Reklama

Reklama

Pirates of the Caribbean: Tales of the Code: Wedlocked

všechny plakáty

Obsahy(1)

V tomto krátkém prequelu k filmu Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly dvě rozverné budoucí nevěsty zjistí, že mají něco společného – nepřítomného ženicha. Přesto se najde spousta pirátů, kteří by za ně rádi vyměnili své kozy. (LUKICKK)

Recenze (5)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Krátky 10 minútový (zbytočný) prequel k Čiernej perle. Jack Sparrow sa tu objaví iba ako archive Footage, menšiu cameo roličku tu ma Papagáj a pán Cotton, ale hlavne je tento krátky film zameraný na Jackove dve šľapky Scarlett a Giselle, ktoré mu vždy strelia facku - https://www.youtube.com/watch?v=q-vJekLpXc8 50% - 2* ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Podivný doprovodný krátkometrážní snímek s tématikou pirátů z Karibiku, který celkem okatě nakousne také tématiku zoofilie. Co to mělo být, ptám se. Doufám, že to nebylo cíleno na děti. ()

AloeB 

všechny recenze uživatele

V podstatě podobně zábavný jako nic neříkající, to ovšem neznamená, že by mě to nepřekvapilo.Třebaže je to už skoro 15 let starý, tak je to stále kraťas od Hollywoodu, kde mužský hrdina prodá dvě osoby ženského pohlaví do otroctví. Troufl by si na to snad někdo teď? ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Tento kraťas sa objavil ako bonus k druhému filmu Pirátov Karibiku a v zásade len podáva doplnkový príbeh z deja druhého filmu a Johnny Depp sa tam len mihne. Takže žiadna sláva sa nekoná, ale pozrieť sa na to dá. Ako bonus fajn. 60 % ()

Reklama

Reklama