Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Joe Scheffer je rozvedený otec, který se sám stará o dceru. V kanceláři marně čeká na povýšení, je přepracovaný a nedoceněný. Vše vyvrcholí na služebním parkovišti, kde mu mladší kolega zabere místo. Když se Joe ozve, tak ho zbije před zraky vlastní dcery, která sedí v autě. Joe se rozhodne, že musí radikálně změnit svůj život. Nejlepší začátek bude, když se naučí prát a vrátí kolegovi jeho úder. Proto začne trénovat bojová umění u veselého a bláznivého profesora. Chce dát svalnatému kolegovi, kterého se všichni bojí, pořádnou nakládačku. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (49)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Dokonale sterilní ryzí hollywoodský produkt coby mravoučná pohádka o tom, že dobrý nakonec neoplácí zlé zlým, určená snad ponejvíce zakomplexovaným taťkům z takzvané střední třídy pro dodání čehosi, čemu lze v sobotu odpoledne u televizní obrazovky říct sebevědomí. Místy otravné, místy otravně zábavné, místy zábavné, vcelku však jen taková ta uslintaná nuda plná emotivních grimas a pseudopostojů, přemoudřelé dcerušky, chápavých krásných žen a jednoho herce rádobykomika, shodou okolností taky s příjmením Allen. Prostě jen další popkornové snadno zapomenutelné vymydlené klišoidní happyendové nic. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Většinou Allena moc nemusím a i tady mi byl ze začátku jako ufňukaný zapomenutý trouba protivný, nicméně po vzestupu jeho popularity se z toho stala dobrá odpočinková komedie a i Allen, který to málokdy dokáže, mě kolikrát rozesmál. Neměl ovšem na vynikajícího Jamese Belushiho. Možná za jiných okolností bych tomu čtyři nedal, ale díky mé dnešní náladě a celkově novým začátkům čtyři dám s tím, že mám v telefonu upomínku na opětovné shlédnutí příští rok. Tak uvidíme! ()

Reklama

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Podle ukázek jsem si myslela, že to bude koukatelný film. Mám moc ráda Tima Allena. A po shlídnutí musím říct, že to předčilo má očekávání. Herecké obsazení se mi moc líbilo. Je tedy pravda, že pár trapných okamžiků tam bylo, ale stejně mě to nadchlo. Námět je hodně ze života. A určitě se na to někdy podívám znovu. Jinak Julie Bowen je vážně kočka! Dávám 75%. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Nejvíc mě pobavil vzhled Tima Allena, kterej vypadal jak Chuck Norris bez vousů. Rozjezd obsahující pár slušnejch gagů byl slibnej, ale po chvíli začala zábavnost filmu výrazně upadat až skončila u komediálního podprůměru. Zápletka na hodinu a půl stopáže příliš jednoduchá, závěr děsně patetickej (divadlo) a nevýrazný vedlejší postavy. Zajímavý bylo jen obsazení malý Hayden Panettiere, a to v souvislostí s její současnou kariérou, dvě silnější hvězdy. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

K.O. je typickým predstaviteľom amerického hrejivého filmu, ktoré kritici z oboch strán Atlantiku tak nenávidia. Pokiaľ má ale svoju vnútornú logiku a hlavná postava je dobre napísaná, ja s nimi nemám žiadny problém. Joe Somebody je trochu romantika, trochu dráma, trochu Rocky, trochu fraška na pracovisku, ale nič poriadne. Má to za následok, že všetky vedlajšie postavy sú tak trochu viac cameá, ako vedlajšie postavy, vzhľadom na príjemné a celkom inteligentné vyznenie filmu mi to ale neprekážalo. Príbeh chlapíka, ktorého opustila žena, v práci je považovaný za outsidera, má problémy s dcérou a tým pádom sa sám považuje za menejcenného. Chcel by dokázať sebe a okoliu, že stojí za viac, ale vlastne si iba potrebuje uvedomiť, že starať sa sám o dcéru je veľké umenie a dôkazom mužnosti. Tim Allen svojim civilným herectvom prispel k uveriteľnosti svojej postavy. Žiadnu realistickú snímku ale neočakávajte. Ale ani žiadnu komédiu, na to si dajte pozor. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

  • Rolu Joe Scheffera (Tim Allen) mál stvárniť Jim Carrey, no odmietol ju, pretože sa venoval filmu Majestic (2001). (ShortyIC)

Reklama

Reklama