Reklama

Reklama

Woodshock

Trailer

Obsahy(1)

Mladé dievča menom Theresa (Kirsten Dunst) zasiahla obrovská strata, v dôsledku ktorej sa ocitá na hrane života, medzi jej roztriešteným emocionálnym stavom a realitu meniacimi efektami silnej kanabinoidnej drogy. (Real Tom Hardy)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle byl snímek, který byl podle všeho napsán pro silnou představitelku v hlavní roli, což zrovna pro Kirsten Dunst není moc velký problém, bohužel se ukázalo, že ona sice uvede celý film utáhnout, být uvěřitelná, ale příběh bohužel film nikam nedotáhnul a v konečném součtu budete mít pocit, že tady o nic moc nešlo. ()

Troniq 

všechny recenze uživatele

Therese umřela maminka, a tak solidně zmatená, zlomená a sjetá bloudí nejen po místnostech prázdnýho domu, ale i mezi sekvoji, který kácí její kluk. Vlastně velice smutný snímek, který je neuvěřitelně něžně natočen - není divu, když je od sester Mulleavyových. Za toho hypnotického kaleidoskopo-květinového vizuálu mě to absolutně pohltilo, ač nevím, jestli úplně po celou dobu bavilo. Kirsten to zahrála skvěle. Jestli je něco na plných pět hvězd, tak fenomenální závěrečná sekvence s nádhernou hudbou. Zbytek na silné tři hvězdy...i když jsem po tomhle tripu i já značně zmatený. ()

Reklama

darkphoenix 

všechny recenze uživatele

Pomalý, do kože vsakujúci, hypnotický mind-fuck. Mnohým ľuďom sa páčiť nebude. Sestry Mulleavyové si totiž nezakladajú na príbehovej či akejkoľvek inej lineárnosti. Na piedestáli majú obraz, dvojité expozície a úžasnú Raeburnovu hudbu. Celý film plynie ako jedna rovná neživotná čiara v tme. Áno, niekto to môže nazvať pseudo-artovým výkrikom umučeného hipstera. Mulleavyové, ale majú dačo naviac. Niečo čo sa mi dostalo pod kožu. Niečo čo ma máta. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Asi bych to vyloženě nechtěl zatracovat. Nicméně přesně nevím, co skutečně bylo myšlenkou toho filmu. Jestli to byl ekofilm nebo prodrogový film nebo jestli se tam odehrávalo ještě něco tajnějšího. Vizuálně je to zajímavé a herecky je to perfektní. Kirsten je sjetá jak paprika. Pilou je parádní a Joe Cole je takový suchý jako všude, což je u něj dobře. Nicméně nenašel jsem v tom nic, co by mě extra vytrhlo. ()

WincKruspe 

všechny recenze uživatele

Tuhle divnou blbost nezachrání ani Kirsten Dunst. Já si jen představuju, jak kvůli pár vteřinám ve filmu stojí kdesi ráno v zimě na louce a čumí kamsi doblba. Je to tak příšerně nudné a zmatené, že se to snad musí líbit jen matce samotných režisérek. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama