Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joe Scheffer je rozvedený otec, který se sám stará o dceru. V kanceláři marně čeká na povýšení, je přepracovaný a nedoceněný. Vše vyvrcholí na služebním parkovišti, kde mu mladší kolega zabere místo. Když se Joe ozve, tak ho zbije před zraky vlastní dcery, která sedí v autě. Joe se rozhodne, že musí radikálně změnit svůj život. Nejlepší začátek bude, když se naučí prát a vrátí kolegovi jeho úder. Proto začne trénovat bojová umění u veselého a bláznivého profesora. Chce dát svalnatému kolegovi, kterého se všichni bojí, pořádnou nakládačku. (TV Nova)

(více)

Recenze (49)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Dokonale sterilní ryzí hollywoodský produkt coby mravoučná pohádka o tom, že dobrý nakonec neoplácí zlé zlým, určená snad ponejvíce zakomplexovaným taťkům z takzvané střední třídy pro dodání čehosi, čemu lze v sobotu odpoledne u televizní obrazovky říct sebevědomí. Místy otravné, místy otravně zábavné, místy zábavné, vcelku však jen taková ta uslintaná nuda plná emotivních grimas a pseudopostojů, přemoudřelé dcerušky, chápavých krásných žen a jednoho herce rádobykomika, shodou okolností taky s příjmením Allen. Prostě jen další popkornové snadno zapomenutelné vymydlené klišoidní happyendové nic. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Kouzelný snímek, který ocení především ti, jenž někdy byli v podobné situaci, jako Joe. Allen je klasicky svůj, i když tentokrát krapítko charakternější a s přehledem si dokáže získat sympatie diváka. Joe Somebody (jehož český název K.O. mi opravdu HODNĚ nesedí!) je příjemná a nenáročná komedie, s mírným dramatickým nádechem a několika minutami příjemné romanec. Je to zkrátka příběh ze života, který možná ničím výrazně nepřekvapí, ale svým pojetím zahřeje... Btw, James Belushi jako bývalá akční hvězda, tohoto času vyučující bojová umění, nemá prostě chybu! ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Rodinná variace na Americkou krásu. Jenže jaký má smysl příběh, zpochybňující tradiční americké hodnoty, pokud sám po chvíli upadne do patetické obhajoby téhož? Navíc Tim Allen se chytil do stejné pasti jako Mel Gibson ve filmu Po čem ženy touží: zprvu je fajn, ale po "proměně" je z něj suchar, mentor a debil. 40 % ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Docela originální a vtipný snímek, akorát stavěný na sobotní odpočinkové odpoledne. Není k tomu třeba nijak extra přemýšlet, prostě to jen zapnete, díváte se, bavíte, a pokud jste znavení, tak i krásně usnete, jako moje mamka :-) Mne se ten film líbil a přišel mi docela odpočinkový a nabídl mi přesně to, co jsem od něj očekával... Tim Allen nikterak nepřehrává a taktéž ostatní herci jsou dost v pohodě a nemám co vytknout... Ale na více než tři hvězdičky to není, viděl jsem už i kvalitnější filmy a tohle je opravdu vhodné spíše pro odpočinek a pro navození nějaké dobré nálady... ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Úplné KO ode mě tenhle film nedostane, i když pobral asi tolik originality, co Tim Allen sexappealu. Ženy jsou stejně roztodivná stvoření. Stačí, aby se muž choval a vypadal jako trouba a můžete se zbláznit... :-D ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

50% Šedošedý priemer. Pobavil som sa len na plagátoch, ktoré viseli u postavy Jima Belushiho (čoby bývalá akčná hviezda tam mal plagáty svojich filmov, medzi inými aj akčné spracovanie Toma Sawyera). ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

