Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sabina je přivolána k případu mrtvoly v řece. Když muže vyloví a ona mu pohlédne do tváře, strne: před ní leží její kolega Ben! Ten se však za chvíli osobně objeví - mrtvý je mu jen nápadně podobný. Jde o novináře Bertrama Sellnera, který byl nejprve omámen a poté utopen. Ben a Sabrina navštíví jeho bratra, účetního Marcuse, se kterým mrtvý vlastnil napůl velký dům. Ten se zmíní, že bratr měl vzácné hodinky Rollex, ty se ale nenašly. Vychází také najevo, že Bertram se stýkal se třemi ženami. Jednou z nich je jasnovidka Martha, další majitelka obchodu Rita a jakási Isabela, o níž zatím policie nic neví. Pátrání pokračuje i mezi lidmi, kteří mohli novináře nenávidět proto, že o nich něco věděl a hodlal to zveřejnit... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Start tohoto dílu je v exkluzivním duchu vraždy muže, který je až neuvěřitelně podobný Benovi. Všichni jsou v šoku z toho, co se stalo, že ani nezjišťují jeho totožnost. Jenže v tu chvíli se na scéně objeví Ben a případ začíná vytvářet nové, dosud nepoznané emoce. Následně probíhá standardní vyšetřování, které ale místy nabízí exkluzivní hlášky. Hlavně, když Rési začne mluvit o svém strýci, který toho času velel skupinám SS. Pak se tu i docela obstojně rozjede strážmistr Fajfr, který si v akci jeden muž proti zdi prostřelí koleno. Jo, mám tenhle seriál stejně rád… ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

Big Ben není zrovna můj oblíbenec, z druhé strany už jsem pár dílku viděl a čím dál tím míň mně Big Ben vadí a začíná mi být vcelku sympatický a zatím k tomu mám tři vysvětlení - za prvé nástup mé duševní demence podpořen notnou devastací tělesné schránky, za druhé, že jsem si na seriál podvědomě zvykl (syndrom Pavlovových psů??? hahaha) a za třetí, že by Big Ben nebyl až tak úplně blbý seriál ??? ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TV-film. Celkově slabší seriál se slaboučkými krimi díly. Obtloustlý mamiňáček Ben, řeší vraždy společně se svojí blízkou spolupracovnicí a někdy i za pomoci Benovy "vtipné" matky. Jak říkám, když dojde na humor, je to až trapně tragické a nepříliš sympatické. Prostě kriminálka pro starší věkovou kategorii, která tyto "slátaninky" má ráda a já jím to neberu. Každý máme hold svůj názor. Já si pamatuji, že jsem se na toto vždy díval s babičkou, ještě když jsem byl malý děcko. V tu dobu se mi to i líbilo, ale bylo to tím, že v té době mi každý cpal samé pohádky apod. No a tak jsem se vždy u babičky díval na kriminálky, abych věděl, že život není jenom pohádka. ()

Patrac999 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběh o vyžraném německém detektivovi, ve kterém pokaždé pouze čirou náhodou přijde za pachatelem. Nic nezjistí, dá mu své číslo a kvůli pachatelovo demenci ho slavně zatkne. (Skoro jako růžový panter) Navíc je do toho zapletena jeho matka, která vůbec není vtipná. ()

retrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Povedený německý seriál seriál, od kterého nelze čekat styl Horácia, Mac Taylora či Grissoma z amerických bratříčků Kriminálek od Jerry Bruckheimera. Detektivní pátrání je zde spojeno s komickými figurkami mezi něž patří hlavní představitel Big Bena,jeho maminka, prelát, policista Feifer či stavitel. Režie i scénáře jsou v některých dílech nadprůměrné jinde nevybočují z průměru. Nebýt Ottfrieda Fischera asi by mě seriál tolik nenadchl. Tento herec spolu s ostatními vnáší do seriálu své osobité charisma, které nelze opomenout. ()

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

Klasickej Big Ben, ovšem ozvláštněný vdavek chtivou vědmou. Znovu přítomen akční Pfeiffer, trable mající Rambold, zhrzená sexuchtivá Lorenzová. A také nesmrtelná hláška: Resi: "Strýc Walter byl to celkem milý člověk. Nedokázal nikomu ublížit" Big Ben: "Proto byl u SS". Normálně za 70 %, ale za slušný hlášky +10 %, takže celkem 80 %. ()

Reklama

Reklama