Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladá pákistánská obhájkyně Saamiya Siddiqui (Rani Mukherjee) si jako svůj první případ vybere tajemného pilota indické armády Veer Pratap Singha (Shah Rukh Khan), který tráví jíž dvaadvacátý rok v pákistánském vězení. Zachránil totiž kdysi život krásné Pákistánce jménem Zaara Hayaat Khan (Preity Zinta), do které se okamžitě zamiloval a dokonce ji představil i svým rodičům (Amitabh Bachchan a Hema Malini). Celý jejich vztah se však zkomplikuje příchodem Zaařina snoubence, který se vynasnaží zbavit se Veera za každou cenu. Obhájkyně Saamiya jej ve vězení nejen přesvědčí, aby po dlouhé době konečně promluvil, ale znovuotevřením svého procesu dal též naději na zlepšení vztahů mezi Indií a Pákistánem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (19)

berg.12 

všechny recenze uživatele

Bollywoode, Bollywoode, na Tvé roztančené tříhodinové love story jsem si již dávno zvyknul. Stejně tak, jako na rodinná a životní moudra, která na mě skrze ně neúprosně valíš a na Tvůj obligátní "rain of love" se už skoro těším. Ale jak do toho s vážnou tváří začneš motat politiku, emancipaci, lidská práva nebo ten všeobjímající patriotizmus, tak to zatím moc nedávám. Kdo se však přez to dokáže přenést, čeká ho tentokrát love story, před jejíž naléhavostí a intenzitou bledne i samotná Korea. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $7miliónovTržby USA $2,938,532Tržby Celosvetovo $18,700,000║ V prvom rade Shahrukh Khan a Preity Zinta sa mi až tak k sebe nehodili, skôr by som bral ku Shahrukhovi herečku Rani Mukherjee, ktorá ho ťahala z väzenia. Takže ma to dejovo až tak nechytilo. Príbeh nebol zlý, práve celkom dobre vykonštruovaný, možno tá dĺžka zas bola troška zbytočne prepálená. Shahrukh Khan bol vo svojej úlohe dosť snaživý to sa mu nedá odoprieť ale u mňa len za priemer. /60%/ ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Hromada lepenky předstírá, že je pákistánským věžením; Shahrukh Khan předstírá, že hraje něco jiného než tradičního romantického uplakánka a Aditya Chopra předstírá, že napsal postavy s alespoň trochu logickým jednáním a dohledatelnými motivacemi. V tomto filmu je vše jen (nepřesvědčivě) předstírané. 50% a dík za hudební scény. ()

lenuse 

všechny recenze uživatele

Je pár "základních" indických filmů, které jsem neviděla a nějak to pořád odkládám. O filmu Veer Zaara už to neplatí. Povinnost jsem tedy splnila. :-) Kdybych to neudělala, zas tolik by se nestalo. Už jsem viděla lepší filmy na indicko-pákistánské téma. Kdo viděl Earth od Deepy Mehty, musí podle mě naprostou větišnu těch dalších příběhů považovat za plytké a přeslazené. Aspoň, že je na většinu herců příjemný pohled. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Film má hodně pomalé tempo a hodně se v něm brečí. Postavy občas jednají trochu pošahaně. Připravte se na patos a na indický nacionalismus. SHRNUTÍ: Nacionální pohádka, ve které tečou potoky slz. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Jediné prečo som tento film videla len asi 3 krát je, že sa na tú spúšť emócií málokedy cítim. Je to druh filmu, ktorý z človeka vyžmýka všetko. Zmar, zmar... bezmocnosť... iné tagy ma pri tomto filme nenapadajú. A napriek tomu, je ten film dokonalý, hudobne, režisérsky, herecky... je proste dokonalý. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Naskrz romantická slzy žmýkajúca uspievaná a v daždi utancovaná klasika. Ale tie emócie, čo to zo mňa vyžmýchalo... To som už dávno nezažil. A konečne sa ma naplno dotkla hviezdnosť dvoch "kráľov Bollywoodu" Shah Rukh Khana a Amitabh Bachchana. Cez tri hodiny byť prikovaný v kresle a nerušene si to užívať bola jedna z mojich najväčších filmových satisfakcí posledných čias. Smekám! ()

andiek05 

všechny recenze uživatele

Ty tři hodiny utekly velmi rychle a příjemně. Herecké obsazení bylo super. Příběh byl moc pěkný a zároveň i dost k zamyšlení, že pravdy se člověk může přece jen dočkat a nebo by taky vůbec nemusel :-( Záběry přírody působily krásně a konec byl opravdu dojemný. ()

Specs 

všechny recenze uživatele

Hláška: Veer Pratap Singh: - "A až budeš mít 8-10 dětí, přijedeš s každým na návštěvu. Vezmu tě na projížďku na kole a ukážu ti novou vesnici." Zaara Hayaat Khan: - "Ale jak porodím tolik dětí, nebudu moct sedět na kole." Veer Pratap Singh: - "Ano, máš pravdu. Tak zajistím traktor." ()

Remini 

všechny recenze uživatele

Bez servítky - toto bolo dosť trápne. Od hrania, skrz "love story" až po uškriekaný hlas Laty Mangeshkar, ktorá zabila jedinú vec, ktorú by som si inak užila - hudobné klipy. Tieto uplakané epické príbehy lásky s ubrebtaným Shahrukhom nemusím, ale chcela som mu dať šancu. Nevyšlo to a už to radšej nebudem ďalej skúšať. Aspoň nie s choprovinami. ()

Aldanar 

všechny recenze uživatele

Já prostě Bollywood nedávám. Celý příběh by mohl být ukázková romance, jen kdyby to nebylo udělané v Bollywoodu - trapné kýčovité scény prokládané písničkami, které by mohly být výrazně kratší a ženský hlas by mohl znít jak ženská, ne jako transka. ()

Narciska 

všechny recenze uživatele

Je to neuvěřitelné a naivní, jsou tam však krásné postavy, i ty zcela vedlejší, zaznívá krásná hudba, prosvítá krásná láska, vítězí hezká myšlenka... ()

Fujara777 

všechny recenze uživatele

ÁNO: Pre silné a nespútané ženy, ktoré si však v pravý okamih vedia uvedomiť cenu tradícií a hodnôt, som mal vždy pochopenie a tak trochu aj slabosť. Aj keď dej plynie najmä vďaka mužskému elementu, dievčence dostávajú taktiež svoje dôležité miesto. Naviac, je tu zopár nápaditých vizuálnych premostení medzi spomienkami a súčasnosťou. NIE: Nuž, akosi lacne pôsobilo väzenie a vôbec všetko, čo sa odohrávalo v súčasnosti. Nepochopiteľných vecí a zvratov tu je tiež možno zopár nájsť. Na škodu veci sú pesničky. Tentokrát žiadna neoslovila. ()

malamia 

všechny recenze uživatele

Jojo, slaďáky a patetičnost, to Indům jde. Asi mě bavila víc první půlka. A některé věci zůstávaj logice skryty. Ale je to poctivej bollywood... se vším všudy. A protkán idealistickým přístupem k náboženstvím a politice... ()

tulrika 

všechny recenze uživatele

Líbilo se mi to. Nakonec všichni prohlédli a starý zlý obhájce pochopil, že svět patří mladým, lásce a míru................... Ale tohle přeci není o logice, že?! Jo a všimli jste si, že v Indii i Pakistánu pořád rovně prší na toho, kdo má depresi? ()

Stupet 

všechny recenze uživatele

Už si říkám, jestli nejsem náhodou masochistka, když stále vyhledávám filmy se Shahrukhem Khanem. Já ho prostě miluji, ale filmy s ním vždycky probrečím a kolikrát mě rozhodí až tak, že jsem v slzách ještě hodinu po skončení filmu. Tento snímek se mi líbil. Hodně silný příběh nehynoucí lásky. Ano, je to asi neskutečné, aby se něco takového doopravdy stalo. Ale proto mám strašně ráda Shahrukhovy postavy. Většinou představuje typického prince, o kterém sní každá žena. A to dělá indické filmy tak krásnými. Jedinou věc, kterou bych vytkla, je nalíčení Zaary a Veera, když mají být už starší. Myslím si, že kostyméři mají větší možnosti, než jen trochu nabarvit vlasy na šedivo a ještě tak mizerně, že je vidět, že šediny nejsou pravé. Působí to divně, když hrdinům zbělá hlava, ale nepřibude ani jedna jediná vráska. ()

coulismoulis 

všechny recenze uživatele

Jooo, to je tak, kdyz se po letech prestane darit a musi se pak prijit ke krizku = ke stryckovi Yash-jimu, aby pomohl zase nastartovat karieru. A strycek se za to SRKovi pomsti ultra-melodramatem, ve kterem nas hrdina nejdriv nevinne 30 ci kolik let sedi v pakistanskem lochu na samotce coby Nemy Bobes a pak si za odmenu na duchod muze polibit rodnou hroudu a zalozit s Preity skolku. Zabavni faktor dodava zlotrily snoubenec Manoj (veru dabelsky) a prikladny pakistansky politruk Bomzi (taky dabelsky, ale spis ten casting napad;) ()

rubimori 

všechny recenze uživatele

krásný film plný barev a tance, dobra zápletka i když mi hrozně bylo líto Zaara, že byl tak dlouho zbytečně ve vezeni, ale byla jsem ráda, že nakonec skončili spolu. podle mého názoru to byla nejlepší role ve které jsem Preity videla. ()

Reklama

Reklama