Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladá pákistánská obhájkyně Saamiya Siddiqui (Rani Mukherjee) si jako svůj první případ vybere tajemného pilota indické armády Veer Pratap Singha (Shah Rukh Khan), který tráví jíž dvaadvacátý rok v pákistánském vězení. Zachránil totiž kdysi život krásné Pákistánce jménem Zaara Hayaat Khan (Preity Zinta), do které se okamžitě zamiloval a dokonce ji představil i svým rodičům (Amitabh Bachchan a Hema Malini). Celý jejich vztah se však zkomplikuje příchodem Zaařina snoubence, který se vynasnaží zbavit se Veera za každou cenu. Obhájkyně Saamiya jej ve vězení nejen přesvědčí, aby po dlouhé době konečně promluvil, ale znovuotevřením svého procesu dal též naději na zlepšení vztahů mezi Indií a Pákistánem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (19)

Specs 

všechny recenze uživatele

Hláška: Veer Pratap Singh: - "A až budeš mít 8-10 dětí, přijedeš s každým na návštěvu. Vezmu tě na projížďku na kole a ukážu ti novou vesnici." Zaara Hayaat Khan: - "Ale jak porodím tolik dětí, nebudu moct sedět na kole." Veer Pratap Singh: - "Ano, máš pravdu. Tak zajistím traktor." ()

Stupet 

všechny recenze uživatele

Už si říkám, jestli nejsem náhodou masochistka, když stále vyhledávám filmy se Shahrukhem Khanem. Já ho prostě miluji, ale filmy s ním vždycky probrečím a kolikrát mě rozhodí až tak, že jsem v slzách ještě hodinu po skončení filmu. Tento snímek se mi líbil. Hodně silný příběh nehynoucí lásky. Ano, je to asi neskutečné, aby se něco takového doopravdy stalo. Ale proto mám strašně ráda Shahrukhovy postavy. Většinou představuje typického prince, o kterém sní každá žena. A to dělá indické filmy tak krásnými. Jedinou věc, kterou bych vytkla, je nalíčení Zaary a Veera, když mají být už starší. Myslím si, že kostyméři mají větší možnosti, než jen trochu nabarvit vlasy na šedivo a ještě tak mizerně, že je vidět, že šediny nejsou pravé. Působí to divně, když hrdinům zbělá hlava, ale nepřibude ani jedna jediná vráska. ()

Reklama

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Naskrz romantická slzy žmýkajúca uspievaná a v daždi utancovaná klasika. Ale tie emócie, čo to zo mňa vyžmýchalo... To som už dávno nezažil. A konečne sa ma naplno dotkla hviezdnosť dvoch "kráľov Bollywoodu" Shah Rukh Khana a Amitabh Bachchana. Cez tri hodiny byť prikovaný v kresle a nerušene si to užívať bola jedna z mojich najväčších filmových satisfakcí posledných čias. Smekám! ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Jediné prečo som tento film videla len asi 3 krát je, že sa na tú spúšť emócií málokedy cítim. Je to druh filmu, ktorý z človeka vyžmýka všetko. Zmar, zmar... bezmocnosť... iné tagy ma pri tomto filme nenapadajú. A napriek tomu, je ten film dokonalý, hudobne, režisérsky, herecky... je proste dokonalý. ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Hromada lepenky předstírá, že je pákistánským věžením; Shahrukh Khan předstírá, že hraje něco jiného než tradičního romantického uplakánka a Aditya Chopra předstírá, že napsal postavy s alespoň trochu logickým jednáním a dohledatelnými motivacemi. V tomto filmu je vše jen (nepřesvědčivě) předstírané. 50% a dík za hudební scény. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (5)

  • Vězenské scény byly natočeny během dne, navíc Shah Rukh Khan musel nosit paruku. (ČSFD)
  • Původní název filmu byl „Yeh Kahaan Aa Gaye Hum“. (ČSFD)

Reklama

Reklama