Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři mladé dívky ze švédského městečka bojují proti nepříznivé každodenní realitě. Modelka Michelle utápí svou nespokojenost v alkoholu, Anna je zamilovaná do násilnického a nevěrného muže a Petra si musí tváří v tvář nechtěnému těhotenství vybrat, je-li pro ni přednější rodina nebo kariéra… (oficiální text distributora)

Recenze (6)

charlosina 

všechny recenze uživatele

Zoufalé ženy byly tak zoufale nezvládnuté, až jsem myslela, že to nevydržím. Nejen, že film nepřináší nic nového, ale navíc témata (která jsou častým použitím už tak zbroušená, že sotva mohou někoho bodnout do srdce) jsou tak nevydařeně zpracovaná (hlavně herecké výkony jsou velmi slabé), že je mi líto těch 50 korun, které jsem nechala v trafice. Měla jsem si raději koupit cigára. ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Trochu mi to připomínalo Medvídka, ale tady vzhledem k několika faktorům líbilo více. Jak bylo řečeno ve filmu Petra, Anne a Michelle (Susanna Carlstedt) , ta především byly ve filmu kočky. Takže to byly minimálně tři faktory o které 6 points bylo lepší než Medvídek. Název 6 bodů by byl lepší český distribuční název zoufalé ženy. ()

Argondia 

všechny recenze uživatele

Divím se, že v Americe zase trapně nenatočili remake, aby dokázali, že jsou lepší než Evropa. V hlavních rolích by byly nejspíš krávy s umělýma prsama, nalepovacíma řasama a nastřelenýma vlasama, co celý film řeší kabelky, podpatky, nehty a orgasmy. Pokud na tenhle film někdy v budoucnu narazím, pravděpodobně si mezi tou spoustu dalších nevzpomenu o co přesně tam šlo, ale čerstvě po shlédnutí dávám 3 hvězdičky. Mě hlavní hrdinky byly docela sympatické, mnohem více než třeba parta ze Sexu ve městě, nebo Zoufalých manželek. Jsem alergická na povrchní, umělé pipiny a tohle byly prostě normální, obyčejné holky se svými chybami a situace ze života. Niklas Engdahl byl jako Patrik maximálně nechutný a slizký, takový švédský Hugh Grant. Moc se mi líbil soundtrack, hlavně "After the rain comes the sun" od "The unisex". ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

K tomuhle filmu by měla napsat komentář nějaká holčina, protože je to film o holkách a pro holky. Jako chlapeček jsem se něco dozvěděl o holčičkách, alespoň ve filmu. Film, který je k vidění v televizi v různých variacích o dámský partě. 6 points je název bodový diety (tu holky asi znají, prostě za jeden den můžete sníst maximálně 12 bodů, přičemž klobása a pivo je asi tak za 15). K filmu: holky si vyrážej, nezadaná alkoholička Michelle balí jednoho za druhým, přitom si to zkusí i s Patrikem, snoubencem její kamarádky Aničky. Michelle to prozradí Petře, Petra to neřekne Aničce. Přitom se mají všichni rádi. Petra otěhotní se svým přítelem Izákem, který je bez práce, a tak přemýšlí o budoucnosti. Aničku její přítel Patrik tak dlouho mlátí, až ji jednoho dne požádá o ruku. Témata stará jako film sám, ale dalo se to vidět. Prostě holčičí odpovědi na holčičí otázky současné doby: Alkoholismus ano - ne, promiskuita ano - ne, dítě ano - ne, nechat se mlátit a ponižovat ano - ne. ()

Kunderion 

všechny recenze uživatele

Tenhle film si se ženou doma pouštíme tak jednou za rok. Sympatický holky, úchylnej fotograf, švédský maloměsto. Dnes tam asi běhají imigranti, ale fotogenický to tam je. Na pět bodů to nevypadá, ale na čtyři jo. Solidní, uklidňující podívaná... po nějaký době dávám pět! ()

Reklama

Reklama