Reklama

Reklama

Tlukot mého srdce se zastavil

  • Francie De battre mon coeur s'est arrêté (více)
Trailer

Osmadvacetiletý Tom Seyr (Romain Duris) je kriminálník stejně jako jeho otec Robert (Niels Arestrup). Náhoda mu přivede do cesty klavír, díky němuž se rozpomene na svou starou touhu stát se koncertním mistrem jako jeho matka. Hrát ho učí Číňanka Miao Lin (Linh Dan Pham), která nerozumí ani slovo francouzsky, takže se hudba stává jejich jediným dorozumívacím nástrojem. A pak se jednoho dne opět vynoří na světlo jeho temná minulost... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (31)

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Jacques Audiard má na svém triku jeden z nejzajímavějších žánrových filmů Francie posledních let, mám na mysli Proroka, a tak jsem k jeho předchozímu snímku přistupoval možná až s příliš velkým očekáváním. Tak komplexní a působivý Tlukot mého srdce zdaleka není a jestli divákovi něco utkví v paměti, tak především živočišný výkon Romaina Durise v hlavní roli. Ten je sice přesvědčivější na pozici kriminálníka, který terorizuje nájemníky a brnká na nervy majitelům domů, ale jako člověk, který stojí mezi dvěma světy a sní o tom, že opustí řemeslo a po vzoru matky se bude věnovat umění, představuje zajímavou figuru. Bohužel scénář mi přijde trochu nedotažený a klavírní vsuvky poněkud nudné. Celkový dojem: 60 %. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Nějak se mi za celou dobu nepodařilo zjistit, o čem to vůbec má být. Tenhle film vlastně ani moc nedokázal udržet mou pozornost. Hlavního hrdinu nechápu, jeho „podnikání“ ještě méně, takže zbývá klavír. A název, který naznačuje, že už to někoho unudilo k smrti. Tohle jsem od autora Proroka nečekal. :( ()

Reklama

emma53 

všechny recenze uživatele

Trochu učesat, dát trochu víc prostoru známým tvářím jako je Emmanuelle Devos a Mélanii Laurent, tak nemám námitek a dám tu čtyřku s radostí. Takhle to byl hlavně koncert Romaina Durise nejen herecky, ale i doslovně. Nicméně po scénáristické stránce bych měla připomínky, protože to na mě působilo jak puzzle, z kterého jde velmi těžko poskládat nějaký ucelený obraz. Tlukot mého srdce se tím pádem nezastavil, lituji. ()

brutale 

všechny recenze uživatele

Film o živote Toma (Romain Duris), podaný rozsekane, neucelene, človek čaká čo bude ďalej však snímka veľa preskakuje, niektoré dejové línie necháva na diváka, aby ich uzavrel sám. Násilie, kšefty vs. klavír viď štastný koniec..., pre mňa naivná pointa ale budiš. R.Durisovi som absolútne neuveril, spôsob podania umelca resp. klaviristu. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film. Takový nenápadný, dlouho mu trvá, než se nějak trošku rozjede. Ale to vůbec nevadí, byl jsem dost trpělivý a vydržel jsem, čehož vůbec nelituju. Největším plusem se samozřejmě herecký výkon " klamače" srdcí, Romaina Durise, který z tohoto průměrného filmu dělá lehce nadprůměrný. Horší čtyři hvězdy. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama