se nebude nikdy opakovat, proběhne přesně na den po sto letech od chvíle, kdy bratři Disneyové založili nejslavnější studio animovaných filmů na světě. Velkolepá narozeninová… (více)

Zemřela herečka Angela Lansbury

Zemřela herečka Angela Lansbury

11.10.2022

Přichází smutná zpráva ze Spojených států, v požehnaném věku šestadevadesáti let totiž v úterý 11. října zemřela v kalifornském Los Angeles americká herečka Angela Lansbury. Jen za pár dnů by přitom… (více)

Zemřel David Ogden Stiers z MASHe

Zemřel David Ogden Stiers z MASHe

04.03.2018

Major Charles Winchester III už není mezi námi. Jeho představitel David Ogden Stiers totiž ve věku 75 let zemřel ve svém domě v Oregonu. Stierse určitě znáte ze seriálu MASH, kde od 6. série ztvárnil… (více)

Princ Krasoň dostane vlastní film

Princ Krasoň dostane vlastní film

08.07.2015

Minulost i budoucnost patří disneyovským princeznám. Došlo na ně v Popelce i v Čarovném lese, v Krásce a zvířeti nebo v Mulan pak brzy uvidíme další. Mezi filmy o odvážných dívkách ale u Disneyho… (více)

Reklama

Reklama