Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tajné vládní laboratoři Dr. Alan Woodman vede pokusy přetvoření mimozemské DNA v revoluční účinnou zbraň. Stane se chyba, vyrobená stvůra uteče z laboratoře a zabije všechny ve svém dosahu. Jen doktor se svým asistentem Charliem přežijí a vyšlou tísňové volání. Armáda vyšle tým pod vedením krásné, ale drsné Rity, aby našel a zničil zabijáckou nestvůru. Brzy ale zjistí, že mají co do činění nejen s ní… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (29)

Chupacabre 

všechny recenze uživatele

Ale ne - dívat se na to dá (ikdyž ne dvakrát za sebou). Příšera je sice taková kombinace psa s predátorem, ale to není na škodu. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Naprostá příšernost, nepokrytě inspirovaná slavnějšími předchůdci. Vidět to oni, Vetřelci kanou kyselinové slzy a Predátor se zajíká, vše od smíchu. Originální poster k Alien Lockdown má dole napsáno motto: „It´s time to prey.“ Vloudil se šotek, má tam být: „It´s time to sleep“… ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tak vetřelec nebo predátor? Ono je to jedno. Počítačová střílečka. Ruku na myši má T.Cox. Oceňuji, že příšera nebyla pixelová, ty malé ovšem ano. Mrtvoly, chladné chodby, kapající sliz a navigace z Vetřelce. Nic proti Asiatům, ale M.Goh je zde neobyčejně ošklivá. Dokonce tak, že v jistých scénách by mohla hrát vlasatého ducha z asijské bubuprodukce. V rámci céčkových filmů to není úplné dno. Na jedno podívání ucházející. ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

V tajné vládní laboratoři Dr. Alan Woodman vede pokusy přetvoření mimozemské DNA v revoluční účinnou zbraň. Stane se chyba, vyrobená stvůra uteče z laboratoře a zabije všechny ve svém dosahu. Jen doktor se svým asistentem Charliem přežijí a vyšlou tísňové volání. Armáda zase vyšle tým pod vedením krásné, ale drsné Rity, aby našel a zničil zabijáckou nestvůru. Připočtěte mizerné speciální efekty a výjimečně toporné herecké výkony, které nezachrání ani možná příjemná naivita díla, protože tvůrci svůj film berou strašně vážně. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Kombinace Tim Cox a společnost Nu Image jsou zárukou toho, že na tyto céčkové televizní filmy by jste se ani neměli dívat. Jde o další z tuctu podobných filmů, kdy skupina vojáků pobíhá v podzemním bludišti chodeb a jejich protivníkem je mimozemská příšera, která je téměř nezničitelná. Armáda chce opět svůj nepovedený výtvor ututlat před veřejností a tak pošlou svého nejlepšího vojáka, aby se o všechno postaral.Nestvůra samotná ještě zas tak špatná není, za to její malí potomci, kterých je velké množství a jsou vlastně takovou lavinou těl, které všechno co jim stojí v cestě požírají jsou k smíchu. Digitální tělíčka jsou laciným doplňkem už tak nudného filmu. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Vydajme sa to ,,hlubin scenáristickej duše,, a rozjímajme. A to sme ešte neboli v sekcii trikov a efektov. Zaplatiť za prvé spomenuté, by bolo hanebné, za to druhé asi prehnané. Nu Image nesklamali a nikdy nesklamú. ()

curunir 

všechny recenze uživatele

,,PREDÁTORA NEROBÍ SILA, ALE KEDY A AKO UDRIE." __ Dlhšie som nevidel nič z tejto sorty filmov, takže preto som si ho pozrel. Pokiaľ by som chcel byť obligátne všeobecný, usúdil by som, ako aj iní predo mnou, že spočiatku ide o pokus a lá ,,Hviezdna brána", ktorá sa neskôr pretaví do naháňačky s príšerou skombinovanou s ,,Predátorom" a ,,Votrelcom". Príšera samotná nevyzerá najhoršie, lenže čo -to čaká divák aj od scenáristov. Takže tu máme nejakú zbytočnú exkurziu stáročiami, prevarenú zápletku, večne tmavé chodby a ako spoločnosť k nesympatickej aziatke starring naničhodného Johna Savageho ,,hrajúceho" akurát tak v ,,Lovcovi Jeleňov" a vo ,,Vlasoch". To najprevarenejšie ešte zastupujú dialógy vojakov typu: Čo to bolo?, ktoré sa samých seba pýtajú zatiaľ čo vedia, že príšera im je na dosah. Isteže to človeku zoberie 90 minút života, ale pokiaľ sleduje CSFD musí s tým rátať. Beztak by čas premárnil inak... (373. hodnotenie, 28. komentár k filmu) ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Největší slabina? Scénář, triky herecké výkony, nelogičnost postav, atd. Největším pozitivem? Příšera která mi připomíná Vetřelce a predátora v jednom. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Mě tohle hrozně nebavilo, viděl jsem to asi na 3krát než jsem to i s přeskakováním dal. Musím připustit, že snad s výjimkou onoho "vetřelce", si z toho prakticky nic nepamatuji, jen že herci jsou hodně slabý, stejně jako celý film. ()

DJ Rocco iNc 

všechny recenze uživatele

O tomto filme som ani nevedel, že existuje. Až dovtedy, keď som si prezeral film Predátor a zbadal som podobné filmy tomuto. Pozrel som si ho a bolo to celkom zaujímavé, až na niektoré detaily, ktoré mi dosť pripomínali film Doom, s Dwaynom ,, The Rock " Johnsonom. Atmosféra, dej, scenár. Myslel som si, že je to prvá, nevydarená verzia tohto filmu, ale mýlil som sa. Vzhľadom k tomu, že Doom bol o rok neskôr, ide o asi o úplne odlišný film. Mám rád horory s príšerami a tento sa mi páčil, hoci miestami mi to pripomínalo lacné béčko z produkcie Sci-fi Chanel. Temné a strašidelné prostredie, vojaci a príšera. S Predátorom to má podobné asi to, že vojaci idú loviť príšeru, lenže nie v džungli. Je to vec názoru, či si tento film pozriete alebo nie. ()

lumiros 

všechny recenze uživatele

Příšera, nebo přísera? Připadal jsem si, jako ve hře Doom, což by nebylo tak špatné, ale kdybych neměl v ruce stříkací pistolku a nehonil zmutované monstrum kdesi v bludišti........ ()

jacksax 

všechny recenze uživatele

Docela solidní televizní sci-fi survival, který ve své kategorii a možnostech odvede slušnou práci. Ke třem zas tak moc nechybí. ()

drankeryth

všechny recenze uživatele

Film mi pripadal taky mix Votrelca s predatorom. Ten dej bol urcite odkopirovany od Votrelca. Prevedenie farieb vo filme sa mi pacili, vyzeralo to tak temne a ziadne svetle farby sa ani moc vo filme neobjavili. Stvarnenie monstra bolo take neohrabane a hlavne tie jeho pohyby. Najviac ma pobavilo ked skakal ako zaba, na tom som sa fakt zasmial:) Ani ti malicky a zakerny votrelcikovia, ci co to boli zac, boli k svetu a boli aj dost mrstny a rychly. Toto vsetko sa dalo v pohode pozriet, ale ked ukazali toho tarbaveho, akoze predatora, tak to ma uz zabijalo, pretoze kamera bola chaoticka a nie poriadne ukazat nejaky dobry zaber, ako likviduje svoju obet. Je to skoda, inac by film odo mna urcite dostal vyssie hodnotenie, aj ked film nesrsi ziadnou originalitou. ()

F.Sucre 

všechny recenze uživatele

Popravdě jsem byl v první chvíli lehce překvapen. Ponurá, temná atmosféra vojenských laboratoří, kde se prohání netvor bez obojku. Pak mi ale došlo, že jsem měl náročný den, ztmavenou obrazovku televize a zeslabený zvuk. Takže tady sedí název i na kvalitu filmu. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Sice televizní, ale vcelku povedený Mockbuster. Spousta diváku v tom vidí snímky 'Doom', 'Vetřelec' a 'Predátor'. Celý děj se odehrává v nějakých chodbách, kde se skupina vojáků snaží onu potvoru zlikvidovat, ale potvůrka se nečekaně rozmnoží, a tak se role obrátí. Z lovce se náhle stává oběť. Akčnost snímku je vysoká, napětí průměrné, výprava levná, televizní, ale přesto přijatelná. Prostě to na takovéto vyznění atmosféry celého konceptu příběhu bohatě stačí. Tady zkrátka platí, že v jednoduchosti je síla. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Tesil som sa tomuto filmu,ale prislo sklamanie,nudna a nenapinava zalezitost,v ktorej len behaju hore dole po chodbach a pri stretnuti s monstrom pride strelba a beh a to je stale dookola,uspavanka na dobru noc...:-) ()

HonzaMag odpad!

všechny recenze uživatele

To je tak, když někdo nedá na "oslavné" recenze na csfd a spláchne 90 minut svého života do hajzlíku.... Příšerný film, příšerní herci, příšerný obraz (i když je to jedno, protože je příšerná tma), prostě příšerná příšera. Film, který má všech pět příšerných P! ()

RAY~ 

všechny recenze uživatele

Ideální film k tomu, aby si ho člověk pustil a dělal u toho něco jinýho. Neni potřeba dávat pozor a už vůbec se zatěžovat dějem. Dokonce si myslim, že je výhoda děj nevnímat. Pobíhá tam spousta nesympatickejch herců a nesmrtelnej alien s predátoří držkou, kterej je svačí. Všechno je tak nějak vykradený, amatérský a ve tmě (radši). ()

Reklama

Reklama