K.O. je typickým predstaviteľom amerického hrejivého filmu, ktoré kritici z oboch strán Atlantiku tak nenávidia. Pokiaľ má ale svoju vnútornú logiku a hlavná postava je dobre napísaná, ja s nimi nemám žiadny problém. Joe Somebody je trochu romantika, trochu dráma, trochu Rocky, trochu fraška na pracovisku, ale nič poriadne. Má to za následok, že všetky vedlajšie postavy sú tak trochu viac cameá, ako vedlajšie postavy, vzhľadom na príjemné a celkom inteligentné vyznenie filmu mi to ale neprekážalo. Príbeh chlapíka, ktorého opustila žena, v práci je považovaný za outsidera, má problémy s dcérou a tým pádom sa sám považuje za menejcenného. Chcel by dokázať sebe a okoliu, že stojí za viac, ale vlastne si iba potrebuje uvedomiť, že starať sa sám o dcéru je veľké umenie a dôkazom mužnosti. Tim Allen svojim civilným herectvom prispel k uveriteľnosti svojej postavy. Žiadnu realistickú snímku ale neočakávajte. Ale ani žiadnu komédiu, na to si dajte pozor. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Navzdory tým možno nekonečným ( zlým ) hodnoteniam si myslím, že to bola fajn zábava a dokoca balancujem na hrane dať štvorku. Allen si ju zaslúži, ale držím sa zemi. Bolo to príjemné a nenásilné. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Tim Allen – malý přehlížený úředník, výrobce dobrých reklamních videoprezentací, podceňovaný, v rozvodovémm řízení. Jim Belushi jako učitel bojových umění vypadá jak Seagal. DVD: komentář režiséra a producenta, trailer, 4 vystřižené scény (možno s komentářem), choreografie bojových scén – bez CZ titulků  Film 3/4, Bonusy 3/4, Zvuk 3/4, Obraz 3/4 ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Podle ukázek jsem si myslela, že to bude koukatelný film. Mám moc ráda Tima Allena. A po shlídnutí musím říct, že to předčilo má očekávání. Herecké obsazení se mi moc líbilo. Je tedy pravda, že pár trapných okamžiků tam bylo, ale stejně mě to nadchlo. Námět je hodně ze života. A určitě se na to někdy podívám znovu. Jinak Julie Bowen je vážně kočka! Dávám 75%. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Tim Allen je standartní, Hayden roztomilá, ale největší eso tohohle filmu je špičkový James Belushi, který si svou roli (netřeba rozvádět koho paroduje) absolutně užívá! ;-) ()

otík 

všechny recenze uživatele

Tim Allen natočil velmi příjemnou a umírněnou komedii o chlápkovi, který dostane před svou malou dcerou přes držku, což mu zcela změní život, stejně jako snaha jeho spolupracovnice o jeho návrat zpět do práce a do obyčejného života. Je zde spousta hezkých, něžných a hlavně opravdu vtipných scén, na druhou stranu ono se vlastně celý film nic moc neděje. V nedělní podvečer však rozhodně tento film potěší. Hudba: George S. Clinton ()

MJMilan 

všechny recenze uživatele

Koukatelné americké béčko, které staví především na hereckých výkonech Tima Allena. Samotný děj by možná mohl být samostatně, nicméně s Timem si musíme vybrat, zdali chceme děj, nebo srandu, která inklinuje k trapnosti. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Joe Scheffer (Tim Allen) je nula. Manželka jej opustila kvůli výřečnému herci, přesto neváhá a hází na něj starost o dceru. V práci je téměř neviditelný, zvlášť pokud se mluví o povýšení. Všechno ale až do okamžiku, kdy na parkovišti dojde ke sporu s jedním z kolegů, a Joe zůstává po menší bitce ležet na zemi. Od této chvíle se Joe rozhodne, že už nulou nebude. Začne studovat bojová umění, i v práci se mu začíná dařit (byť jen díky vztahu z hezkou personalistkou a díky obavám nadřízených, aby firmu nežaloval za újmu na pracovišti). Ale je stále Joe sám sebou, nebo se stal úplně jiným člověkem? ... Joe Somebody (český název K.O. mi nesedí, a používat jej nehodlám) je vcelku nenáročná komedie - která určitě neurazí, sem tam se divák pousměje, sem tam ušklíbne, ale v součtu vychází docela pozitivně. Sice po pár dnech nebudete tušit o co tam vlastně šlo, ale to není ani moc důležité, aspoň až to příště zase poběží v telce, můžete se klidně podívat znovu. Ani po herecké stránce film nijak z průměru nevybočuje, Tim Allen hrát umí (pokud má příležitost), zde měl jen příležitost tvářit se jak trouba, a tak mne asi nejvíc z celého filmu zaujal James Belushi jako stárnoucí hvězda akčních filmů a učitel bojových umění, a naopak nejvíc iritovala Allenova dcera, která v nějakých dvanácti sežrala všechnu moudrost světa, a mohla by z fleku jít dělat poradce do manželské poradny.. ()

Reklama

Reklama