Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tajné vládní laboratoři Dr. Alan Woodman vede pokusy přetvoření mimozemské DNA v revoluční účinnou zbraň. Stane se chyba, vyrobená stvůra uteče z laboratoře a zabije všechny ve svém dosahu. Jen doktor se svým asistentem Charliem přežijí a vyšlou tísňové volání. Armáda vyšle tým pod vedením krásné, ale drsné Rity, aby našel a zničil zabijáckou nestvůru. Brzy ale zjistí, že mají co do činění nejen s ní… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (29)

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

V tajné vládní laboratoři Dr. Alan Woodman vede pokusy přetvoření mimozemské DNA v revoluční účinnou zbraň. Stane se chyba, vyrobená stvůra uteče z laboratoře a zabije všechny ve svém dosahu. Jen doktor se svým asistentem Charliem přežijí a vyšlou tísňové volání. Armáda zase vyšle tým pod vedením krásné, ale drsné Rity, aby našel a zničil zabijáckou nestvůru. Připočtěte mizerné speciální efekty a výjimečně toporné herecké výkony, které nezachrání ani možná příjemná naivita díla, protože tvůrci svůj film berou strašně vážně. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tak vetřelec nebo predátor? Ono je to jedno. Počítačová střílečka. Ruku na myši má T.Cox. Oceňuji, že příšera nebyla pixelová, ty malé ovšem ano. Mrtvoly, chladné chodby, kapající sliz a navigace z Vetřelce. Nic proti Asiatům, ale M.Goh je zde neobyčejně ošklivá. Dokonce tak, že v jistých scénách by mohla hrát vlasatého ducha z asijské bubuprodukce. V rámci céčkových filmů to není úplné dno. Na jedno podívání ucházející. ()

Reklama

djbarrel 

všechny recenze uživatele

Další z mnoha filmů s emzákem v hlavní roli, proti kterému stojí elitní tým vojáků. A opět se mu žádný voják nedokáže postavit, ale šikmooká (bohužel nehezká) vojanda mu dá dvě kopačky a zapíchne ho nějakým dranžírákem. Pro oživení je tu asi 100 záporáků (různého stupně zápornosti), nějaký trapný digi mini monstra (opravdu nepovedený) a jako obvykle labyrint chodeb utápějících se ve tmě v marné snaze o hororovou atmosféru. Hlavní emzák je podle mě tak trochu kombinace predátora (tlama), vetřelce (tělo) a psa a opice (chůze). A i když je to taková divotvorná splácanina, je to asi to nejlepší z filmu. Ostatní je jen sračka. Na ukrácení dlouhé chvíle se to dá, ale filmový zážitek nečekejte. 15 % ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Sice televizní, ale vcelku povedený Mockbuster. Spousta diváku v tom vidí snímky 'Doom', 'Vetřelec' a 'Predátor'. Celý děj se odehrává v nějakých chodbách, kde se skupina vojáků snaží onu potvoru zlikvidovat, ale potvůrka se nečekaně rozmnoží, a tak se role obrátí. Z lovce se náhle stává oběť. Akčnost snímku je vysoká, napětí průměrné, výprava levná, televizní, ale přesto přijatelná. Prostě to na takovéto vyznění atmosféry celého konceptu příběhu bohatě stačí. Tady zkrátka platí, že v jednoduchosti je síla. ()

RAY~ 

všechny recenze uživatele

Ideální film k tomu, aby si ho člověk pustil a dělal u toho něco jinýho. Neni potřeba dávat pozor a už vůbec se zatěžovat dějem. Dokonce si myslim, že je výhoda děj nevnímat. Pobíhá tam spousta nesympatickejch herců a nesmrtelnej alien s predátoří držkou, kterej je svačí. Všechno je tak nějak vykradený, amatérský a ve tmě (radši). ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama